Bonusi dobrodošlice do 200 odstotkov
Receive

Bet at home Slovenija Stavnica

4.5/5
Dobrodošlice bonus 50% do 200€

Športni portal Bet-at-home je ena največjih spletnih stavnic v Evropi. Prijazna modra barva, kombinirana z zeleno, pritegne marsikaterega igralca spletnih stav. Bet-at-home stavnica in igralni portal ponuja športne stave in e-športe. Številni bonusi in promocije popestrijo ponudbo.

Vrednotenje Bet-at-home
📣Spletna stranBet-at-home.com
🎁 Dobrodelni bonus Dobrodošlice bonus 50% do 200€
⚽ šport15+
⚠️ Ali je to zakonito?Da
💳 Načini plačilaVisa, Apple Pay, Neteller
💬 Storitve za strankeOdlično

 

Zaupanje

Stavnica Bet-at-home ima sedež v Nemčiji ter povezana podjetja v Avstriji in na Malti. Obratujejo z licenco, izdano na Malti. Upravljajo z mrežo, kjer igra preko pet milijonov uporabnikov. Zaradi tega je športni portal Bet-at-home eden tistih, ki uživajo visoko stopnjo zaupanja med igralci. Njihova prepoznavnost je zlasti velika v srednji Evropi, na katero smo gospodarsko in kulturno vezani tudi v Sloveniji. Bet-at-home stavnice so priljubljene tudi med našimi igralci.

bet-at-home stavnice.tv

 

Bonus dobrodošlice

Bonusi Dobroslice

Med ponudbami za nove igralce, ki jih želi platforma Bet-at-home pritegniti k igri in ohranjanju sodelovanja, je njihov bonus dobrodošlice. Ta trenutno znaša 200 evrov, pridobite pa ga, če ste prvič prenesli denar na svoj stavni račun. Uporabiti morate kodo »FIRST«, ki jo vnesete največ deset dni po prvem vplačilo na vaš uporabniški račun. Bonus je proporcionalno višji, če se viša tudi vaš polog. 200 evrov denimo prejmete ob vplačilo 400 evrov na vaš račun. Aktivirate ga devetdeset dni po vnovčitvi. Lahko ga dodajate drugim že aktivnim bonusom, a se v tem primeru uvrsti v čakalno vrsto, da ga koristite posamično.

 

Drugi bonusi in promocije

Poleg bonusa dobrodošlice pa Bet-at-home ponuja akcije tudi ostalim uporabnikom. Na voljo so:

 • Bon za stave v znesku pet evrov: aktiviramo ga v roku trideset dni po vnovčitvi, ki jo naredimo tako, da v uporabniškem računu za športne stave vnesemo kodo »STAVE5«. Bonus je časovno omejen do 31.12. tega leta. Omogoča, da bo na vaš stavni račun knjiženo dobroimetje v znesku petih evrov. Porabite ga lahko za stave, ki jih polagate na športnem portalu Bet-at-home v Sloveniji. Pred izplačilom morate bonus trikrat upravičiti, pri čemer velja najmanjša kvota 1.5, 30 dni po vnovčitvi.
 • Igralci na Bet-at-home portalu imajo možnost, da postanejo Zmagovalci dneva. To je akcija, ki spodbuja, da stavite vsak dan in če je izžrebano vaše ime, lahko pridobite laskavi naslov. Naslednji dan dobite višjo vrednost dobitka za petdeset evrov.

bet-at-home, stavnice.tv

 

Postopek registracije

Registracija na stavnici Bet-at-home v Sloveniji je enostavna in hitra.

Korak 1: V zgornjem desnem kotu je zeleni gumb Registrirajte se zdaj.
Korak 2: S klikom nanj se odpre elektronski obrazec, ki ga izpolnite z vnosom osebnih podatkov.
Korak 3: Ustvarite uporabniško ime in geslo, ki vam ju operater potrdi s povratnim emailom.
Korak 4: Priložiti morate kopije osebnih dokumentov, s katerimi potrdite, da ste polnoletni.

