Bonusi dobrodošlice do 200 odstotkov
Receive

Stavnice s Skrill v Sloveniji

⏲️ Reading time: 5 minutes

Vse več stavnic za športne stave plačilo Skrill vključuje v svojo ponudbo. Za kaj gre pri Skrill? To ni klasično bančno nakazilo, ampak druge vrste elektronsko plačilo, ki deluje preko storitve Skrill. Vse več športnih stavnic omogoča tudi možnost tega elektronskega plačila.

Seznam stavnic, ki omogočajo Skrill

Razvrstitev Stavnica Rating Bonusi Pridobite bonus
1
4.8/5
75% bonus za sobotne športne stave
IgrajPreberite oceno
2
4.8/5
100% stavni bonus do 100€
IgrajPreberite oceno
3
4.5/5
Uvítací bonus do výšky až 160€
IgrajPreberite oceno
4
4.5/5
Bonus dobrodošlice 100 % do 122€
IgrajPreberite oceno
5
4.5/5
registrácii bonus až 100% do výšky 100€
IgrajPreberite oceno

Bonusi najboljših stavnic

 • Bonus
  Bonus dobrodošlcen 100% do 122€
  Stavnica 22bet ponuja izjemen bonus doborošlice. Njegova višina znaša med enim evrom in 122 evri, pridobite pa si ga lahko,…
 • Bonus
  BONUS DOBRODOŠLICE V VIŠINI 25 EVROV
  Stavnica Bet365 vsem novim igralcem ponuja Bonus dobrodošlice. Ta ponudba velja za tiste, ki si ustvarite igralni račun na njihovem…
 • Bonus
  Bonus dobrodošlice na Bet-at-home
  Bet-at-home športni portal je eden večjih in bolj uveljavljenih v srednjeevropskem prostoru. Svoje nove igralce vabi s številnimi akcijami in…
 • Bonus
  Bonus doborodošlice na E-stave
  Stavnica E-stave s ponudbo športnih stav in drugih iger v Sloveniji ponuja bonus dobrodošlice. Ta bonus je na voljo vsem…

Prednosti in slabosti

Plusi
 • Hitrost
 • Dostopnost
 • Enostavnost
 • Pogostost uporabe
Minusi
 • Provizije pri mednarodnih plačilih

Skrill je varen in zavarovan

Plačilna storitev Skrill je nastala v Veliki Britaniji, zlasti po tem, ko je podobna storitev Pay Pal nehala omogočati plačila za igralništvo in športne stave. To je vodilo do krepitve dveh drugih plačilnih ponudnikov. Naj vas ne skrbi glede groženj in nevarnosti plačilnih storitev. Vidiki, ki so pri Skrill plačilih pomembni, so naslednji:

 • Varnost: kakor pri digitalnih potrdilih ali pri bančnih storitvah tudi tukaj komunikacija po spletu poteka po varnih in zaščitenih kanalih.
 • Obdelava podatkov: enako kot pri vseh drugih dejavnostih morajo biti tudi pri Skrill vsi vaši podatki obdelani v skladu z zakoni in predpisi.
 • Zakonitost: Skrill plačila so storitev družbe, ki je registrirana v skladu z zakonodajo Velike Britanije in tam tudi popolnoma zakonito posluje. Gre torej za prosti notranji trg plačilnih storitev, ki velja v Evropi.

 

Omejitve, stroški in roki plačil preko Skrill

 • Zneski, ki jih nakaže uporabnik preko Skrill, so lahko omejeni. Vendar pa ne gre za splošne omejitve, temveč je to odvisno od vaše statusa, števila in zneska plačil ter drugih faktorjev. Stroški oziroma provizije plačil preko Skrill so določeni glede na to, ali gre za domači ali mednarodni prenos. V splošnem velja, da so pristojbine dokaj razumne.

  Skrill

Stavnice, ki sprejemajo Skrill: primerjava

Stavnice

Število športov

Dobrodelni bonus

Stave v živo

Mobilna aplikacija

Najmanjši depozit

Najmanjše izplačilo

williamhill

25+

Dobrodošlice bonus do 20€

Da

Da

€10

€5

mozzartbet

20+

Bonusi dobrodošlice do 200 odstotkov

Da

Da

€10

€10

bet365

35+

Bonus dobrodošlice v višini 25 evrov

Da

Da

€10

€1

estave stavnicetv

25+

Dobrodošlice bonus 50 % do 10€

Da

Da

€10

€10

Bet at home

20+

Dobrodošlice bonus 50% do 200€

Da

Da

€10

€10

Najboljše stavnice za polaganje stav s Skrill

Kot rečeno, se mnogo stavnic odloča za plačila s Skrill, ki je postal že priljubljena izbira številnih igralcev. V nadaljevanju vam jih predstavljamo nekaj, ki delajo zelo dobro.

