Bonus dobrodošlice 100 % do 122€
Receive
Boomerang-bet banner mobile Boomerang-bet banner mobile

VALU stavnice v Sloveniji

⏲️ Čas branja: 5 minut
Stavnice v Sloveniji velikokrat omogočajo športne stave s plačilom VALU. Kaj to pomeni? VALU je spletna denarnica, kamor naložite denar in od tam črpate sredstva za nakazila, nakupe in prenose. V tem članku vam predstavljamo vse podrobnosti plačil stav z VALU.

Seznam stavnic z VALU

Razvrstitev Stavnica Rating Bonusi Pridobite bonus
1
4.8/5
100% bonus za dobrodošlico do 500 € in 200 brezplačnih vrtljajev
IgrajPreberite oceno
2
4.8/5
75% bonus za sobotne športne stave
IgrajPreberite oceno
3
4.8/5
100% bonus za dobrodošlico do 100 €
IgrajPreberite oceno
4
4.5/5
registrácii bonus až 100% do výšky 100€
IgrajPreberite oceno
5
5/5
100% do 100 eur
IgrajPreberite oceno
6
4.8/5
100 % bonus za dobrodošlico do 1800 €
IgrajPreberite oceno
7
4.8/5
100% stavni bonus do 100€
IgrajPreberite oceno
8
4.8/5
100 % bonus za dobrodošlico 100 €
IgrajPreberite oceno
9
4.5/5
Uvítací bonus do výšky až 160€
IgrajPreberite oceno
10
4.5/5
Bonus dobrodošlice 100 % do 122€
IgrajPreberite oceno

Bonusi najboljših stavnic

 • Bonus
  Bonus dobrodošlcen 100% do 122€
  Stavnica 22bet ponuja izjemen bonus doborošlice. Njegova višina znaša med enim evrom in 122 evri, pridobite pa si ga lahko,…
 • Bonus
  BONUS DOBRODOŠLICE V VIŠINI 25 EVROV
  Stavnica Bet365 vsem novim igralcem ponuja Bonus dobrodošlice. Ta ponudba velja za tiste, ki si ustvarite igralni račun na njihovem…
 • Bonus
  Bonus dobrodošlice na Bet-at-home
  Bet-at-home športni portal je eden večjih in bolj uveljavljenih v srednjeevropskem prostoru. Svoje nove igralce vabi s številnimi akcijami in…
 • Bonus
  Bonus doborodošlice na E-stave
  Stavnica E-stave s ponudbo športnih stav in drugih iger v Sloveniji ponuja bonus dobrodošlice. Ta bonus je na voljo vsem…

Prednosti in slabosti VALU

Plusi
 • Varnost
 • Enostavna uporaba
 • Možnost različnih načinom polnjenja
 • Uporaba aplikacije na telefonu
Minusi
 • Relativno slabo razširjena v primerjavi z drugimi plačilnimi metodami

VALU je varen in zaščiten

Morebiti se kdo še ni navadil na spletne plačilne storitve, kot je VALU. Obstajajo pomisleki glede varnosti prenosa sredstev in zaščite stav z VALU. Naj vas pomirimo. VALU je ena od najbolj varnih plačilnih metod, saj poteka preko šifriranih kanalov in z uporabo zaščitenih prenosov podatkov. Kako poteka uporaba VALU? Ustvarite si uporabniški račun v osnovni ali napredni različici in ga napolnite s svojimi sredstvi. Ta račun je samo vaš in kriptiran, nihče ne more videti vašega stanja na tem računu in nikakor ne bi mogel dostopati do vaših sredstev.

 

Omejitve, pristojbine in roki VALU

 • VALU stave so možne v okviru dveh profilov: osnovnega in naprednega. V osnovnem profilu lahko prenašate sredstva do 159 evrov, v nadgradnji pa lahko imate na računu do 5.000 evrov. Ta profil vam omogoča tudi do 3.000 evrov nakazil mesečno, na leto pa maksimalno do 15.000 evrov.

Stavnice, ki sprejemajo Valu: primerjava

Stavnice

Število športov

Dobrodelni bonus

Stave v živo

Mobilna aplikacija

Najmanjši depozit

Najmanjše izplačilo

williamhill

25+

Dobrodošlice bonus do 20€

Da

Da

€10

€5

mozzartbet

20+

Bonusi dobrodošlice do 200 odstotkov

Da

Da

€10

€10

bet365

35+

Bonus dobrodošlice v višini 25 evrov

Da

Da

€10

€1

estave stavnicetv

25+

Dobrodošlice bonus 50 % do 10€

Da

Da

€10

€10

Bet at home

20+

Dobrodošlice bonus 50% do 200€

Da

Da

€10

€10

Najboljša stavnica za VALU stave

Kot opisano, je plačevanje z uporabo VALU varno in enostavno. Ravno zato to metodo omogočajo nekatere stavnice pri nas in po svetu.