 

Pologi in dvigi

Uporabniški račun na športnem portalu Bet-at-home je povezan s plačilnim načinom po vaši izbiri, Operater ponuja več različnih plačilnih metod, ki se uporabljajo tako za vaše pologe kot tudi izplačila stavnice in vaše posledične dvige.

Plačilna metodaOpis
VisaEna od največjih klasičnih kreditnih kartic zagotavlja hitre in varne prenose na vaš račun.
Apple payApplov plačilni sistem nadomešča debetno kartico pri plačevanju preko plačilnih terminalov. Primerno za vse uporabnike iOs.
NettellerGre za novo, nekoliko manj poznano storitev, ki deluje kot storitev bančnih nakazil.

Bet-at-home uporablja tudi plačilne načine Skrill in Paysafe.

 

Športne stave na Bet-at-home

Bet-at-home uporabniško izkušnjo

Bet-at-home kot športni portal ponuja zlasti športne stave, poleg tega še stave v živo in e-športe. Ker so športne stave torej ključne na tej platformi, se kar spodobi, da imajo veliko ponudbo le-tega. Stavite lahko v naslednjih športnih disciplinah:

 • Nogomet
 • Tennis
 • Košarka
 • Namizni tenis
 • Hokej na ledu
 • Pikado
 • Rokomet
 • Odbojka
 • Formula 1
 • Ameriški nogomet
 • Baseball
 • Badminton
 • Odbojka na mivki
 • Biatlon
 • Smučarski skoki
 • Smučanje

Ponujajo še druge športe. Na njihovih stavnicah resnično vsakdo najde nekaj zase. Ne glede na to, ali ste športni navdušenec ali strastni spremljevalec, je staviti na najljubši šport nekaj posebnega. Če lahko ob tem tudi spremljate tekmo v živo, pa je to sploh neprecenljivo.

 

Stave v živo na Bet-at-home

Stave v živo

Bet-at-home stavnica torej ponuja tudi stave v živo, ki jih spremljajo neposredni tv prenosi. Kaj so stave v živo? To so stave, ki se polagajo tik pred in tudi še pred začetkom tekme. Gre za preizkušnje, ki se odvijajo v zadnji minuti prek stavami in so zaradi tega veliko bolj adrenalinske. Ravno zaradi tega so to tiste stave, ki pritegnejo veliko gledalcev, saj so bolj nepredvidljive in predvsem bolj zanimive od klasičnih spopadov. Če jih spremljate na velikih zaslonih, pa je tekma prava doživljajska izkušnja. Ne pozabite, da se lahko tudi pogovarjate na družbenih kanalih stavite ter si izmenjujete mnenja s soigralci po vsej Evropi.

 

Možnosti in področja

Verjetnost zmage na disciplinah, ki jih želite vplačati, lahko preverite pod zavihkom Statistike. Tam najdete tudi vse klube, na katere lahko stavite na športnem portalu Bet-at-home. V Sloveniji imate na stavnici razložene tudi različne vrste stav, ki jih lahko vplačate ter se tako informirate, kaj igrate. Vplačate lahko namreč stavo z dvema možnostma ali stavo s tremi možnostmi. Dodatno imate opcijo stave na en polčas ali na končni rezultat. Pri stavi spread pa ne stavite na končni rezultat, temveč na številčni izid.

 

Pregled

Stavnica Bet-at-home je visoko specializirana samo za športne stave in zato je na tem področju resnično dobro razvita. Primerna je tako za začetnike kot (pol)profesionalce. Za začetnike so dobrodošli namenski bonusi, ki spodbujajo k igranju in polaganju stav. Gradi se občutek skupnosti, ki se krepi z usmerjanjem na stave v živo in spremljanje vsebin na športnem portalu Bet-at-home. Dodaten plus so humorne vsebine, ki popestrijo težek vsakdan. Gotovo vsak igralec rad pogleda smešno fotografijo ali kratek video, saj ga to sprosti in spravi v dobro voljo, kar je posledično pozitivno tudi s finančnega vidika.