Bonusi dobrodošlice do 200 odstotkov
Receive

Paysafecard na stavnicah v Sloveniji

⏲️ Reading time: 5 minutes

V Sloveniji so pogoste stave na spletnih stavnicah, kjer vam stave s Paysafecard olajšajo plačilo. Kako deluje Paysafecard? Popolnoma anonimno in brez tveganja, saj lahko nabavite kartico s predplačilom v določenem znesku, denimo 50 evrov. S kodo na spletu nato ta znesek ativirate in ga porabite za spletni nakup. Preprosto in varno.

Seznam stavnic s Paysafecard

Razvrstitev Stavnica Rating Bonusi Pridobite bonus
1
4.8/5
75% bonus za sobotne športne stave
IgrajPreberite oceno
2
4.8/5
100% stavni bonus do 100€
IgrajPreberite oceno
3
4.5/5
Uvítací bonus do výšky až 160€
IgrajPreberite oceno
4
4.5/5
Bonus dobrodošlice 100 % do 122€
IgrajPreberite oceno
5
4.5/5
registrácii bonus až 100% do výšky 100€
IgrajPreberite oceno

Paysafecard je varna in zanesljiva

Kot že omenjeno, plačilo s Paysafecard za stave poteka po varnih in zaupnih korakih. Kartica je pripravljena tako, da si z njo lahko kupite določen znesek denarja, ki ga aktivirate z vnosom 16-mestne kode. To vam omogoča anonimnost, če je to vaša želja. V tem primeru se vam ni treba registrirati, kartico pa lahko uporabite večkrat z isto kodo. Znesek porabe je omejen na 50 evrov. Če se odločite za registracijo, si ustvarite svoj račun in lahko uporabljate znesek do 1000 evrov. Kartico so razvili leta 2000 v Avstriji, nato pa je družba Paysafecard prek združitev z drugimi podjetji postala eden največjih ponudnikov tovrstnih storitev na svetu.

Omejitve, pristojbine in roki kartice Paysafecard

Paysafecard že po sami obliki prinaša omejitev zneska porabe, za katerega je kupljena. Omenili smo, da je pri anonimni uporabi ta znesek 50 evrov, če si ustvarite račun, pa 1000 evrov. Pristojbine se plačujejo v določenih primerih, denimo po leti dni posedovanja Paysafe kartice, na kateri je ostalo še kaj dobroimetja. Poraba je takojšnja.

 

Stavnice, ki sprejemajo Paysafecard: primerjava

Stavnice

Število športov

Dobrodelni bonus

Stave v živo

Mobilna aplikacija

Najmanjši depozit

Najmanjše izplačilo

williamhill

25+

Dobrodošlice bonus do 20€

Da

Da

€10

€5

mozzartbet

20+

Bonusi dobrodošlice do 200 odstotkov

Da

Da

€10

€10

bet365

35+

Bonus dobrodošlice v višini 25 evrov

Da

Da

€10

€1

estave stavnicetv

25+

Dobrodošlice bonus 50 % do 10€

Da

Da

€10

€10

Bet at home

20+

Dobrodošlice bonus 50% do 200€

Da

Da

€10

€10

 

Najboljše tri stavnice za stave s Paysafecard

Stavnice, dejavne v Sloveniji, večkrat omogočajo plačilo s Paysafe kartico. Ta način plačila je priljubljen ravno zaradi svoje univerzalnosti in ker ga uporabljajo v več kot 30 državah. Za vas smo zbrali informacije o tem, katere stavnice v Sloveniji ga uporabljajo.

 • Bet-at-home

  Stavnica, ki cilja na stranke iz Nemčije, Avstrije, Hrvašek in Slovenije, omogoča plačila s Paysafecard v višini med 10 in 5000 evrov ali ekvivalentni vrednosti lokalnih valut. Številne športne stave in druge igre na tej stavnici so enostavno dosegljive s Paysafecard.

  bet-at-home
 • Bet365

  Britanska stavnica Bet365 je med najbolj poznanimi nasploh. Za svojo raznoliko ponudbo športnih stav ponujajo tudi plačila med 5 in 1000 evrov preko Paysafecard. Tovrstna plačila so hitra, varna in anonimna.

  bet365 logo
 • William Hill

  Stavnica, ki obstaja že od leta 1934, je prav tako med tistimi, ki omogočajo pologe prek Paysafecard. Položite lahko med desetimi in dve stotimi britanskimi funti v protivrednosti. Na stavnici lahko sodelujete v različnih bonusih in ponudbah.

  williamhill

Pologi s Paysafecard

Za razliko od plačilnih kartic pri Paysafecard ne potrebujete bančnega računa. Sledite tem preprostim korakom in izkoristite vse možnosti plačil s Paysafecard.

