Bonus dobrodošlice 100 % do 122€
Receive
Boomerang-bet banner mobile Boomerang-bet banner mobile

Najboljši bonusi in ponudbe stavnic

(4)
Filter
 • Bonus
  Bonus dobrodošlcen 100% do 122€
  Stavnica 22bet ponuja izjemen bonus doborošlice. Njegova višina znaša med enim evrom in 122 evri, pridobite pa si ga lahko,…
 • Bonus
  BONUS DOBRODOŠLICE V VIŠINI 25 EVROV
  Stavnica Bet365 vsem novim igralcem ponuja Bonus dobrodošlice. Ta ponudba velja za tiste, ki si ustvarite igralni račun na njihovem…
 • Bonus
  Bonus dobrodošlice na Bet-at-home
  Bet-at-home športni portal je eden večjih in bolj uveljavljenih v srednjeevropskem prostoru. Svoje nove igralce vabi s številnimi akcijami in…
 • Bonus
  Bonus doborodošlice na E-stave
  Stavnica E-stave s ponudbo športnih stav in drugih iger v Sloveniji ponuja bonus dobrodošlice. Ta bonus je na voljo vsem…

Številne športne spletne stavnice ponujajo zanimive bonuse in ponudbe na stave. S temi stavnimi bonusi skušajo pridobiti nove igralce in jih obdržati na svojih platformah čim dlje in čim bolj pogosto. Nič ni narobe, če želimo bonuse in športne promocije izkoristiti v največji možni meri. V tem članku vam predstavljamo nekaj športnih promocij in pokažemo, kako pridobiti bonus.

 

Promocije na športne stave in ostale igre

Kot rečeno, tudi večina spletnih stavnic v Sloveniji ponuja bogate in raznolike stavne bonuse. Te športne promocije so namenjene pridobivanju novih uporabnikov. Predstavljajte si, da vas prijatelj, navdušenec nad športnimi stavami, povabi na preizkus ene od spletnih igralnih platform. Če vam ob tem pove, da nimate kaj izgubiti, ker vam operater povrne vloženi denar za polog na prve stave, boste gotovo raje prvič poskusili srečo. In se vrnili ponovno. Na takšen način številne stavnice privabijo in obdržijo uporabnike, ki jih razvajajo z vedno novimi stavnimi ponudbami in VIP bonusi za člane. Članstvo se pridobi z vpisom v klub članov, ki imajo dostop do posebnih promocij.

 

Katere so vrste bonusov in ponudb na stave?

Vrste bonusov v športnih stavnicah

Bonusi, ki jih lahko pridobite pri športnih stavah, so različni. Vsem je skupno, da skušajo igralce spodbuditi k polaganju stav. Največkrat gre za vračilo pologa, ki se izplača v obliki kredita, ki ga lahko zopet stavite. Katere so torej najbolj pogoste vrste stavnih bonusov?

Bonus dobrodošlice

To je bonus na športne stave, ki ga imajo praktično vse stavnice v Sloveniji in tujini. Gre za preprosto dejstvo, da prvi polog dobite povrnjen tudi v vrednosti do 100% (do določene višine), lahko v več obrokih. Denar se vam naloži na uporabniški račun, tako da ga lahko ponovno porabite za naslednje športne stave.

Zmagovalec dneva

Ta bonus ponuja E-loterija, gre pa za možnost, da si pridobite bonus v višini do deset evrov. Vse, kar morate storiti je, da spremljate objave na stavnici in se v primeru, da je vaše uporabniško ime izžrebano, identificirate in uporabite bonus za polaganje naslednje stave. Ta promocija je zanimiva, ker hkrati spodbuja prisotnost na stavnici ter brezplačne stave.

Bonus v višini 100 evrov

Stavnica 22 bet ima ponudbo, ki velja samo ob petkih. Pridobite lahko 100-odstotni bonus za športne stave v višini največ sto evrov. Pogoj je, da v petek položite stavo v višini vsaj en evrov. Če ste izbrani za prejem bonusa, ga morate porabiti v 24-ih urah od prejema v treh kombinacijskih stavah, od katerih mora vsaka vključevati vsaj tri izbire.

Stave zastonj ali brezplačne stave

Kot pove že ime, gre za brezplačne stave. Kaj to pomeni? Ta stavna promocija vključuje vse stave, ki jih lahko polagate brezplačno, ker so krite z dobroimetjem iz naslova prejetega bonusa. Tega lahko prejmete ob registraciji, po določenem številu odigranih stav, ali preko raznih stavnih promocij in nagradnih iger. Ni potrebe po predhodnem pologu denarja na vaš uporabniški račun kakor pri bonusu dobrodošlice. Bonusi za brezplačne stave so časovno omejeni.

Programi zvestobe in VIP bonusi

Ti stavni bonusi so nekoliko bolj kompleksni, saj gre za VIP promocije, ki so na voljo članom določenega kluba stavnic. Kako postanete član kluba? Z registracijo na stavnici ali pa z dodatnim vpisom v klub. Promocije lahko pomenijo dodatne bonuse v obliki dobroimetja ali pa akcije, ki so na voljo na družbenih medijih, vključno z vstopnicami na športne dogodke.

