Bonusi dobrodošlice do 200 odstotkov
Receive

Bonusi od Bet-at-home

(1)
Filter
  • Bonus
    Bonus dobrodošlice na Bet-at-home
    Bet-at-home športni portal je eden večjih in bolj uveljavljenih v srednjeevropskem prostoru. Svoje nove igralce vabi s številnimi akcijami in…

Bet-at-home bonusi za športne staveBet-at-home je online stavnica, dejavna v Nemčiji, Avstriji, Sloveniji in na Hrvaškem. Ponuja različne bonuse, ki so za igralce zelo privlačni. Njihov bonus dobrodođlice je tako mamljiv, da boste gotovo radi zaigrali z njimi. Priljubljeni so tudi v primerjavi z lokalnimi ponudniki športnih stav. Bet at home bonusi so različni in na voljo preko spletne stavnice. V tem članku vam predstavljamo nekaj vrst bonusov in promocij, ki vam jih ponuja športna stavnica Bet-at-home.

Različni bonusi na Bet-at-home

Prvi bonus, na katerega naleti sveže registrirani igralec na športnem portalu Bet-at-home, je gotovo bonus doborošlice. Na tej stavnici je to res radodaren bonus, saj znaša kar do 200 evrov. Kakšna so pravila te promocije Bet-at-home? Po prijavi v vaš uporabniški račun morate vnesti kodo FIRST. Potem je polovica vplačanega zneska v maksimalni vrednosti 200 evrov knjižena na vaš račun. To kodo morate vnesti v destih dneh po opravljenem prvem vplačilu, s katerim polagate športne stave. Ta bonus je torej vezan na vaše prvo vplačilo kadarkoli na tem portalu.

Kaj pa drugi bonusi in promocije Bet-at-home? Še nekaj jih je. Omenimo Zmagovalca dneva. To je igra, ki se opravi vsak dan, in sicer se med vsemi uporabniki portala naključno izbere eden, ki si lahko pridobi bonus v višini 50 evrov. Vse, kar mora storiti je, da se v tem dnevu do 23:59 prijavi v stavnico in odigra igro. Če se izrebani uporabnik ne prijavi, se znesek prenese na naslednji dan.

In še eno promocijo Bet-at-home želimo predstaviti. Gre za Bon za stave, bonus, ki vam dodaja pet evrov na stavni račun. Za koriščenje te promocije morate v stavni račun pod “Unovčite bonus” vnesti kodo “STAVE5”. Ponudba velja do 31.12. tega leta.

Získajte najnovšie informácie o bonusoch stávkových kancelárií kasín do svojho e-mailu
Prejmite vse bonuse v svojo e-pošto
Avtor
Domen Vidergar
Pisanje je zame samo izražanje izkušenj iz mojega življenja. Kot nekdanji nogometaš in zdaj trener se ves moj dan vrti okoli športa in fitnesa. Prav tako rad preberem dobro knjigo ali se naučim kakšne nove veščine.
Ocena članka
4/5
1 glas
FAQ. Pogosta vprašanja in odgovori