Bonusi dobrodošlice do 200 odstotkov
Receive

Bonusi na 22bet

(1)
Filter
  • Bonus
    Bonus dobrodo┼ílcen 100% do 122ÔéČ
    Stavnica 22bet ponuja izjemen bonus doboro┼ílice. Njegova vi┼íina zna┼ía med enim evrom in 122 evri, pridobite pa si ga lahko,…

Bonusi na 22bet

Stavnica 22bet je zelo dobro opremljena glede razli─Źnih bonusov in promocijskih ponudb. Svoje igralce razvajajo z akcijami, ki se jim je te┼żko upreti. Njihova spletna stran, ki je tudi v sloven┼í─Źini, je prava zakladnica informacij o bonusih. V tem ─Źlanku vam predstavljamo razli─Źne mo┼żnosti, ki jih lahko izkoristite, da boste imeli od vseh njihovih bonusov ─Źim ve─Ź koristi. Seveda pa je prva stvar, ki jo morate narediti pred tem, da se v─Źlanite na njihovo platformo in si ustvarite svoje uporabni┼íki ra─Źun. Brez tega ne boste mogli profitirati od bonusov in akcij, ki jih na svoji platformi nudi ta velika evropska stavnica 22bet.

Katere bonuse nudi 22bet?

Kot re─Źeno, je med bonusi 22bet nekaj razli─Źnih. Predstavljamo vam kratek pregled.

Bonus dobrodošlice

Stavnica 22bet s promocijo bonus dobrodo┼ílice za vse nove stranke ponuja kar zajeten bonus. Po registraciji in potrditvi ra─Źuna opravite vpla─Źilo v vi┼íini najmanj 1 evro. Bonus lahko pridobite v vrednosti 100 odstotkov vpla─Źila, do najve─Ź 122 EUR za ┼íportne stave.
Ta dokaj visoki onus bo na va┼í ra─Źun izpla─Źan samodejno po opravljenem vpla─Źilu. Paziti morate, da izpolnjujete vse pogoje ter da v svojem uporabni┼íkem ra─Źunu ozna─Źite, da sprejemate bonuse.

Tedenski bonus

Zelo mamljiv je torkov bonus. Stavnica vam vsak torek omogo─Źa tedenski bonus. Vi┼íina se dolo─Źi glede na va┼íe dejavnosti v predhodnem ─Źasu. Bonus je namre─Ź odvisen od vpla─Źanih stav v preteklem tednu. Promocija zna┼ía od enega do tiso─Ź evrov.

Bonus za športne stave Friday reload

Ker je petek poseben dan v tednu, vam stavnica 22bet na ta dan nudi poseben bonus, Velja za vsa vpla─Źila od 1 evrov dalje, pridobite lahko 100% bonus do najve─Ź 100 EUR za ┼íportne stave. Odklikati morate soglasje za prejemanje bonusov za ┼íportne stave. Kako deluje? Bonus mora biti v 24 urah od prejema vpla─Źan v treh kombinacijskih stavah. Vsaka od teh naj ima vsaj tri selekcije, od katerih mora vsaka imeti kvoto 1,40 ali ve─Ź.

22bet-bonus-dobrodoslice

Z├şskajte najnov┼íie inform├ície o bonusoch st├ívkov├Żch kancel├íri├ş kas├şn do svojho e-mailu
Prejmite vse bonuse v svojo e-pošto
Avtor
Domen Vidergar
Pisanje je zame samo izra┼żanje izku┼íenj iz mojega ┼żivljenja. Kot nekdanji nogometa┼í in zdaj trener se ves moj dan vrti okoli ┼íporta in fitnesa. Prav tako rad preberem dobro knjigo ali se nau─Źim kak┼íne nove ve┼í─Źine.
Ocena ─Źlanka
4/5
1 glas
FAQ. Pogosta vprašanja