Bonus dobrodošlice 100 % do 122€
Receive
Boomerang-bet banner mobile Boomerang-bet banner mobile

Bonusi na Bet365

(1)
Filter
  • Bonus
    BONUS DOBRODOŠLICE V VIŠINI 25 EVROV
    Stavnica Bet365 vsem novim igralcem ponuja Bonus dobrodošlice. Ta ponudba velja za tiste, ki si ustvarite igralni račun na njihovem…

Bonusi na Bet365

Bet365 je ena od najbolj dinamičnih in premišljenih, pa tudi poznanih stavnic na trgu. Je zelo profesionalna in za svoje igralce ponuja številne bonuse. Poleg bonusa dobrodošlice so to tudi bonusi boostanja stav, akumulacije ali predhodnega izplačila. Delujejo tako, da pri stavah upoštevate določena pravila in pogoje, nato pa jih lahko izkoristite. Vse bonuse na 365 športni stavnici lahko koristite zgolj, če ste se včlanili v stavnico. S tem, ko prejmete uporabniško ime in geslo, pa lahko imate korist od promocij in ponudb, ki so zelo mamljive. V tem članku vam predstavljamo pregled bonusov na Bet365.

Katere bonuse ponuja stavnica Bet365?

Stavnica je svoje delovanje na platformi razdelila med področja športnih stav in igralništva. V tem članku vam predstavljamo samo bonus s področja športnih stav. Izdelani so tako, da lahko pomembno zvišajo vaše dobičke, kadar jih premišljeno izkoriščate. Podajamo predgled.

Boostanje stav

Lahko se odločite, da si izboljšate stavne dobičke, s tem, da “boostate”, torej povečate vrednost stav. To lahko storite za vse stave, ki so označene z zeleno puščico. Razpoložljive povečane cene so prikazane na kuponu s prečrtano prvotno ceno. Na voljo so samo novim in upravičenim strankam. Kako ugotovite, kaj je na razpolago? Najprej se morate prijaviti v svoj račun. V zavihku Promocije najdete tudi to ponudbo. Večkratnikov ni mogoče kombinirati z drugimi izbirami.

Predhodno izplačilo

Tega bonusa se lahko poslužite denimo v nogometu ali baseballu, če imate občutek, da ne želite čakati na končni rezultat tekme. Pri posamičnih stavah bodo vašo stavo izplačali v celoti ne glede na to, ali bo nasprotnik zmagal ali remiziral – v primeru, da ekipa, ki jo stavite za zmago, doseže 2 gola prednosti – ali pet tekov pri baseballu – v kateri koli fazi tekme.

Akumulacijski bonusi

Te promocije na Bet365 so na voljo za nogomet, tenis ali kombinacijo različnih športov. Deluje tako, da določite dve ali več izbir pred tekmo. V nogometu bo vaš dobitek oplemeniten zal bonus od 2,5 do 70 %, seveda v primeru uspešnosti vaše stave.

bet365 bonusi

Získajte najnovšie informácie o bonusoch stávkových kancelárií kasín do svojho e-mailu
Prejmite vse bonuse v svojo e-pošto
Avtor
Domen Vidergar
Pisanje je zame samo izražanje izkušenj iz mojega življenja. Kot nekdanji nogometaš in zdaj trener se ves moj dan vrti okoli športa in fitnesa. Prav tako rad preberem dobro knjigo ali se naučim kakšne nove veščine.
Ocena članka
4/5
1 glas
FAQ. Pogosta vprašanja