Bonusi dobrodošlice do 200 odstotkov
Receive

Najboljše stavnice za košarko v Sloveniji

Košarka je v Sloveniji v zadnjih letih pridobila na pomenu in stave v košarki so vse pogostejše. K temu je gotovo pripomoglo, da imamo tudi SLovenci nekaj izjemnih košarkarjev, pa tudi bogato dediščino na tem področju.

basketball stavnice.tv

Seznam stavnic za košarko 2024

Razvrstitev Stavnica Rating Bonusi Pridobite bonus
1
4.8/5
75% bonus za sobotne športne stave
IgrajPreberite oceno
2
4.8/5
100% stavni bonus do 100€
IgrajPreberite oceno
3
4.5/5
Uvítací bonus do výšky až 160€
IgrajPreberite oceno
4
4.5/5
Bonus dobrodošlice 100 % do 122€
IgrajPreberite oceno
5
4.5/5
registrácii bonus až 100% do výšky 100€
IgrajPreberite oceno

Košarka je v Sloveniji v zadnjih letih pridobila na pomenu in stave v košarki so vse pogostejše. K temu je gotovo pripomoglo, da imamo tudi Slovenci nekaj izjemnih košarkarjev, pa tudi bogato dediščino na tem področju. V tem članku vam predstavljamo nekaj najboljših stavnic za košarko.

 

Kaj morate vedeti o polaganju stav v košarki

Stave na košarkoStave v košarki so ena izmed najbolj popularnih vrst stav. Številne stavnice, vse bolj dostopne tudi na spletu, omogočajo zanimive in darežljive načine za dobičke pri stavah v košarki. Nekaj splošnih pravil velja tudi tukaj. Najprej morate zagotoviti, da ste uporabnik določene stavnice, ki ponuja športne stave. Preko tega, da si ustvarite uporabniški račun, na katerega si nakažete sredstva za polaganje stav v košarki ali drugih športih, pač ne morete. Tako začnete in lahko sprva koristite tudi, kakšen bonus dobrodošlice. Nato pa si izberete svoje favorite, torej ekipe ali igralce, ter začnete s polaganjem stav v košarki. Naj bo uspešno!

 

Najboljše stavnice za košarko: primerjava

Stavnice

Število športov

Dobrodelni bonus

Stave v živo

Mobilna aplikacija

Najmanjši depozit

Najmanjše izplačilo

williamhill

25+

Dobrodošlice bonus do 20€

Da

Da

€10

€5

mozzartbet

20+

Bonusi dobrodošlice do 200 odstotkov

Da

Da

€10

€10

bet365

35+

Bonus dobrodošlice v višini 25 evrov

Da

Da

€10

€1

estave stavnicetv

25+

Dobrodošlice bonus 50 % do 10€

Da

Da

€10

€10

Bet at home

20+

Dobrodošlice bonus 50% do 200€

Da

Da

€10

€10

 

Kako staviti v košarki

Sedaj ste izvedeli nekaj osnovnih informacij o stavah v košarki. Pripravljeni ste na začetek igre. Kako se torej lotiti tega?

Korak 1: Izberite si najbolj ugodno stavnico, kjer boste stavili. Poglejte po platformi, razglejte se po stavnih možnostih. Preverite bonuse. Če se res želite včlaniti, kliknite Registracija.

Korak 2: Ustvarite si uporabniški račun, tako da izpolnite obrazec in vnesete svoje osebne podatke. Dodati morate še kopije osebnih dokumentov, ki jih stavnica potrdi.

Korak 3: Na svoj račun dodate sredstva, ki jih nakažete na način, opisan na spletni strani stavnice. Obstaja več načinov plačil in sami izberete tisto, ki vam najbolj ustreza.

Korak 4: Sedaj ste pripravljeni na stave. Izberite meni Šport/Športne stave in kliknite na Košarka. Pokaže se vam seznam tekem in velikih prvenstev.

Korak 5: Izberite tisto opcijo, ki vam je najbliže. Stavite lahko na rezultat tekme, na določenega igralca, na število košev ali drugo. Pomembno je, da ohranite veselje do igre.

 

Najboljših pet stavnic za polaganje stav v košarki za Slovenijo

V nadaljevanju vam predstavljamo pregled stavnic za košarko, ki delujejo v Sloveniji. Njihove platforme so dinamične in omogočajo polaganje stav preko spletnih možnosti. Katere so?

