Bonusi dobrodošlice do 200 odstotkov
Receive

Najboljše stavnice za konjske dirke v Sloveniji

⏲️ Reading time: 6 minutes

Konjske dirke tudi v Sloveniji pridobivajo na priljubljenosti Poznanih je nekaj domačih lokacij, vse več ljudi pa stavi na konjske dirke tudi na tujih stavnicah. Predstavljamo vam pregled ponudbe najboljših stavnic za konjske dirke.

Seznam stavnic za konjske dirke

Razvrstitev Stavnica Rating Bonusi Pridobite bonus
1
4.8/5
75% bonus za sobotne športne stave
IgrajPreberite oceno
2
4.8/5
100% stavni bonus do 100€
IgrajPreberite oceno
3
4.5/5
Uvítací bonus do výšky až 160€
IgrajPreberite oceno
4
4.5/5
Bonus dobrodošlice 100 % do 122€
IgrajPreberite oceno
5
4.5/5
registrácii bonus až 100% do výšky 100€
IgrajPreberite oceno

Kaj morate vedeti o stavah na konjskih dirkah

Stave na konjske dirkeStave za konjske dirke so posebne vrste stave. Ne gre le igranje športne discipline, ampak tudi za sodelovanje med človekom in konjem. Na plano pridejo najboljši trenerji, džokeji in dreserji. Mnogi ljudje, ki imajo radi konje, tudi spremljajo stave za konjske dirke. Ker je vpleten še tretji element (žival), ne zgolj dve ekipi ali tekmovalca, je napovedovanje rezultata še toliko bolj zahtevno, a obenem zelo bogato s čustvenega in izkustvenega vidika. Konsjke stave in stave nanje so zato tudi v Sloveniji vse bolj priljubljeni. V nadaljevanju vam izdajamo nekaj nasvetov in informacij v zvezi s stavami na konjskih dirkah na stavnicah.

 

Najboljše stavnice za konjske dirke: primerjava

Stavnice

Število športov

Dobrodelni bonus

Stave v živo

Mobilna aplikacija

Najmanjši depozit

Najmanjše izplačilo

williamhill

25+

Dobrodošlice bonus do 20€

Da

Da

€10

€5

mozzartbet

20+

Bonusi dobrodošlice do 200 odstotkov

Da

Da

€10

€10

bet365

35+

Bonus dobrodošlice v višini 25 evrov

Da

Da

€10

€1

estave stavnicetv

25+

Dobrodošlice bonus 50 % do 10€

Da

Da

€10

€10

Bet at home

20+

Dobrodošlice bonus 50% do 200€

Da

Da

€10

€10

Kako polagati stave na konjskih dirkah

Mogoče vas privlači disciplina konjskih dirk, a še niste prepričani, če si res želite začeti staviti nanje? Povedali vam bomo, kako se lotiti zadeve, da boste lahko sledili predvidljivim korakom.

Korak 1: Na spletni stavnici po vaši izbiri si naredite uporabniški račun in izpolnite svoje podatke.

Korak 2: Po potrditvi računa in uporabniškega imena se logirajte v svoj račun, ki ga sedaj lahko uporabljate.

Korak 3: Ne pozabite si nakazati sredstev na račun, ki bodo služila za vplačevanje stav.

Korak 4: Izberite svoje favorite in stave, ki jih želite položiti.

Korak 5: Položite svoje stave in upajte na najboljši rezultat.

Najboljše stavnice za konjske dirke v Sloveniji

Četudi v Sloveniji ni veliko tekem konjskih dirk, pa lahko stavimo tudi za vse velike mednarodne dogodke. Presenečeni bi bili, če bi vedeli, koliko naših igralcev sledi in stavi velikim dogodkom konjskih dirk po svetu. Poglejmo pregled stavnic, ki ponujajo stave za konjske dirke in smo jih zbrali posebej za vas.

 • 1

  Bet365

  Bet365 je stavnica z dolgoletno tradicijo. Izhaja iz Velike Britanije, kjer je spremljanje konjskih dirk nekaj zelo običajnega. Stave na konjske dirke so možne tud na stavnici Bet 365. Med športi poiščite konjske dirke in odprite podzavihke številnih opcij za dobitke.

  bet365
 • 2

  22Bet

  22Bet stavnica z zanimivim grafičnim dizajnom je med mlajšimi na tržišču in ponuja velik pregled nad različnimi športnimi disciplinami. Najprej izberite meni Šport, nato si v meniju na levi poiščite Konjske dirke. Odprejo se vam številne možnosti stav na konjskih dirkah.

