Bonusi dobrodošlice do 200 odstotkov
Receive

Najboljše stavnice za tenis v Sloveniji

Tenis je med najbolj priljubljenimi športi v Slovenij, kar velja tako za igranje kot spremljanje le-tega, zato so tudi športne stave na tenis dokaj pogoste. V tem članku vam predstavljamo najboljše.

Stavnice za tenis v Sloveniji

Seznam stavnic za tenis

Razvrstitev Stavnica Rating Bonusi Pridobite bonus
1
4.8/5
75% bonus za sobotne športne stave
IgrajPreberite oceno
2
4.8/5
100% stavni bonus do 100€
IgrajPreberite oceno
3
4.5/5
Uvítací bonus do výšky až 160€
IgrajPreberite oceno
4
4.5/5
Bonus dobrodošlice 100 % do 122€
IgrajPreberite oceno
5
4.5/5
registrácii bonus až 100% do výšky 100€
IgrajPreberite oceno

Kaj morate vedeti o stavah na tenis

Teniške staveStave na tenis so priljubljene na Slovenskem prav zaradi tega, ker ima tenis kot disciplina svoj poseben čar. Zlasti največji turnirji so razlog, da veliko slovenskih uporabnikov spremlja stavne platforme in polaga stave za tenis. Priljubljenost tenisa je velika tudi zaradi številnih teniških igrišč po naši državi. Marsikateri otrok je navdušen igralec tenisa zaradi vzronikov, ki se kažejo na največjih tekmovanjih. Gotovo takšni otroci postanejo tudi navdušeni uporabniki stavnic za tenis. Stave za tenis so torej zanimive, nepredvidljive in pogoste.

 

Kako staviti na tenis

Na tenis lahko polagate stave, če ste že izkušen uporabnik stavnic ali zgolj novinec na parketu. Pri tem ne pozabite nekaj ključnih pogojev, da se lahko pridružite svetu stav na tenis, ki vam jih opisujemo v nadaljevanju.

 1. Izberite eno od stavnic za tenis, ki jih opisujemo v našem članku.
 2. Ustvarite si uporabniški račun, kjer določite svoje geslo, nato pa si račun aktivirajte.
 3. Nakažite si sredstva na uporabniški račun, ki podo polaga za polaganje stav na tenis. Pri tem uporabite plačilne metode, ki jih opisujemo v nadaljevanju.
 4. Ko je denar na vašem računu, lahko začnete polagati stave na tenis.
 5. Tenis najdete med seznamom športnih disciplin, na katere lahko polagate stave.

 

Najboljše stavnice za tenis: primerjava

Stavnice

Število športov

Dobrodelni bonus

Stave v živo

Mobilna aplikacija

Najmanjši depozit

Najmanjše izplačilo

williamhill

25+

Dobrodošlice bonus do 20€

Da

Da

€10

€5

mozzartbet

20+

Bonusi dobrodošlice do 200 odstotkov

Da

Da

€10

€10

bet365

35+

Bonus dobrodošlice v višini 25 evrov

Da

Da

€10

€1

estave stavnicetv

25+

Dobrodošlice bonus 50 % do 10€

Da

Da

€10

€10

Bet at home

20+

Dobrodošlice bonus 50% do 200€

Da

Da

€10

€10

 

Top pet stavnic za stave na tenis v Sloveniji

Omenili smo že, da so tudi v Sloveniji na voljo stavnice za tenis. Te stavnice so v večini mednarodne, imamo pa tudi domače. V nadaljevanju vam predstavljamo najbolj pomembne stavnice za tenis.

#1 E-stave

Športna loterija Slovenije upravlja s svojo stavnico E-stave, ki ponuja tudi stave na tenis. Spletna platforma je edina, ki je v domači lasti in vključuje tudi stave na domače športne dogodke. E-stave ponujajo tenis kot eno izmed športnih disciplin, v katerih lahko polagate stave.

#2 Bet 365

To je ena od največjih evropskih stavnic. Imajo zveste sledilce in uporabnike, ki lahko polagajo tudi stave v tenisu. Na spletni strani so športi izenačeni z ikonicami v obliki značilnih rekvizitov. Kliknite na žogico za tenis in odprli boste stavne možnosti za tenis.

#3 22bet

Ta dinamična in moderna stavnica je ciljno usmerjena na mlajše uporabnike. Ponuja nekaj ključnih športnih disciplin, med katerimi je tudi tenis. Izberite meni za tenis in preglejte opcije za stave v tenisu. Mogoče vam pade v oči kateri od številnih dogodkov ali tekmovanj.

#4 Bet at home

Platforma Bet at home cilja zlasti na igralce iz Nemčije, Avstrije, Slovenije in Hrvaške. Njihova prepoznavna grafika in humorne fotografije popestrijo polaganje stav na še tako čemeren dan. Tenis stave najdete pod zavihkom tenis.

