Bonusi dobrodošlice do 200 odstotkov
Receive

Stavnice s PayPal v Sloveniji

⏲️ Reading time: 5 minutes

PayPal je plačilni sistem za stave in druge storitve, ki deluje preko spleta. Ustanovljen je bil v ZDA, med idejnimi očeti te dobro stoječe firme pa je bil tudi bilijonar Elon Musk, eden največjih izumiteljev na svetu. PayPal omogoča prenose denarja med fizičnimi osebami in podjetji, brez uporabe papirje.

Seznam stavnic s PayPal

Razvrstitev Stavnica Rating Bonusi Pridobite bonus
1
4.8/5
75% bonus za sobotne športne stave
IgrajPreberite oceno
2
4.8/5
100% stavni bonus do 100€
IgrajPreberite oceno
3
4.5/5
Uvítací bonus do výšky až 160€
IgrajPreberite oceno
4
4.5/5
Bonus dobrodošlice 100 % do 122€
IgrajPreberite oceno
5
4.5/5
registrácii bonus až 100% do výšky 100€
IgrajPreberite oceno

Bonusi najboljših stavnic

 • Bonus
  Bonus dobrodošlcen 100% do 122€
  Stavnica 22bet ponuja izjemen bonus doborošlice. Njegova višina znaša med enim evrom in 122 evri, pridobite pa si ga lahko,…
 • Bonus
  BONUS DOBRODOŠLICE V VIŠINI 25 EVROV
  Stavnica Bet365 vsem novim igralcem ponuja Bonus dobrodošlice. Ta ponudba velja za tiste, ki si ustvarite igralni račun na njihovem…
 • Bonus
  Bonus dobrodošlice na Bet-at-home
  Bet-at-home športni portal je eden večjih in bolj uveljavljenih v srednjeevropskem prostoru. Svoje nove igralce vabi s številnimi akcijami in…
 • Bonus
  Bonus doborodošlice na E-stave
  Stavnica E-stave s ponudbo športnih stav in drugih iger v Sloveniji ponuja bonus dobrodošlice. Ta bonus je na voljo vsem…

Prednosti in slabosti PayPal

Plusi
 • Visoka stopnja varnosti
 • Šifrirana sporočila na obeh straneh
 • Poznanost in razširjenost storitve
 • Veliko število uporabnikov
Minusi
 • Nekoliko slabša pomoč uporabnikom

Ali pa PayPal varen in zaščiten?

Storitev PayPal je že zelo dobro vzpostavljena in ima številne uporabnike, katerih število se vzpenja v milijone, trenutno naj bi jih bilo preko 370 miijonov po vsem svetu. Zato lahko verjamemo, da je storitev resnično varna in zanesljiva. Podjetje uporablja zaščiteno komunikacijo, ki je na obeh koncih kanala šifrirana. Kot uporabnik si lahko omogočite identifikacijo v dveh stopnjah. Prav tako morate poskrbeti, da izbrišete vse bančne račune in elektronske naslove, ki jih ne uporabljate več, pa so v vašem računu še vedno shranjeni. Ne glede na vse varnostne korake PayPal za stave pa vseeno previdnost ni nikoli odveč.

 

PayPal: omejitve, pristojbine in roki

 • Plačilna storitev PayPal zaračunava svojo ponudbe glede na državo, v kateri živite. Za Slovenijo je plačevanje preko PayPala načeloma brezplačno. Kadar želite stvari prodajati, se vam zaračuna pristojbina. Prav tako se računa nekaj več kot 3 odstotke provizije, kadar gre za donacije. Omejitev pri količini sredstev, ki jih lahko nakažete, je največkrat 10 000 USD.

  PayPal: omejitve, pristojbine in roki

Stavnice, ki sprejemajo Paypal: primerjava

Stavnice

Število športov

Dobrodelni bonus

Stave v živo

Mobilna aplikacija

Najmanjši depozit

Najmanjše izplačilo

williamhill

25+

Dobrodošlice bonus do 20€

Da

Da

€10

€5

mozzartbet

20+

Bonusi dobrodošlice do 200 odstotkov

Da

Da

€10

€10

bet365

35+

Bonus dobrodošlice v višini 25 evrov

Da

Da

€10

€1

estave stavnicetv

25+

Dobrodošlice bonus 50 % do 10€

Da

Da

€10

€10

Bet at home

20+

Dobrodošlice bonus 50% do 200€

Da

Da

€10

€10

Najboljše stavnice za PayPal stave

Večina stavnic ponuja plačila preko različnih elektrosnkih storitev. PayPal zaradi svoje razširjenosti in relativno dolge zgodovine za tovrstno podjetje uporablja že kar nekaj stavnic. Predstavljamo vam najboljše med njimi.

