Bonusi dobrodošlice do 200 odstotkov
Receive

Pogoji uporabe

Ustrezne informacije

Nujna zahteva za uporabo tega mesta je, da preberete in sprejmete naslednje pogoje in določila, ki so napisani spodaj. Uporaba naših storitev, kot so ocene, vodniki in pridružene povezave do strani s športnimi stavnicami, pomeni, da ste prebrali in sprejeli Pogoje in določila uporabe v tem dokumentu. Vse storitve, ki jih ponuja naše spletno mesto, vključno z njegovo vsebino, bi lahko ustvarile ali predstavile spletne strani tretje osebe in bi v takih primerih zanje veljali njihovi lastni pogoji.

Uporabnik lahko kadarkoli izbere in spremeni geslo za dostop do administracije svojega računa, v primeru, da obstaja evidenca in se je registriral ter je potrebna pridobitev katere od naših storitev. stavnice.tv ne prevzema odgovornosti v primeru, da je navedeno geslo posredovano tretjim osebam.

Vse ocene in članki, objavljeni na tem spletnem mestu, so predmet postopka potrditve in preverjanja.

 

Nepooblaščena uporaba

Če je primerno, ne smete uporabljati nobene naše objavljene vsebine, spremenjene ali nespremenjene, na spletni strani ali v katerem koli drugem mediju, kot obliko redistribucije.

 

Lastnina

Ne morete razglasiti intelektualne ali izključne lastnine nobene od naših storitev in vsebine, spremenjene ali nespremenjene. Vsi predmeti na tej spletni strani so last naše lastnine ali naših podružnic. Če ni drugače določeno, je naša vsebina na voljo brez kakršnega koli jamstva, izrecnega ali implicitnega. To podjetje v nobenem primeru ni odgovorno za kakršno koli škodo, vključno z neposredno, posredno, posebno, naključno ali posledično škodo ali drugimi izgubami, ki so posledica uporabe ali nezmožnosti uporabe naših storitev, vendar ne omejeno nanje.

 

Zasebnost

Spletna stran stavnice.tv zagotavlja potrebno varnost osebnih podatkov, ki jih pošljete. Podatki, ki jih vnese uporabnik ali v primeru zahteve po validaciji naročil, ne bodo posredovani tretjim osebam, razen če jih je treba razkriti v skladu s sodno odredbo ali zakonskimi zahtevami.

Naročnina na promocijske e-novice je prostovoljna in jo lahko izberete ob ustvarjanju računa.

Stavnice.tv si pridržuje pravico, da spremeni ali spremeni te pogoje brez predhodnega obvestila.