Bonus dobrodošlice 100 % do 122€
Receive
Boomerang-bet banner mobile Boomerang-bet banner mobile

Politika zasebnosti

Pri stavnice.tv se zelo dobro zavedamo, kako pomembna je vaša zasebnost tako za vas kot za nas, zato smo predvsem predani zaščiti vaše zasebnosti. Želimo, da se seznanite s tem, kako in zakaj med drugim zbiramo, uporabljamo in razkrivamo tako neosebne kot osebne podatke. Ta politika zasebnosti je bila skrbno sestavljena, da bi vas, stranke Stavnice.tv, obvestila, ki jih morda skrbi varnost vaše zasebnosti na spletu. Namen tega pravilnika je jasno razložiti naše prakse glede zasebnosti v zvezi s postopki zbiranja informacij, uporabo, varovanjem in načinom deljenja spletnega mesta Stavnice.tv, storitev, izdelkov in spletnih mest drugih lastnosti in storitev, ki so v naši lasti in jih upravljamo. Ta pravilnik smo ustvarili, da pojasnimo, katere podatke zbiramo od vas, njihovo uporabo, razkritje in zaščito teh podatkov, ko so zbrani. Pozivamo vas, da natančno preberete ta pravilnik o zasebnosti.

 

Vaše soglasje

Z uporabo našega spletnega mesta prostovoljno soglašate z zbiranjem, uporabo in razkritjem vaših podatkov, kot je jasno navedeno v tej spletni politiki zasebnosti. Če se ne strinjate z zbiranjem, uporabo in razkritjem vaših osebnih podatkov v tem pravilniku, vam ni dovoljena uporaba našega spletnega mesta.

 

Zbiranje informacij

Podatke lahko zbiramo od obiskovalcev ali uporabnikov, ki se registrirajo in uporabljajo naše spletno mesto. Te zbrane podatke je mogoče razvrstiti kot neosebne ali osebne podatke.

 

Neosebni in zbirni podatki

To so informacije, ki jih ne posredujete neposredno. Izključno podatki, zbrani z vašimi anketami, obiski in dejavnostmi na našem spletnem mestu, ne določajo natančno, kdo ste. Kot obiskovalec lahko sodelujete v anketah strank, ki so običajno anonimne, razen če ni navedeno drugače. Izvajamo statistične analize gibanja in aktivnosti obiskovalca, da bolje razumemo, kaj ga zanima, in merimo uporabo različnih področij spletnega mesta. Neosebni podatki se lahko združijo in nato posredujejo tretjim osebam za namene in oceno. Neosebni podatki vključujejo:

 • Vaša uporaba in napredovanje dejavnosti na spletnem mestu.
 • Točen datum in čas, ko ste dostopali do spletne strani.
 • Splošna geografska lokacija, kjer se nahaja vaš računalnik.
 • Vrsta internetne naprave, ki jo uporabljate za dostop do spletnega mesta.
 • Strežnik, ki se uporablja za internetno povezavo.
 • Spletna mesta, s katerih ste prišli.
 • Strani našega spletnega mesta, ki jih obiščete in iz njih zapustite.

 

Osebne informacije

Medtem ko so neosebni podatki posredni in se zbirajo ter uporabljajo za boljšo in bolj privlačno uporabniško izkušnjo za širšo javnost. Osebni podatki so informacije, ki jih posredujete prostovoljno in so v glavnem usmerjeni v zadovoljevanje posebnih potreb uporabnikov. Njegovi podatki so sestavljeni iz vaše edinstvene osebne identitete, ki ste jo posredovali vi, uporabnik Stavnice.tv, in naše pridružene tretje osebe, in ne bodo posredovani drugim organizacijam, razen če je drugače navedeno v tem pravilniku o zasebnosti. Ko se prijavite na našem spletnem mestu, izpolnite našo anketo ali spremenite svoje podatke na našem spletnem mestu, nam posredujete svoje osebne podatke, ki jih bomo uporabili za marketinške programe, izdelane posebej za zagotavljanje posebnih ponudb samo za vas. Osebni podatki se lahko zbirajo v registracijah, spletnih anketah, aplikacijah, zahtevah za informacije, rezervacijah in zapisih, ki jih zbirajo naši pridruženi partnerji, ki delijo informacije z nami, odvisno od količine informacij, ki ste jih posredovali, in vaših poizvedb. Zbrani in vzdrževani podatki, ki razkrivajo vaše identifikacijske značilnosti in kontaktne podatke, so lahko vaše rojstno ime, e-poštni naslov, domači naslov, telefonska številka, podatki o kreditni kartici, zgodovina transakcij in druge prostovoljne nastavitve, ki jih navedete. Podatki o uporabnikih so varno in varno shranjeni in uporabljeni iz različnih razlogov ter se ne bodo delili ali prodajali tretjim osebam na kakršen koli način in kadarkoli. Sprejemljivi razlogi za uporabo teh informacij vključujejo:

 • Za izpolnitev vladnih zahtev ali organov kazenskega pregona ter pravnih, upravnih in regulativnih zahtev drugih vladnih organov.
 • Za skladnost s sodno odredbo ali sodnim pozivom, nalogom za preiskavo in drugimi pravnimi postopki za zaščito in obrambo (ime) v povezavi s pravnimi zahtevki ali spori.
  Registracija v naših programih za izključitev odgovornega igranja iger.
 • Za zaščito in obrambo (ime), podružnic, podružnic, gostov, deležnikov, zaposlenih, direktorjev in zastopnikov v zvezi s kakršnimi koli pravnimi tožbami, zahtevki ali spori.
 • Za izpolnitev katere koli pogodbene zaveze za odškodnino izvajalcem, zavezništvom, poslovnim partnerjem ali tretjim osebam v zvezi s pravnimi dejanji ali spori.
 • Za preprečevanje nezakonitih dejanj na našem spletnem mestu, vključno z goljufijami, med drugimi kaznivimi dejanji.
 • Omejiti mladoletnikom nezakonit dostop in uporabo naše strani.

