Bonusi dobrodošlice do 200 odstotkov
Receive

Središče tekem – Storitev spremljanja stavnih kvot iz stavnice.tv

Preden se lotimo športnih stav, preučujemo trenutne kvote, da bi naredili najboljšo možno izbiro. To je pravzaprav namen te spletne strani, kjer lahko brskate med turnirji in datumi ter tako izveste, kaj kakšne so napovedi športnih stav stavnih ponudnikov o posameznih dogodkih. Tu lahko spremljate stave z rezultati v živo in napovedi športnih stav, kar vam omogoča boljši vpogled pred postavljanjem stav.

Zakaj in kako uporabljati središče tekem na stavnice.tv

Središče tekem na stavnice.tv je izjemno koristno orodje za spremljanje dogajanja v športu in za morebitno postavljanje stav. Je izjemno priročno, saj ga lahko uporabljate tako preko mobilne naprave kot tudi računalnika, deluje hitro in se posodablja v realnem času.

Kako uporabljati središče tekem?

 1. Začetni korak je izbira dogodka, ki vas zanima. Izberete ga iz seznama, ki je razvrščen po turnirjih in datumih. Privzeto so prikazani današnji dogodki, na katere lahko položite športne stave danes, vendar pa si lahko s klikom na 'Včeraj' ali 'Jutri' ogledate tudi včerajšnje ali jutrišnje dogodke, prav tako pa lahko kliknete na katerikoli datum v koledarju, da dostopate do ustreznih rezultatov ali dogodkov. Ko brskate skozi pretekle dogodke, boste videli njihove rezultate skupaj z zmagovalnimi kvotami (označenimi v rumeni barvi).
 2. Naslednji korak je pregledovanje kvot in izbira tiste, ki se vam zdi najbolj obetavna. Pri tem bodite pozorni na rdeče in zelene puščice: rdeča puščica označuje, da se je določena kvota nedavno znižala, zelena pa zvišanje kvote.
 3. Ko najdete kvoto, ki vam ustreza, kliknite nanjo in preusmerjeni boste na spletno stran stavnice, kjer lahko postavite svojo stavo. To lahko storite hitro, ne glede na to, ali ste že registriran uporabnik ali še niste ustvarili računa na spletni strani stavnice. S tem ste pripravljeni na hitro in enostavno postavljanje stav, oboroženi s svežimi informacijami iz središča tekem na stavnice.tv.

S sledenjem tem trem korakom bo vaša igralniška izkušnja postavljanja stav prek središča tekem hitra, enostavna in zanesljiva.

Bodite na tekočem s športnimi statistikami na stavnice.tv

Središče tekem na stavnice.tv je izjemen vir športnih statistik, še posebej glede stavnih rezultatov v živo. Uporabnikom so na voljo najnovejši rezultati v živo in podrobne statistike za vse pomembne športne dogodke. S tem imajo uporabniki vpogled v trenutno stanje in lahko na podlagi teh podatkov sprejemajo športne stave in napovedi.

Središče omogoča enostavno navigacijo med različnimi turnirji in dnevi, tako da lahko uporabniki vedno najdejo najnovejše informacije za športne stave danes. Poleg tega so predstavljene tudi tabelarne lestvice za vse slovenske pomembne turnirje, kar omogoča podrobnejši vpogled v dogajanje. Za še boljši pregled so na voljo tudi grafične predstavitve statistik, ki pomagajo pri sprejemanju odločitev o stavah.

Bodite na tekočem s stavami v živo in rezultati ter statistikami, ki so ključni za uspešno stavljenje.

Turnirji, ki jih zajemamo

 • Lokalni nogometni turnirji: Prva liga, Druga liga, Pokal Slovenije
 • Mednarodni nogometni turnirji: Liga prvakov, Evropska ligo, Svetovno prvenstvo
 • Košarkarske lige: Liga Nova KBM, Evroliga, NBA
 • Rokometne lige: kot sta Liga NLB, Liga prvakov
 • Teniški turnirji: Grand Slamom, ATP turnirji, WTA turnirji

Najbolj priljubljene vrste športnih stav

Med športnimi stavami obstaja široka paleta možnosti, ki privabljajo številne ljubitelje stav. Tu so najbolj priljubljene vrste stav:

 • Stava na zmago: Stavite na zmagovalca posameznega dogodka ali tekme.
 • Stava na razplet: Napoveste izid tekme (zmaga, poraz ali neodločen izid).
 • Stava na razliko golov: Stavite na razliko v številu doseženih golov med ekipama.
 • Stava na število golov: Napoveste, ali bo število golov na tekmi nad ali pod določenim številom.
 • Stava na prvega strelca: Stavite na igralca, ki bo prvi zadel gol v tekmi.
 • Stava na posebne dogodke: Stavite na posebne dogodke v tekmi, kot so število rumenih kartonov, udarcev iz kota, itd.
 • Žive stave: Stavite med samim potekom tekme ob spremljanju v živo.

Seveda obstaja še veliko različnih stavnih trgov, v katere se lahko bolj poglobite ob obisku spletne strani stavnice.tv in tako najdete strategijo polaganja stav, ki vam osebno najbolj ustreza.

FAQ. Pogosto zastavljena vprašanja
Avtor
Domen Vidergar
Pisanje je zame samo izražanje izkušenj iz mojega življenja. Kot nekdanji nogometaš in zdaj trener se ves moj dan vrti okoli športa in fitnesa. Prav tako rad preberem dobro knjigo ali se naučim kakšne nove veščine.
Ocena članka
4/5
1 glas