 • Bet at home

  Bet at home ta stavnica je osnovana v Nemčiji in cilja poleg te države še na stranke iz Avstrije, Nemčije, Hrvaške in Slovenije. Med plačilnimi metodami, ki jih ponuja, je tudi Skrill, saj zagotavlja hitre in redne prenose.

  Bet at home
 • 22bet

  22bet je stavnica, ki se osredotoča zlasti na mlajše stranke, saj je tudi sama stavnica dokaj mlada. Skrill plačila so med najbolj priljubljenimi na tem portalu, saj so mlajši navdušeni uporabniki svetovnega spleta. Plačevanje je s tem zelo olajšano in pohitreno.

  22bet
 • Bet365

  Kot ena največjih stavnic je Bet365 med tistimi, ki omogočajo plačila Skrill. Prek te storitve lahko na Bet 365 stavnici nakažete med 5 in 35 000 evri. Storitev dečuje takoj in temu primerno hitro se vaši zneski na računu tudi osvežijo.

  bet365

Kako poteka polog preko Skrill?

 • Izberite stavnico
  korak 1

  V brskalniku poiščite ali vtipkajte naslov spletne strani vaše izbrane stavnice.

 • Ustvari uporabniški račun
  korak 2

  Ustvarite si uporabniški račun in se logirajte vanj

 • Začnite z nakazili
  korak 3

  To poteka na način, da izberete prenos sredstev/plačilo. Vnesete vse podrobnosti, torej kdo in komu nakazujete, koliko denarja, številke računa itd.

 • Začnite stavit
  korak 4

  Po uspešnem polnjenju lahko začnete s polaganjem stav prek. Vse poteka podobno kakor pri bančnih nakazilih.

Visa bonusi

Kot že omenjeno, nekatere športne stavnice omogočajo bonuse za tiste, ki uporabljajo Skrill plačila. V Sloveniji takšen bonus zagotavlja stavnica 22bet. Z njimi lahko izkoristite bonus dobrodošlice v višini 1222 evrov. Kako to deluje? Ustvarite si uporabniški račun na športni stavnici 22bet Slovenija. To je preprosto, saj morate zgolj vnesti najbolj osnovne osebne podatke.

Nato se logirajte v račun za polaganje športnih stav ali igralništvo. Ko boste vprašani, ali želite koristiti bonus dobrodošlice, izberite da. Bonus za športne stave znaša 122 evrov, za igralnico pa 300 evrov. Opravite vplačilo na svoj račun v vrednosti najmanj 1 evro. Za način plačila izberite Skrill. Seveda morate imeti tudi svoj Skrill račun, zato si ga ustvarite, če ga še nimate.

Popularni športi za športne stave s Skrill

Na stavnicah in športnih portalih je priljubljenost Skrill plačil vse večja. Kateri so tisti športi, na katere se polaga največ stav?

 

 • Nogomet

  Kakor je svet okrogel in žoga tudi, tako drži kot pribito, da je nogomet kralj med športi, ko gre za športne stave. Nakazila Skrill so hitra in enostavna, zato jih je možno uporabiti tudi pri stavah v živo, ki so pri nogometu zelo pogoste.

  Nogomet Popularni športi za športne stave s
 • Košarka

  Na košarkarskem parketu se mojstri največjih lig vrtijo po dvoranah, njihove mojstrovine pa spremljajo milijoni oči po vsem svetu. Skrill omogoča, da se vsi uporabniki stavnic varno in zanesljvio udeležujejo procesov športnih stav na mednarodni ravni.

  Košarka Popularni športi za športne stave s
 • Tenis

  Zelene teniške žogice, ki se odbijajo po peščenem ali travnatem igrišču, so predmet številnih stav po vsem svetu. Ravno zato je plačilo preko Skrill izjemno primerno, saj so polagalci stav lahko kjerkoli, pa bo njihovo nakazilo stavnica prejela v trenutku.

  Popularni športi za športne stave s Skrill

Alternativne plačilne metode

Namesto Skrill plačil lahko uporabljate tudi druge metode. Podobno deluje storitev Neteller ali Paypal. Seveda pa lahko vedno uporabite tudi elektronsko banko svojega bančnega ponudnika. Vse te storitve delujejo preko spleta in fizična prisotnost ni potrebna.

FAQ. Pogosta vprašanja
Avtor
Domen Vidergar
Pisanje je zame samo izražanje izkušenj iz mojega življenja. Kot nekdanji nogometaš in zdaj trener se ves moj dan vrti okoli športa in fitnesa. Prav tako rad preberem dobro knjigo ali se naučim kakšne nove veščine.
Ocena članka
4/5
1 glas