 • Ustvari uporabniški račun
  korak 1

  Za to potrebujete osebne podatke in dokazilo, ki ga vnesete v spletni obrazec

 • Prijavite se v svoj uporabniški račun pri izbrani stavnici
  korak 2

  Za začetek stav izberite najboljšo stavnico

 • Izberite igro
  korak 3

  Raziščite ponudbe, igre in varnost stavnice

 • Položite svoj račun
  korak 4

  Dodajte znesek, ki ga želite porabiti za svoje stave, in sklenite prvo stavo

Bonusi s Paysafecard

paysafecard bonusi

Paysafecard je med načini plačila, ki omogočajo koriščenje bonusov na stavnicah. Stavni bonusi so namenjeni tako novim kot uveljavljenim igralcem. Kaj morate storiti za aktivajo bonusa? Najprej preverite, da ustrezate vsem pogojem in posebej pazite na časovno omejitev koriščenja bonusa po aktivaciji. Nato izberite bonus, ki ga želite koristiti, v uporabniškem računu odklikajte to možnost in vnesite morebiti potrebno kodo. Bonusi dobrodošlice vam omogočajo povrnitev začetnega vložka na stave tudi v višini do 122 evrov. Drugi bonusi vključujejo vzpodbude za boostanje stav ali pa različne nagradne igre, kot je Zmagovalec dneva.

Priljubljeni športi za stave s Paysafecard

Paysafecard top 3 športi

Slovenski igralci največ stavijo na nogomet, tenis in košarko, pri čemer se plačilo s Paysafecard omogoča za vse te discipline.

Bonusi najboljših stavnic

 • Bonus
  Bonus dobrodošlcen 100% do 122€
  Stavnica 22bet ponuja izjemen bonus doborošlice. Njegova višina znaša med enim evrom in 122 evri, pridobite pa si ga lahko,…
 • Bonus
  BONUS DOBRODOŠLICE V VIŠINI 25 EVROV
  Stavnica Bet365 vsem novim igralcem ponuja Bonus dobrodošlice. Ta ponudba velja za tiste, ki si ustvarite igralni račun na njihovem…
 • Bonus
  Bonus dobrodošlice na Bet-at-home
  Bet-at-home športni portal je eden večjih in bolj uveljavljenih v srednjeevropskem prostoru. Svoje nove igralce vabi s številnimi akcijami in…
 • Bonus
  Bonus doborodošlice na E-stave
  Stavnica E-stave s ponudbo športnih stav in drugih iger v Sloveniji ponuja bonus dobrodošlice. Ta bonus je na voljo vsem…
 • Nogomet

  Kmalu se bo pričelo svetovno prvenstvo v nogometu, ki letos poteka v Katarju. Morda bo na njem v živo na kraju samem tekme spremljalo manj slovenskih gledalcev, a nič manj napeto ne bo ob stavnicah. Paysafecard plačila omogočajo hitro in stalno odzivanje prek spletnih storitev.

  sports to bet
 • Košarka

  Izjemna igra pod koši s strani Luke Dončića in drugih slovenskih asov v ligi NBA bo še bolj zanimiva, če veste, da lahko enostavno stavite prek plačil s Paysafecard. Ne glede na kraj in čas tekme bodo vaša vplačila in pologi pravočasno prispeli na cilj in dosegli namen.

  sports to bet
 • Tenis

  Največji turnirji za Grand slam in velika prvenstva so značilnosti teniškega športa, ki pritegne tudi veliko slovenskih navijačev in igralcev stav. Da bodo stave še bolj uspešne in vi kot gledalec brez skrbi, lahko uporabite plačila s Paysafecard.

  sports to bet

Prednosti in slabosti Paysafecard plačil

Plusi
 • Anonimnost
 • Bančni račun ni potreben
 • Takojšnja aktivacija
 • Geografska razširjenost
Minusi
 • Anonimizirana kartica omejena na 50 evrov

Alternativni načini plačila

Če imate reden bančni račun in možnost plačila preko spletne banke, boste verjetno raje izbrali to možnost plačila. Je enostavnejša in ni treba vedno znova vnašati kode, prihranite pa si tudi pot do nakupa kartice same. Je pa Paysafecard plačilo odlična opcija za tiste, ki bančnega računa nimajo.

FAQ. Pogosta vprašanja
Avtor
Domen Vidergar
Pisanje je zame samo izražanje izkušenj iz mojega življenja. Kot nekdanji nogometaš in zdaj trener se ves moj dan vrti okoli športa in fitnesa. Prav tako rad preberem dobro knjigo ali se naučim kakšne nove veščine.
Ocena članka
4/5
1 glas