Bonusi dobrodošlice do 200 odstotkov
Receive

Visa stavnice v Sloveniji


Stavnice so v Sloveniji priljubljene tako v fizični kot spletni obliki. Spletne stavnice omogočajo hitro in enostavno polaganje stav, pri čemer lokacija igralca ne igra velike vloge. Tako lahko igrate na mednarodnih trgih, četudi se nahajate v Sloveniji. Pri tem vam je v veliko pomoč plačilno sredstvo, kot je kreditna kartica Visa.

Seznam stavnic Visa

Razvrstitev Stavnica Rating Bonusi Pridobite bonus
1
4.8/5
75% bonus za sobotne športne stave
IgrajPreberite oceno
2
4.8/5
100% stavni bonus do 100€
IgrajPreberite oceno
3
4.5/5
Uvítací bonus do výšky až 160€
IgrajPreberite oceno
4
4.5/5
Bonus dobrodošlice 100 % do 122€
IgrajPreberite oceno
5
4.5/5
registrácii bonus až 100% do výšky 100€
IgrajPreberite oceno

Visa varna in zanesljiva

Mogoče še ne zaupate popolnoma Visa stavam, a naj vas pomirimo. Visa kartica obstaja že od leta 1958, ko se je začelo poslovanje s plačili Visa v Združenih državah Amerike. Zakaj so Visa plačila varna?

 • Zanesljivost: z Visa plačili stave ne zaupate anonimnemu ponudniku plačilnih storitev. Vaš vložek za stave je prenesen z vašega bančnega računa, s tem, da v vašem imenu znesek poravna družba Visa, ki je cenjen in znan poslovni partner.
 • Zaupnost: stave Visa so popolnoma zaupne in vse transakcije so dobro zaščitene. Preko varnostnih kod in dodatnih šifriranj se ustvari varnostni sloj, ki omogoča zaupnost in varnost plačil.
 • Preverjenost: V desetletjih svojega obstoja se je Visa izkazala za verodostojnega partnerja, ki uživa zaupanje po vsem svetu. Kdorkoli bo želel izvesti plačilo z Visa kartico, bo na stavnicah in drugje naletel na prepoznavnost te plačilne storitve.

 

Stavnice, ki sprejemajo Visa: primerjava

Stavnice

Število športov

Dobrodelni bonus

Stave v živo

Mobilna aplikacija

Najmanjši depozit

Najmanjše izplačilo

williamhill

25+

Dobrodošlice bonus do 20€

Da

Da

€10

€5

mozzartbet

20+

Bonusi dobrodošlice do 200 odstotkov

Da

Da

€10

€10

bet365

35+

Bonus dobrodošlice v višini 25 evrov

Da

Da

€10

€1

estave stavnicetv

25+

Dobrodošlice bonus 50 % do 10€

Da

Da

€10

€10

Bet at home

20+

Dobrodošlice bonus 50% do 200€

Da

Da

€10

€10

 

Top tri stavnice z Viso v Sloveniji

Zaradi svoje prepoznavnosti in razširjenosti je težko naleteti na stavnico, ki ne omogoča Visa plačil. Stave, položene z Visa plačili, lahko urejate preko večine največjih stavnic. Nekaj vam jih predstavljamo v nadaljevanju.

 • E-stave

  Slovenska stavnica E-stave, ki deluje pod okriljem Športne loterije Slovenije, uživa veliko zaupanje slovenskih igralcev. Povezani so z vsemi večjimi bankami, dejavnimi na našem trgu, ki večinoma vse ponujajo plačila preko kreditnih kartic, med njimi tudi z Visa.

  e-stave
 • William Hill

  William Hill je bila ustanovljena že leta 1934. Številni igralci, ki zaupajo tej prepoznavni znamki po vsem svetu, imajo polaganje stav in igranje ostalih iger olajšano s plačili Visa. Dostopnost te plačilne storitve zagotavlja zlasti razširjenost interneta po svetu.

  williamhill
 • Mozzart

  Stavnica Mozzart s sedežem v Srbiji je osredotočena na doseganje igralcev stavnic v državah, bivših republikah nekdanje Jugoslavije. Ker so to ljudje, razseljeni po vsem svetu, je plačevanje veliko bolj enostavno s pomočjo kreditne kartice Visa.

  mozzartbet

Kako polagati denar prek Visa kartice

Pologi preko Visa plačil in storitev niso zapleteni Pomembno pa je, da sledite nekaterim osnovnim korakom, ki jih opisujemo v nadaljevanju.

 • Izberite stavnico
  korak 1

  V brskalniku poiščite ali vtipkajte naslov spletne strani vaše izbrane stavnice. Na tem mestu velja opozoriti, da lahko stavijo večinoma samo registrirani uporabniki, zato si boste morali ustvariti svoj uporabniški račun.

 • Ustvari uporabniški račun
  korak 2

  Račun si ustvarite s klikom na gumbek Registracija, Pridruži se ali kaj podobnega. Vsaka stavnica ima svoje poimenovanje, a proces je večinoma zelo podoben.