#1 Bet-at-home

Ta zanimiva in dinamična stavna platforma je usmerjena zlasti na mlajše uporabnike. Z barvitimi fotografijami in privlačnimi bonusi vabijo tudi k stavam v košarki. Kliknite na meni Šport, izberite Košarka in stavite na največjih svetovnih dogodkih.

#2 22bet

Ta razmeroma mlada stavnica se odlikuje po pregledni platformi in razmeroma visokih bonusih dobrodošlice. Stave na košarko lahko najdete tako, da izberete meni Šport in nato kliknete ikonico nogometne žoge ali izberete Košarka. Že ste med tekmami za polaganje stav.

#3 Bet365

Ta angleška izjemno znana stavnica je med najbolj velikimi stavnimi platformami nasploh. Njihova ponudba obsega veliko možnosti in stavnih trgov. Košarko najdete tako, da kliknete na Šport in nato Košarka, kjer se vam odpre izjemno dolg in raznolik seznam tekem, lig in prvenstev v košarki.

#4 E-stave

Stavnica slovenske športne loterije je dina domača športna platforma za polaganje stav v košarki. Ponuja tako stave v košarki za slovenski kot mednarodni trg. Na Slovenskem lahko stavite v 1. Nacionalni ligi, sicer pa so na voljo tudi večji mednarodni dogodki.

#5 Mozzart

Ta stavnica je zlasti fokusirana na uporabnike iz republik nekdanje Jugoslavije. Kliknite na meni Stave, nato izberite Košarka, kjer se vam pokažejo stavne možnosti za vse največje lige na svetu. Izberite svoje favorite!

 

Uporabni nasveti za stave v košarki

Vsak stavni trg ima svoje majhne skrivnosti. Tisti, ki že nekaj časa polagajo stave v košarki, imajo nekaj nasvetov, kako, kar najbolje izkoristiti platforme oziroma stavnice za košarko.

  • Spremljajte svoje favorite. Bodite pozorni na to, kaj se dogaja v vaši ekipi. Je prišlo do poškodb, je bila menjava trenerja slaba za vzdušje? Vse to lahko vpliva na rezultat.
  • Raziskujte zgodovino. Ne pozabite, da je preteklost najboljša napoved za prihodnost. Kakor so se zavrtele karte na predhodnih tekmah v bližnji preteklosti, je dober napovedovalec morebitnega rezultata, vsaj, kar se tiče verjetnosti.
  • Opazujte konkurenco. Ne bodite kot konji s plašnicami in se ozrite okoli sebe. Pol zmage je že, če poznate nasprotnika. Ne podcenjujte konkurence in opazujte, da boste laže napovedali pravilne rezultate.

 

Najbolj popularni stavni trgi za košarko

V tem trenutku je v Sloveniji najbolj popularen stavni trg gotovo ameriška liga NBA. Razlog za to je, da tam v ekipi Dallas Maverics igra slovenski zvezdnik Luka Dončič. O rezultatih nacionalne košarkarske lige v ZDA lahko poslušamo celo v poročilih na državni RTV. V NBA igra tudi drug znani slovenski košarkar, Goran Dragić.

Poleg ameriške je priljubljena tudi evropska liga, Evroliga. Najboljši košarkarji Evrope si merijo moči znotraj kroga najmočnejših evropskih klubov v košarki.

Stave v katerih koli drugih trgih, tudi na slovenskem, so prav tako možne in zanimive.

 

Stave za košarko v živo

Zlasti se začnejo vnemati srca, ko gre za stave v košarki v živo. Stavne kvote v živo so lahko višje in dobički boljši, vendar gre tudi za več tveganja. Večina zgoraj omenjenih stavnih zagotavlja tudi opcije za “live” stave v košarki, nekatere platforme omogočajo tudi pretok vsebin, se pravi prenos tekme v živo. Včasih lahko spremljate več tekem hkrati ter sproti polagate stave v košarki.

 

Priljubljene tekme za stave v košarki

Omenili smo že nekaj priljubljenih stavnih trgov za košarko. Sedaj bomo dodali še nekaj vel podrobnosti o najbolj zanimivh dogodkih, ki pritegnejo največ igralcev stav v košarki.