  22bet
 • 3

  William Hill

  Stavnica s skoraj stoletno tradicijo vsekakor ponuja stave na konjske dirke. Že takoj na začetku se vam na športnem portalu odpre meni levo, kjer lahko izberete discipline. Ko kliknete na konjske dirke, se vam odpre bogata ponudba možnosti za stave.

  william hill logo

Uporabni nasveti za stave na konjskih dirkah

Nekaj nasvetov za izbiro favoritov stav na konjskih dirkah:

 • Poznajte zgodovino: pozanimajte se, kako so konji, ki so na vaših tekmah, tekli v bližnji preteklosti. Vedite, da konji lahko pogosto zmagujejo od 2 do petkrat zaporedoma. Tako da vam je to lahko vodilo pri polaganju stav.
 • Osebni rekordi konjev: glede na prejšnje pravilo je možno, da boste našli konja, ki je v prejšnji tekmi pred vašo dosegel osebni rekord. Če je tako, ste lahko skoraj prepričani v njegovo zmago.
 • Komentarji na forumih: ker iščete konja, ki je v odlični formi, podite pozorni na komentarje uporabnikov forumov ali družbenih omrežij, ki govorijo o vaših favoritih. Če omenjajo, da je konj “dobro tekel” ali “pospeševal” ste lahko na dobri poti, da dosežete dobitke!

Najbolj priljubljeni trgi za konjske dirke

V evropi obstaja kar nekaj držav, kjer je razvit trg stav na konjskih dirkah. Zgodovinsko gledano, so bile stave prisotne v Veliki Britaniji, Franciji, pa tudi na Poljskem, Češkem in Slovaškem. Poznali so jih tudi v Franciji in na Madžarskem. V drugih državah so manj priljubljene, saj so zahtevale za svoj razvoj tudi specifične družbene razmere, zlasti obstoj srednjega razreda med obdobjem industrializacije oziroma konec 19. In v začetku 20. Stoletja. Ne glede na to pa lahko stavimo na konjskih dirkah vsi, ki imamo veselje in željo. V Sloveniji imajo bogato tradicijo kasaške dirke.

Stave v živo za konjske dirke

Konjske dirke so med najbolj intezivnimi in časovno razburljivimi športi nasploh. Ravno zaradi tretjega elementa - konja - je velikokrat možnost za nepričakovan razplet ali za presenečenja, ki jih nihče ni zmogel predviditi. Vse to je še bolj potencirano ravno na stavah v živo. To so stave, kjer se do realnega trenutka lahko spreminja napovedi. Veliko uporabnikov stavnic kar istočasno spremlja prenos (če je ta omogočen) in stavi na svojega favorita. Stave se vmes lahko tudi spreminjajo, če je omogočen predčasen izhod oziroma predčasno izplačilo. Stave na konjskih dirkah so torej dvojno adrenalinske: zaradi konj in njihove nepredvidljivosti ter zaradi možnosti, te dirke v živo spremljati hkrati s stavami.

stave na konjske dirke

Najboljše možnosti na stave za konjske dirke

Pri stavnih napovedih je vselej težko uganiti, kdo bo zmagovalec. A če spremljate razvoj in rast konjev ter njihove rezultate, lahko sistematično povečate svoje možnosti za uspeh. Na Britanskem otočju je trenutno veliko oči uprtih v konje, ki so v optimalni formi in lahko posežejo po najvišjih odličjih. Na britanskih konjskih dirkah trenutno najboljše napovedi dosegajo konji z imeni Gin Coco, Ivaldi ion Ukantango.

Pri tem velja omeniti, da se konji medsebojno spodbujajo oziroma medsebojno tekmujejo. Če konj teče v družbi hitrih konj, bo tudi sam še pospešil. Na to upajo trenerji, ko dajo šibkejše konje teči v višji razred in upajo na njihovo reakcijo oziroma eksplozivnost.

 • Bet 365

  Aplikacija, ki uporabnika kar sama popelje do konjskih dirk. Sledite intuiciji in najdite ikono konja, nakar se vam odprejo vse možne stave na različnih lokacijah po vsem svetu. Opazili boste, da so stave na konjske dirke izjemno priljubljene na Kitajskem.

  mobile sports betting

Načini plačila stav na konjske dirke

Na konjske dirke lahko stavite tudi prek mobilnih aplikacij. Zaradi svoje priročnosti in dinamičnosti so mobilne aplikacije vse bolj uporabljene in vas spremljajo tudi na vseh poteh.Zbrali smo najbolj koristno in uporabniku prijazno aplikacijo za stave na konje.

 • Bančno nakazilo
 • Poštno nakazilo
 • Debetne in kreditne kartice
 • Virtualne denarnice in spletne storitve
 • Predplačniški računi oziroma kartice.
FAQ. Pogosto Zastavljena Vprašanja
Avtor
Domen Vidergar
Pisanje je zame samo izražanje izkušenj iz mojega življenja. Kot nekdanji nogometaš in zdaj trener se ves moj dan vrti okoli športa in fitnesa. Prav tako rad preberem dobro knjigo ali se naučim kakšne nove veščine.
Ocena članka
5/5
1 glas