 • E-stave

  Stavnica, s katero upravlja Športna loterija Slovenije, med načini plačila omogoča tudi VALU. Račun je možno napolniti na tri načine: z VALU Moneto, prek vašega transakcijskega računa ali s plačilno kartico.

  estave stavnicetv

Pologi z VALU

Sedaj, ko smo se prepričali, da je plačevanje z VALU varno ter hitro, pa poglejmo, kako lahko polagate športne stave z VALU.

 • Izberite stavnico
  korak 1

  Najprej si izberite želeno stavnico in si tam ustvarite uporabniški račun z registriranim dostopom.

 • Ustvari uporabniški račun
  korak 2

  Za to potrebujete uporabniško ime in geslo. Ko imate urejen uporabniški račun, morate nanj položiti sredstva. Pri tem izberite polog z VALU.

 • Začnite z nakazili
  korak 3

  VALU je spletna denarnica, ki se polni v poslovalnicah Telekoma, preko bančnega nakazila, kreditne kartice ali Valu Monete. Izberite torej enega od teh načinov in si napolnite račun.

 • Začnite stavit
  korak 4

  Po uspešnem polnjenju lahko začnete s polaganjem stav prek VALU.

VALU bonusi

VALU stave se kvalificirajo tudi za bonuse. Kako to poteka? V uporabniškem računu izberite opcijo aktivacije bonusov. Preglejte, do katerih bonusov ste upravičeni. Večinoma stavnice ponujajo bonuse dobrodošlice, ki jih lahko aktivirate tudi za VALU stave. Namenjeni so novim uporabnikom in delujejo tako, da se vam povrne začetni vložek v stave do določene meje. Ta je lahko pri desetih evrih ali pa znaša celo do 120 evrov in več. Bonusi so dobra priložnost, da stavnice VALU zadržijo uporabnike na športni platformi. Hkrati nekoliko olajšajo začetne izgube, saj se vam povrne začetni vložek, ki ste ga morda izgubili prek VALU stav.

Priljubljeni športi za stave z VALU

VALU plačilna mesta so po vsej Sloveniji, in sicer v Telekomovih centrih. Telekom pa ponuja tudi športne prenose, ki jih lahko spremljate hkrati s polaganjem stav. Takšni športni dogodki so pogosti ravni v času največjih tekmovanj, ki Slovence privlačijo. Najbolj priljubljeni so:

 

 • Nogomet

  Že tradicionalno najbolj slovenski šport poleg smučanja omogoča VALU plačila na stavah. Ker je igra dinamična, so zlasti priljubljene in zanimive stave v živo, kjer lahko sredstva prenašate še v času poteka igre. Takšna možnost stave zelo popestri in marsikdo si ob tekmi grize nohte!

  Nogomet Popularni športi za športne stave s
 • Odbojka

  Priljubljen šport Slovenije, ki je letos gostila celo svetovno prvenstvo. Kaj je tako zanimivega na stavah VALU v odbojki? Mogoče možnost slovenske zmage, ki je gotovo povečala želje po ogledu in sodelovanju na tekmah v živo. Stave so vsekakor način zvestobe določeni panogi.

  Rokomet
 • Rokomet

  Tudi rokomet je dinamičen in hiter šport, kjer se polagajo napete VALU stave. Slovenske ekipe so močne in spoštovane, saj ima ta disciplina pri nas bogato tradicijo. Številni igralci svoje zaupanje prelevijo v športne stave VALU.

  Rokomet

Alternativne plačilne metode

Če vas VALU še vedno ni prepričal ali če nimate dostopa do njega, lahko izberete alternativne plačilne metode. Razmislite denimo o uporabi predplačniške kartice Paysafe card. S to kartico si kupite kredit v višini 50 evrov brez registracije ali več z registracijo. Prav tako lahko v primeru težav z VALU premislite o uporabi spletnih plačilnih storitev, kot je Skrill. To je virtualna denarnica, podobna VALU, ki pa ne zahteva uporabe Monete ali drugih aplikacij.

FAQ. Pogosta vprašanja
Avtor
Domen Vidergar
Pisanje je zame samo izražanje izkušenj iz mojega življenja. Kot nekdanji nogometaš in zdaj trener se ves moj dan vrti okoli športa in fitnesa. Prav tako rad preberem dobro knjigo ali se naučim kakšne nove veščine.
Ocena članka
4/5
1 glas