National Basketball League -NBA

Nacionalna košarkarska liga v Združenih državah Amerike je najbrž največje košarkarsko tekmovanje, ki ga spremljajo milijoni ljudi. Le kdo ne pozna spektaklov, ki se odvijajo na ameriškem parketu? Strastni navdušenci največjih zvezd jih spremljajo po vsem svetu.

Evroliga - EuroLeague

Liga, v kateri sodelujejo najboljši klubi stare celine, je priljubljena med Evropejci v najširšem smislu. Trenutno pod sponzorstvom turške letalske družbe je prisotna že nekaj časa in si je pridobila zvest krog privrencev. Evropska košarka je drugačna od ameriške, a nima nič manj oboževalcev kakor prva.

Slovenska 1. Košarkarkska liga

V Sloveniji je košarka priljubljena tudi zaradi tradicije, ki jo je ta šport imel v Jugoslaviji. Nekatere najbovečje zvezde jugoslovaske košarke so izšle iz Slovenije, kot je na primer, Ivo Daneu. Spomnimo se tudi Marka Miliča ali Boštjana Nachbarja, igralcev v NBA. Tudi slovenska košarka je zanimiv trg, na katerega stavijo zlasti domači uporabniki stavnic.

 

Najboljše stavne možnosti za košarko

Stave v košarki se polagajo z določitvijo rezultata ali zmagovalca. V NBA ligi so trenutno najboljše stavne možnosti kot zmagovalno ekipo ocenjene za Golden State Warriors in Boston Celtics. Višja kot je številka ob ekipi, na katero stavite, višji je pričakovani dobitek.

 

Top 3 mobilne aplikacije za polaganje stav v košarki v Sloveniji

Tudi mobilne aplikacije znanih stavnic so priljubljena možnost za polaganje stav v košarki. Izbrali smo nekaj najbolj zanimih in zanesljivih mobilnih aplikacij za vašo uporabo.

#1 Bet365

Naložite si mobilno aplikacijo, ki jo najdete na športnem portalu na spletu. Grafično je zelo podobna spletni stavnici in omogoča vse enake možnosti. Kliknite na meni Šport in ato izberite Košarka oziroma ikonico košarkarske žoge. Sedaj lahko izbirate med največjimi tekmovanji in različnimi vrstami stav.

#2 22bet

Mobilna aplikacija 22bet je v zelenih odtenkih. Takoj, ko vstopite na spletno različico strano prek mobilnega telefona, lahko kliknete na tri črtice v zgornjem desnem kotu za meni. Izberete APP za aplikacijo in že ste v aplikaciji. Ko klinete Košarka, se vam odprejo stave.

#3 Bet-at-home

Ta stavnica ponuja mobilno aplikacijo, ki se prenese s spletne stavnice tako, da kliknete na puščito za prenos ob spletnem naslovu portala, ki se izpiše v zgornjem okencu brskalnika. Z izbiro menija Šport ste usmerjeni na različne discipline, kjer izberete Košarka. Pristanete na strani s stavami, kjer so na voljo tudi stave v košarki v živo.

 

Načini plačila za stave v košarki

Stavnice ponujajo različne načine plačila za polaganje stav v košarki. Najbolj priljubljeni so:

  • Debetne kartice – danes že običajna kartica, ki prek elektronskega poslovanja izvede plačilo ali nakazilo
  • Kreditne kartice – delujejo podobno kot debetne kartice, vendar stavnice ne odtegujejo denarja neposredno z vašega računa, temveč je vmes kreditna družba
  • Bankčna nakazila – klasična nakazila, ki pa vse pogosteje potekajo spletno
  • Prenosi denarja – preko poštnih nakaznic ali podobnega
  • Spletne plačilne storitve, kot je Neteller
  • Virtualne denarnice, kot je Skrill
  • Predplačniške kartice, kot je Paysafe card.

 

FAQ. Pogosta vprašanja
Avtor
Domen Vidergar
Pisanje je zame samo izražanje izkušenj iz mojega življenja. Kot nekdanji nogometaš in zdaj trener se ves moj dan vrti okoli športa in fitnesa. Prav tako rad preberem dobro knjigo ali se naučim kakšne nove veščine.
Ocena članka
5/5
1 glas