 

Kako najti in pridobiti bonuse?

Nekaj o pridobitvi stavni bonusov smo že napisali v zgornjih vrsticah. Če pa iščete zlasti promocije in bonuse, ki bi vam dali največjo korist, smo za vas zbrali nekaj nasvetov.

 • Za koriščenje bonusov je treba v prvi vrsti postati registrirani uporabnik določene stavnice. Osnovni pogoj za to je vaša polnoletnost. Ko ste si ustvarili uporabniški račun, pa lahko začnete izbirati promocije.
 • Na vsaki stavnici, ki se ji pridružite, so bonusi izpostavljeni s posebnimi zavihki in meniji. Poglejte vsak takšen zavihek in primerjajte bonuse med seboj.
 • Primerjajte tudi ponudbo bonusov med različnimi stavnicami. Opazili boste, da vam denimo nekatere stavnice nudijo bonus dobrodošlice v višini do 122 evrov, druge pa v višini 100 evrov. Razlika 22 evrov ni nezanemarljiva.

 

Na kaj bodite pozorni

Ker se pri stavnih bonusih obrača kar nekaj denarja, je to lahko tudi področje, kjer se pojavljajo prevare in goljufije. Načeloma obstaja glede tega kar poostren nadzor, a na svetovnem spletu nikoli nismo popolnoma varni. Zato previdnost ne bo odveč, zlasti pri spodnjih točkah.

Licence

Vsaka stavnica mora pridobiti licenco. To mora imeti ne glede na to, ali gre za spletne ali fizične poslovalnice in je zakonski pogoj za njeno delovanje. Nekatere stavnice so registrirane v tujini, kar načeloma ni težava. Bodite pozorni, da ne gre za prevarantske ali lažne stavnice, ki želijo iz vas izvabiti denar za pologe na uporabniški račun.

Pogoji poslovanja bonusov

Ni dovolj samo, da je bonus oglaševan na spletni strani. Morate tudi izpolnjevati pogoje za njegovo pridobitev. Večkrat so bonusi in promocije omejeni s časovnim okvirjem, včasih veljajo samo za nove igralce. Pazite tudi, če se različni bonusi med seboj izključujejo.

Metode plačevanja

Kot na sami spletni stavnici so tudi za izplačevanje bonusov na voljo različne metode plačevanja. Verjetno ste se, če ste reden uporabnik stavnic, že odločili med bančnimi nakazili, kreditnimi karticami ali drugimi oblikami spletnih storitev, denimo spletnih denarnic. Pomembno je vedeti, da nekatere od teh metod vzamejo provizijo, ki bo vaš morebitni bonus omejila., kar je dobro vedeti vnaprej.

 

Pogoji bonusov slovenskih stavnic

Poleg budnosti glede pogojev in plačilnih sredstev ne bo odveč opozoriti tudi na dodatne omejitve, ki jih morate poznati, če želite koristiti promocije in stavne bonuse. Preden se veselite dodatnih recimo 100 evrov na vašem računu, je dobro vedeti, da imate včasih omejene možnosti za njihovo uporabo.

Zahteve po porabi

Ker želijo stavnice igralce čim dlje zadržati na svojih portalih ter jih premamiti, da bi tam porabili čim več denarja, so bonusi in športne promocije usmerjeni prav v to. Tako so pogosto povezani z zahtevami po določeni porabi, denimo bonus, ki ga dobite kot povračilo za 100 evrov pologa, morate porabiti za polaganje stav s kvoto najmanj 1:5.

Minimalne stave

Tudi minimalni znesek, ki ga morate položiti na stave, da lahko koristite bonus, je pogosto določen. Ponavadi gre za nizke zneske, ki pa zagotavljajo, da se stave polagajo in da stavni bonusi prispevajo k obračanju denarja v celotnem krogotoku iger na zadevni stavnici.

Minimalna izbira

Gre za podobno omejitev kot minimalni znesek, ki ga morate položiti na stavo. Bonusi lahko določajo, na kakšne stave morate najmanj položiti bonus, ki ste ga pridobili. Denimo, že omenjena stavnica 22 bet ponuja bonus v višini 100 evrov. Porabiti ga morate najmanj v treh kombinacijskih stavah, od katerih mora vsaka vključevati vsaj tri izbire.

Potek bonusa

Bonusi in športne promocije so skoraj vedno časovno omejeni. Sicer niso vselej izjemno kratki, a že sama navedba časovnega poteka jim daje večjo privlačnost. Iz občutka, da bodo kaj zamudili, se igralci skladno s tem pogosteje odločajo, da bodo bonus izkoristili.

Získajte najnovšie informácie o bonusoch stávkových kancelárií kasín do svojho e-mailu
Prejmite vse bonuse v svojo e-pošto
Avtor
Domen Vidergar
Pisanje je zame samo izražanje izkušenj iz mojega življenja. Kot nekdanji nogometaš in zdaj trener se ves moj dan vrti okoli športa in fitnesa. Prav tako rad preberem dobro knjigo ali se naučim kakšne nove veščine.
Ocena članka
5/5
1 glas
FAQ. Pogosto Zastavljena Vprašanja