 • William Hill

  Stavnica William Hill je ena najstarejših in najbolj razširjenih. Ustanovljena je bila v Združenih državah Amerike. Do danes se je dodobra modernizirala in vnesla tudi nekatere spletne metode plačevanja, med katerimi so PayPal stave plačila.

  williamhill
 • Bet365

  Kot ena najbolj preglednih in dinamičnih stavnic z bogato tradicijo je stavnica Bet 365 ena tistih, ki omogočajo plačila s PayPal. Žal pa se zdi, da za Slovenijo na tej stavnici PayPal ni na voljo. Sicer pa iz drugih lokacij lahko izberete to opcijo. Pri plačilnih metodah izberite PayPal in v trenutku lahko nakazujete in prejemate sredstva na vaš uporabniški račun.

  bet365

Polog s PayPal

Uporaba storitve PayPal za stave je preprosta. Sledite tem korakom, da ne boste imeli nobenih težav.

 • Povežite se s platformo PayPal
  korak 1

  Najprej si boste morali ustvariti račun, kjer navedete, ali ste fizični uporabnik ali pravna oseba. Sledite korakom in si ustvarite uporabniški račun.

 • Povežite se z izbrano stavnico
  korak 2

  Tudi tam morate imeti svoj uporabniški račun, za katerega izberete uporabniško ime in geslo. Logirajte se v račun.

 • Sedaj lahko nakazujete sredstva preko PayPala
  korak 3

  Če se odločite za PayPal, povežite oba računa in začnite z nakazili.

 • Začnite stavit
  korak 4

  Po uspešnem polnjenju lahko začnete s polaganjem stav prek Paypal

Bonusi s PayPal

Več stavnic ponuja tudi bonuse, ki jih lahko koristite s plačilnimi storitvami, kot je PayPal. Tistim uporabnikom, ki za stave uporabljajo PayPal, so na voljo bonusi dobrodošlice, ki se lahko raztezajo od 10 do 100 ali več evrov. Od vaše izbrane stavnice pa je odvisno, ali ponuja plačilne storitve PayPal in ali omogoča koriščenje bonusa preko njih.

Popularni športi za PayPal stave

PayPal stave so enako kakor stave v ostalih primerih vezane na priljubljenost posameznih športnih discplin. Najbrž ne lažemo, če rečemo, da je med najbolj pogostimi stavami nogomet.

 

 • Nogomet

  Deset moških, ki brca žogo po igrišču - ter dve nasprotni ekipi. To je vsa umetnost tekme v nogometu, ki pa je magnet za številne milijone gledalcev in igralcev stav po vsem svetu. PayPal omogoča, da svoje ekipe spremljate in nanje stavite tudi med samimi tekmami.

  Nogomet Popularni športi za športne stave s
 • Košarka

  Visoki koši in drzni meti so značilnosti košarke, ki je tudi v Sloveniji zelo priljubljen šport za stave. Zlasti zaradi igralcev iz Slovenije, dejavnih v NBA ligi, kot sta Luka Dončič in Goren Dragić, je košarka med najbolj popularnimi disciplinami, kjer stave lahko plačujete tudi s PayPal.

  Košarka Popularni športi za športne stave s
 • Baseball

  Popularen zlasti v Združenih državah Amerike in Latinski Ameriki je baseball ena od tistih športnih disciplin, ki jih spremlja največ igralcev. Morda bo tudi v Sloveniji komu zanimiv, ko se boste potopili v analizo rezultatov in ekip.

  Baseball Popularni športi za PayPal stave

Alternativne plačilne metode

Kdor ne uporablja ali ne želi uporabljati plačilne storitve PayPal, lahko izbere katero od alternativnih metod plačila. Vedno lahko uporabljate kreditne ali debetne kartice oziroma se odločite za bančno nakazilo. Če niste vešči spletnega bančništva, nekatere stavnice ponujajo tudi poštna nakazila ali celo vplačila v poslovalnicah (velja samo za E-stave).

FAQ. Pogosta vprašanja
Avtor
Domen Vidergar
Pisanje je zame samo izražanje izkušenj iz mojega življenja. Kot nekdanji nogometaš in zdaj trener se ves moj dan vrti okoli športa in fitnesa. Prav tako rad preberem dobro knjigo ali se naučim kakšne nove veščine.
Ocena članka
4/5
1 glas