#5 Mozzart

Športna stavnica Mozzart je locirana v Srbiji in usmerjena zlasti na igralce iz držav - bivših jugoslovanskih republik. Njihova stavnica je raznolika in ponuja vse ključne športne discipline, med katerimi je tudi tenis. Najdete ga v meniju športov pod Stave.

 

Uporabni nasveti za stave na tenis

Tisti, ki že nekaj časa stavijo na tenis, so si izoblikovali nekaj smernic, po katerih se ravnajo. Pri stavah na tenis lahko upoštevate te zbrane nasvete, ki vam jih posredujemo.

 • Spremljajte največja in manj pomembna tekmovanja. Nikoli ne veste, kje se bo pojavila nova vzhajajoča zvezda tenisa. Spremljajte tudi tekme nižjega ranga, da bodo vaše stave v tenisu upoštevale tudi presenečenja.
 • Sledite svojemu favoritu ali favoritki. Vedeti morate, kakšno formo ima vaš izbrani igralec ali igralka. Njihova forma določa vaš uspeh. Zato spremljajte tudi treninge in načrte vadbe, da lahko predvidite kondicijske sposobnosti in možne rezultate.

 

Najbolj priljubljeni trgi za tenis

Ste vedeli, da je tenis skoraj najbolj priljubljena disciplina za športne stave? Pred njim je edinole nogomet. Ni čudno, da veliko uporabnikov stavnic torej rado izbira različne stavne trge in stavne kvote v tenisu. Ponudbe je veliko, saj pravzaprav vedno nekje na svetu igrajo tenis na najvišji ravni. Primerni turnirji za stave so WTA Tour, ATP Tour ali lige, kot sta ATP Challenger Tour in turnirji Futures. Pet najbolj priljubljenih stavnih trgov, kjer uporabniki polagajo stave, pa je: zmagovalec tekme, stave na rezultat seta, prvi ali naslednji zmagovalec niza, poleg tega pa še hendikep ali skupne igre.

 

Stave v živo na tenis

Stave v živo za tenis so med najboljšimi stavnimi priložnosti. Zakaj? Tenis omogoča igralcem stav, da tudi v živo spremljajo dolge tekme, ki so polne odmorov. Takrat ima igralec stav čas, da premisli o svoji strategiji in jo po potrebi prilagodi - si izplača predčasni dobiček, denimo. Upoštevati je treba še en faktor, ki vpliva na stave. To je vreme. Vnaprej težjo napoveste, kakšno bo vreme, ki pa lahko pomembno vpliva na rezultat. Važna je tudi izbira igrišča. Vse to so faktorji, ki bodo odločali o zmagovalcu in točkah tenis tekme, na katero stavite.

 

Najboljše tenis napovedi

Tenis omogoča različne stave in veliko možnosti za dobitke. Med drugim lahko izberete: dvosmerne stave, stave na pravilni izid ter denimo stave na sodo/liho. Mnogi poznavalci vam bodo stave na tenis priporočili tudi zato, ker so med najbolj donosnimi športnimi stavami.

 

Najboljše tri mobilne aplikacije za stave na tenis v Sloveniji

Kot pri spletnih platformah je tenis stave težko zgrešiti tudi pri mobilnih aplikacijah. Ker smo Slovenci navdušeni igralci športnih stav na tenis, radi uporabljamo tudi iOs in Android aplikacije.

Bet at home

Tenis žogico oziroma njeno fotografijo najdete že na drugem mestu v gibljivem meniju sredi strani. Tako vidite, da so stave ne tenis renično priljubljene. S klikom dobite vpogled v izbiro dogodkov, kjer so na voljo stave na tenis.

Bet 365

Dovršena oblika aplikacije se naloži preko spletne strani stavnice. Dinamična izbira barv in grafik pripomore k pozitivni uporabniški izkušnji. Stave za tenis dosežete, če kliknete na tenis v seznamu športov, nakar se vam odprejo številne priložnosti za polaganje stav.

22bet

Stavnica v grafiki zelenih tonov spada med mlajše stavnice. Med najbolj priljubljenimi športi, na voljo za stave, je tudi tenis. Največji dogodki vkčjučujejo tudi velike tenis turnirje in tekmovanja.

 

Plačilne metode za stave na tenis

Številne stavnice za tenis omogočajo različne načine plačila, talo da igralci niso omejeni zgolj z eno metodo. Podajamo pregled možnosti plačil:

 • Poštna nakazila ali podobno
 • Bančna nakazila prek spleta ali ne
 • Debetne in kreditne kartice
 • Virtualne denarnice
 • Predplačniške kartice
 • Elektronske /spletne plačilne storitve
 • Dobitni stavni listki (samo E-stave)
Avtor
Domen Vidergar
Pisanje je zame samo izražanje izkušenj iz mojega življenja. Kot nekdanji nogometaš in zdaj trener se ves moj dan vrti okoli športa in fitnesa. Prav tako rad preberem dobro knjigo ali se naučim kakšne nove veščine.
Ocena članka
5/5
1 glas
FAQ. Pogosta vprašanja