Bonus dobrodošlice 100 % do 122€
Receive
Boomerang-bet banner mobile Boomerang-bet banner mobile

Bonusi od E-stave

(1)
Filter
  • Bonus
    Bonus doborodošlice na E-stave
    Stavnica E-stave s ponudbo športnih stav in drugih iger v Sloveniji ponuja bonus dobrodošlice. Ta bonus je na voljo vsem…

E-stave bonusi za športne staveE-stave spadajo pod Športno loterijo Slovenije in so edina domača stavnica na slovenskem področju. Zaradi tega so tudi poznani in spoštovani. E-stave kot elektronska platforma za stave ponuja kar nekaj bonusov in promocij za igralce. Predpogoj je, da si ustvarite uporabniški račun, preko katerega nato dostopate do promocij in ponudb. Ponudba E-stav je dokaj raznolika, je pa treba pošteno povedati, da vsote bonusov ne dosegajo tistih na katerih mednarodnih stavnicah. Ne glede na to je ponudbe in promocije E-stav vredno izkoristiti.

Različni bonusi na E-stave

Vsak novi igralec najprej naleti na bonus doborodšlice. Za koriščenje tega bonusa na E-stave ne potrebujete nobene promocijske kode. Nujno je le, da vplačate prvo nakazilo, ki se vam povrne v polovični vrednosti do največ deset evrov. To izplačilo je samodejno, bonus pa morate enkrat obrniti.

Dodatno ima stavnica E-stave še nekaj drugih promocij. Ob vašem rojstnem dnevu se – če ste član – lahko preizkusite v igri Rojstni dan. Ob prijavi v uporabniški račun se vam prikaže nagradna igra z motivom torte, na kateri je devet svečk, a le tri žarijo. Naloga ogralca je, da najde te tri žareče svečke, s čimer si zagotovi višjo nagrado. Ta igra je na voljo deset dni od vašega rojstnega dne.

Še ena promocija na E-stave je Prvak dneva. Deluje tako, da stavnica vsak dan izžreba enea od registriranih igralcev, ki so stavili tisti dan. Vsak dan ob pet minut čez polnoč poteka žrebanje desetih nagrajencev. Pogoj je, da ta dan kupite vsaj eno igro iz nabora igralnice. Tako si pridobite bonus v višini desetih evrov.

Stavnica E-stave omogoča tudi VIP dobitek, ki je na voljo vsem registriranim igralcem na njihovi spletni platformi. Ta bonus je dodatek na stavnem listku, ki se prišteje k osnovnemu dobitku. Višina tega dodatka je določena v odstotkih prvotnega dobitka, skupaj se seštevata v celotni znesek. Višina je na koncu odvisna od števila dogodkov, njihovih kvot in pogostosti igranja.

Získajte najnovšie informácie o bonusoch stávkových kancelárií kasín do svojho e-mailu
Prejmite vse bonuse v svojo e-pošto
Avtor
Domen Vidergar
Pisanje je zame samo izražanje izkušenj iz mojega življenja. Kot nekdanji nogometaš in zdaj trener se ves moj dan vrti okoli športa in fitnesa. Prav tako rad preberem dobro knjigo ali se naučim kakšne nove veščine.
Ocena članka
5/5
2 glasov
FAQ. Pogosta vprašanja in odgovori