 • Izpolnite podatke v spletni obrazec
  korak 3

  Dodajte zahtevana dokazila. Po potrditvi s strani operaterja, da ste se uspešno registrirali, lahko svoj račun napolnite.

 • Začnite stavit
  korak 4

  Zdaj izberite polog s kartico Visa. Preusmerjeni boste na stran, kjer vnesete podatke o kartici Visa. Če še nimate kartice Visa, se obrnite na svojo banko, da vam jo uredi

Visa bonusi

Plačila Visa na vašem uporabniškem računu so lahko način za pridobivanje bonusov. Namen bonusov, ki jih omogočajo stavnice, je spodbujanje in ohranjanje igralcev. Med najbolj popularnimi bonusi Visa je gotovo bonus dobrodošlice, ki ga ponujajo skoraj vse stavnice. Kako deluje? Ko si uredite uporabniški račun na določeni stavnici, ga morate napolniti tudi z vplačili, iz katerih se nato črpajo vaše položene stave. To lahko naredite na več načinov.

Lahko se odločite za klasično bančno nakazilo preko vaše spletne banke. Lahko pa tudi izberete plačilo Visa in tako koristite bonus dobrodošlice za stave in ostale igre. Važno je, da aktivirani bonus tudi v resnici porabite, saj so tovrstne promocije časovno omejene.

Bonusi najboljših stavnic

 • Bonus
  Bonus dobrodošlcen 100% do 122€
  Stavnica 22bet ponuja izjemen bonus doborošlice. Njegova višina znaša med enim evrom in 122 evri, pridobite pa si ga lahko,…
 • Bonus
  BONUS DOBRODOŠLICE V VIŠINI 25 EVROV
  Stavnica Bet365 vsem novim igralcem ponuja Bonus dobrodošlice. Ta ponudba velja za tiste, ki si ustvarite igralni račun na njihovem…
 • Bonus
  Bonus dobrodošlice na Bet-at-home
  Bet-at-home športni portal je eden večjih in bolj uveljavljenih v srednjeevropskem prostoru. Svoje nove igralce vabi s številnimi akcijami in…
 • Bonus
  Bonus doborodošlice na E-stave
  Stavnica E-stave s ponudbo športnih stav in drugih iger v Sloveniji ponuja bonus dobrodošlice. Ta bonus je na voljo vsem…

Popularni športi za stave z Visa kartico

Visa plačila vam omogočajo polaganje stav v vseh športih. Če spremljate skupinske ali posamične discipline, boste lahko podpirali svoje favorite preko plačil Visa. Kateri so najbolj pogosti športi za Visa plačila?

športi za stave z Visa kartico

 • Nogomet

  Slovenija je mogoče majhna država, a v ljubezni do nogometa smo veliki. Visa plačila na stave v nogometu so preprosta in ne vzamejo veliko časa. Za nogometne navdušence po vsem svetu je možnost plačevanja stav prek Visa plačil res prikladna.

  sports to bet
 • Tenis

  Roger Federer je sicer res zaključil kariero, a to ne pomeni, da je konec spremljanja tenisa za naše igralce stav. Visa stave lahko plačujete preko elektronskega vmesnika ali neposredno z vnosom podatkov v spletne obrazce na stavnicah. Pazite le, da imate nameščen ustrezen antivirusni program.

  sports to bet
 • E-športi

  E-športi na stavnicah so vse bolj priljubljeni in množični. Različne igre, kot je denimo Fortnite, pridobiva vse več sledilcev in igralcev, ki se nahajajo na različnih celinah. S pomočjo plačil Visa se lahko vsi igralci povežejo v stavnice in sledijo razpletu e-iger s stavami v realnem času.

  sports to bet

Prednosti in slabosti Visa plačil

Plusi
 • Prepoznavnost po vsem svetu
 • Tradicija znamke
 • Verodostojnost storitve
 • Razširjenost
Minusi
 • Včasih časovni zamik nakazil

Alternativne metode plačila

Namesto plačilnih storitev Visa lahko stave polagate tudi z drugimi načini plačila. Sorodne kreditnim so debetne kartice, kjer pa je razlika v tem, da se vam denar z računa odtegne v trenutku plačila oziroma z minimalnim zamikom. Pri kreditnih karticah pa se vam plačilo z računa odtegne enkrat mesečno. Ostale metode plačila vključujejo bančna nakazila ali prenose denarja prek poštnih nakaznic ter spletne storitve, kot sta Skrill in PayPal.

Avtor
Domen Vidergar
Pisanje je zame samo izražanje izkušenj iz mojega življenja. Kot nekdanji nogometaš in zdaj trener se ves moj dan vrti okoli športa in fitnesa. Prav tako rad preberem dobro knjigo ali se naučim kakšne nove veščine.
Ocena članka
4/5
1 glas
FAQ. Pogosta vprašanja in odgovori