 

Uporaba piškotkov

Piškotki so zbirka majhnih računalniških besedilnih datotek, ki se začasno shranijo v spletni brskalnik, ki se uporablja med obiskom naše spletne strani, in so ključna komponenta za pravilno delovanje naše spletne strani. Zbirajo statistične podatke o spletnem mestu, do katerega dostopajo uporabniki, in so rahlo invazivni. Piškotki so zapisi o obiskanih straneh, odprtih povezavah, prenosih, spletnih mestih, do katerih ste dostopali pred in po tem mestu, ter drugih dejavnostih na spletnem mestu. Podatki, prejeti z uporabo piškotkov, so namenjeni izboljšanju uporabniške izkušnje na spletnem mestu. Njegov cilj je narediti ponudbe za določene uporabnike bolj priročne in prilagojene. Nekateri piškotki se uporabljajo tudi za zagotavljanje celovitosti pri nakupih. Piškotki ne morejo določiti, kdo je posameznik. Namesto tega zagotavljajo različne informacije, vključno s številom uporabnikov, ki so obiskali našo spletno stran, stranmi, do katerih so dostopali, in tehničnimi težavami. Piškotki se ob uporabi našega spletnega mesta samodejno namestijo na vašo elektronsko napravo, vendar jih lahko omejite z nastavitvami brskalnika. Uporabo piškotkov lahko sprejmete ali zavrnete tako, da preprosto spremenite nastavitve spletnega brskalnika. Vendar lahko zavrnitev piškotkov omeji nekatere funkcije spletnega mesta, vključno z nekaterimi interaktivnimi funkcijami, ki morda ne bodo delovale pravilno, ko ste aktivni na spletnem mestu.

 

Varstvo mladoletnikov

Spletno mesto Stavnice.tv ni namenjeno nikomur, mlajšemu od 18 let ali zakonsko določeni starosti za soglasje v državi, kjer prebiva. Ne zbiramo zavestno ali namerno nobenih identifikacijskih podatkov od ali z namenom trženja mladoletnikom ali komurkoli, ki nima zakonite sposobnosti za sodelovanje v dejavnostih spletnih iger na srečo. Mladoletnikom je strogo prepovedano uporabljati to spletno mesto ali katero koli njegovo storitev. Recimo, da ste obveščeni, da nam je posameznik, mlajši od 18 let, posredoval identifikacijske podatke. Vljudno vas prosimo, da nas kontaktirate, da bomo lahko našli informacije, ki jih je treba izbrisati. Vsakdo, ki se odloči za uporabo tega spletnega mesta ali povezanih storitev, jamči in izjavlja, da je starejši od 18 let.

 

Sprememba podatkov in zahteva za zavrnitev

Vi, uporabniki, imate pravico do izbire o tem, kako zbiramo, uporabljamo in razkrivamo vaše osebne podatke, in to spoštujemo. Svoje nastavitve lahko kadar koli pregledate, posodobite, popravite, izbrišete ali spremenite tako, da pošljete zahtevo na naš e-poštni naslov.

Če ne želite prejemati pozivov, e-pošte ali kakršne koli oblike stika v zvezi z našo spletno stranjo in povezanimi storitvami, se lahko odjavite od prejemanja promocijskih ali tržnih stikov tako, da pošljete pisno sporočilo na naš e-poštni naslov. Če ne želite, da še naprej razkrivamo vaše osebne podatke našim tretjim poslovnim partnerjem in podružnicam, nam vljudno pošljite e-pošto.

 

Spremembe tega pravilnika o zasebnosti

Stavnice.tv si pridržuje pravico, da kadar koli, brez predhodnega obvestila in iz kakršnega koli razloga spremeni, posodobi, spremeni ali dopolni ta pravilnik o zasebnosti na spletu. Obisk in uporaba te strani pomeni, da uporabnik sprejema to politiko. Vsaka sprememba tega pravilnika začne veljati takoj in velja po objavi. Registrirani uporabniki bodo o pomembnih spremembah pri ravnanju z vašimi osebnimi podatki obveščeni po elektronski pošti. V nasprotnem primeru bo obvestilo jasno prikazano v ustreznih delih našega spletnega mesta. Uporabniki morda ne bodo prejeli obvestil o manj pomembnih spremembah. Dostop do našega spletnega mesta po kakršni koli spremembi tega pravilnika o zasebnosti pomeni vaše soglasje, da bodo vsi osebni podatki, zbrani o vas prek našega spletnega mesta po objavi spremenjenega spletnega pravilnika, predmet pogojev spremenjenega spletnega pravilnika o zasebnosti. Priporočamo vam, da ta pravilnik občasno pregledate, kadar koli obiščete našo spletno stran, da preverite, ali so na voljo posodobitve, saj je skladen s spremembami naših poslovnih praks, delovanja in novih zahtev.

Če imate vprašanja v zvezi s to politiko zasebnosti ali kako ravnamo z vašimi osebnimi podatki, nam pošljite e-pošto.