Bonusi dobrodošlice do 200 odstotkov
Receive

O nas

Stavnice.tv

Stavnice.tv - Vaš najboljši prijatelj v svetu spletnih stav!

Stavna industrija nenehno raste, saj se število stavnic po vsem svetu povečuje. Kot partnersko spletno mesto za športne stave, ki si prizadeva pomagati ljubiteljem stav, je naše poslanstvo vzpostaviti vrhunsko platformo, na kateri boste našli vse informacije, ki jih potrebujete, da začnete kot igralec prve lige.

Naša ekipa

 • Martins Lasmanis
  Martins Lasmanis
  CEO
  Martin Lasmanis je z več kot 10 leti izkušenj na področju spletnega trženja in s posebnim poudarkom na igralniškem sektorju že več kot 5 let pravi strokovnjak v svoji niši. Danes je Martinova vizija zgraditi največje podjetje za generiranje vodil na svetu. Na srečo imamo popolno ekipo, ki bo uresničila njegove sanje!
 • Vitalii Shkura
  Vitalii Shkura
  Vodja SEO
  Ima več kot 7 let izkušenj s promocijo spletnih mest v niši iger na srečo. Njegova glavna specializacija je SEO - pridobivanje potencialnih strank iz iskalnikov. Rad stavi na evropska in svetovna nogometna prvenstva.
 • Arturs Korolkovs
  Arturs Korolkovs
  Vodja podružnic
  Strokovnjak za trženje s tremi leti izkušenj na področju partnerskega trženja in trženja v družbenih medijih v industriji iGaming. Zaradi njegovega globokega poznavanja panoge in dokazanih dosežkov pri spodbujanju rasti je pomemben "igralec" v ekipi.
 • Joy Castillo
  Joy Castillo
  Vodja vsebine
  Joy Castillo ima več kot pet let izkušenj na področju vsebin in spletne optimizacije SEO, strastno pa se ukvarja s športom, igrami in branjem. Nenehno išče neposredne in ustvarjalne načine, kako uporabnikom zagotoviti informacije, ki jih potrebujejo.
 • Ana Reyes
  Ana Reyes
  Vodja vsebine
  Upravitelj spletnih vsebin z dvema letoma izkušenj na področju iger na srečo. Njeno znanje na tem področju zagotavlja, da so na naših spletnih mestih vključene vse potrebne vsebine in da so oblikovane tako, da ustrezajo potrebam naših bralcev.

Nagrade in nominacije

O naši ekipi

 • Naša ekipa strokovnjakov za igre na srečo in raziskovalcev je vedno v koraku z dogajanjem, raziskuje in analizira najnovejše trende ter vas vodi na vaši stavniški poti. S pomočjo zanesljivih in strokovnih podatkov vam zagotavljamo vrhunsko stavno izkušnjo.
 • Naše vsebine so bistveno informativne, izobraževalne in visokokakovostne, naši strokovnjaki pa so jih namensko oblikovali tako, da zagotavljajo takojšnje odgovore na vprašanja bralcev in gledalcev. Ne glede na to, ali ste začetnik ali profesionalec, smo poskrbeli za vas, saj vam ponujamo dragocena navodila, od tega, kako začeti, do tega, kako najti visokokakovostne igre, izračunati kvote in na koncu uspeti v tej panogi.
 • V rubriki "Mnenja o stavnicah" skrbno zbiramo in predstavljamo informacije o najboljših stavnih platformah v panogi. Ne glede na to, ali potrebujete napotke o tem, kako opraviti vplačilo, kako pridobiti bonus, ali o katerem koli drugem vprašanju, vam bodo naši pregledni članki zagotovili jasnost, ki jo potrebujete, da boste lahko napredovali.
 • V središču vseh prizadevanj naše ekipe je želja, da bi vam zagotovili najbolj prepričljivo in informativno poročanje o nenehno spreminjajočih se trendih v industriji iger na srečo. Ob naši zavezanosti k odgovornemu igranju iger na srečo zagotavljamo tudi najnovejše novice o davčnih spremembah, predpisih o spletnih igrah na srečo in drugih bistvenih temah.

Kako nas najdete?

Naslov: Nometņu iela 61, Rīga, LV-4201

Stopite v stik z nami