Bonus dobrodošlice 100 % do 122€
Receive

E-stave Slovenija Stavnica

4.8/5
Dobrodošlice bonus 50 % do 10€
Plusi
 • Visoka raven zaupanja, ki ga uživa že zaradi povezanosti s Športno loterijo.
 • Poznanost v Sloveniji, saj gre za eno od domačih podjetij.
 • Zanimive promocije, kot sta Prvak dneva in Rojstnodnevna nagradna igra.
 • Možnost fizičnega vplačila v poslovalnicah.
Minusi
 • Nekoliko manj dinamična grafika kot mednarodne stavnice.
 • Ne nudijo foruma na spletni strani, ki bi deloval kot prostor za druženje.

E-stave je stavnica, ki je na slovenskem trgu prisotna kot edina domača športna stavnica. Ker jo upravlja Loterija Slovenije, je nadgradnja mreže loterije po vsej državi. Odlike te stavnice so visoka raven prepoznavnosti in zaupanja, a hkrati nima vseh tehničnih možnosti, ki jih ponujajo večje svetovne ali mednarodne stavnice. Zaradi tega športna platform E-stave ostaja priljubljena med domačimi igralci in poznana v omejenem obsegu na Balkanu.

Vrednotenje e-stave
📣Spletna strane-stave.com
🎁 Dobrodelni bonus Dobrodošlice bonus 50 % do 10€
⚽ šport20+
⚠️ Ali je to zakonito?Da
💳 Načini plačilaSpletna banka, mBills, VALÚ
💬 Storitve za strankeOdlično

 

e-stave stavnice.tv

 

Zaupanje

Stopnja zaupanja, ki ga uživa e-stavnica E-stave, je visoka. Igralci, ki so navajeni vplačevati stave v poslovalnicah ali ostalih prodajnih mestih, so razširili dober glas o tej stavnici. Obenem je lastnik te platform Športna loterija, ki zbuja veliko zaupanja med ljudmi. Pomaga tudi, da velik del svojega zaslužka po zakonu namenjajo financiranju humanitarnih in invalidskih organizacij. Gotovo ste že kdaj spremljali kakšen koncert, ki so ga sofinancirali ali videli njihovo ime na kakšnem humanitarnem sporočilu. Registrirani so kot edino domače podjetje, ki izvaja elektronske športne stave, zato je njihov sloves še toliko bolj verodostojen. E-stave so torej prepoznavna in kredibilna znamka, zato je igranje prek te platforme vredno vašega truda in denarja.

 

Bonusi dobrodošlice

Bonusi Dobroslice

E-stave kakor večina drugih športnih platform ponuja bonus dobrodošlice za vse nove igralce. Če torej še niste popolnoma prepričani, ali se boste začeli bolj resno ukvarjati s športnimi stavami oziroma spletnim igranjem, vam lahko bonus dobrodošlice pomagal pri odločitvi. Za kaj gre? Do tega bonusa ste upravičeni ob svojem prvem pologu na uporabniški račun. Kaj to pomeni? Ob prvem nakazilu prejmete bonus v višini do največ 50 odstotkov položenega zneska, ki pa lahko znaša maksimalno 10 evrov. Ta bonus morate uporabiti za nadaljnje igranje, sicer vam propade. Ne morete si ga izplačati, temveč vas spodbuja k igri.

 

Drugi bonusi in promocije

E-Stave uporabniško izkušnjo

Spletna stavnica E-stave ponuja še druge bonuse in promocije.

 • Bonus Prvak dneva je namenjen vsem, ki so izžrebani dnevno ob 00:05. Vsak dan se objavi deset uporabniških imen oziroma vzdevkov, ki prejmejo bonus deset evrov. Za upravičenost do tega bonusa morate tisti dan že staviti, torej biti aktiven igralec.
 • Še ena promocija se aktivira ob vašem rojstnem dnevu. Gre za grafično igro, ki jo lahko odgirate na mobilnem telefonu, tablici ali računalniku. Prikaže se vam nagradna igra z motivom torte in devetih svečk. Med temi tri svečke žarijo, ostale pa ne. Vaša naloga je, s čim manj poskusi poiskati vse tri žareče svečke.
 • Vsi registrirani uporabniki so upravičeni tudi do VIP pribitka. Višina je odvisna od tega, koliko in kako pogosto stavite.

 

Registracija

Registracija na športnem portal E-stave sledi nekaj preprostim korakom.

Korak 1: Kliknite gumb “Postani član” v zgornjem desnem kotu začetne strani na E-stave.

Korak 2: Prikaže se vam več polj, ki jih morate izpolniti z osebnimi podatki. Med njimi so: ime, priimek, datum rojstva, davčna številka in kontaktni podatki. Izberete si uporabniško ime in geslo.

Korak 3: Priložiti morate kopijo osebnih dokumentov, s katerimi dokazujete svojo polnoletnost. Ta je pogoj za dovoljenje za igro. Dokumenti gredo v preverbo.

Korak 4: Po preverbi in potrditvi uporabniškega računa prejmete email in lahko začnete igrati.

 

Pologi in dvigi

Uporabniški račun se zalaga z denarnimi nakazili, ki jih izvajate preko različnih plačilnih metod. Nekaj jih predstavljamo:

Plačilna metodaOpis
Spletna bankaSpletne oblike vašega bančnega ponudnika, ki omogočajo hitr in varne prenose sredstev preko elektronske banke.
mBillsmBills je mobilna elektronska denarnica. Uporablja se za varno spletno plačevanje, kar zagotavlja hitro in enostavno nakazilo denarja na vaš igralni račun.
VALÚTo je pametna denarnica, torej denarnica, ki je virtualna, na spletu. Uporablja se za priročno in varno brezgotovinsko plačevanje z mobitelom. Za njeno uporabo se morate registrirati, za kar pa potrebujete le e-naslov in slovensko mobilno številko.

 

Športne stave

e-stave stavnice.tv

Čeprav E-stave ponuja tudi druge igre poleg stav, pa so športne stave najbolj priljubljen del njihove dejavnosti. Nenazadnje izhajajo iz Športne loterije Slovenije. Možnosti stav so razdeljene po dnevih in po vrsti tekmovanj. Zanimivi opciji sta Top stave in Zadnji hip, ki vas hitro popeljeta na želeno mesto in potešita željo po igranju. Lahko si preberete tudi stavne nasvete ali ogledate kakšno tekmovanje v živo. Live sports center spremlja dogajanje od sekunde do sekunde in sledi vsem rezultatom, da ste opremljeni za polaganje svojih stav.

Katere športe ponujajo?

 • Nogomet
 • Košarka
 • Hokej
 • Tenis
 • Odbojka
 • Ragbi
 • Ameriški nogomet
 • Baseball
 • Badminton
 • Hokej
 • Pikado
 • Borilne veščine
 • Motociklizem
 • E-nogomet

 

Stave v živo

Stave v živo

Stave v živo na kateri koli stavnici pomenijo dodano vrednost. Ta način stavljenja popestri predvidljivost in vnese komponento nepredvidljivega in še bolj adrenalinskega spremljanja. Pri stavah v živo namreč lahko stavite še po začetku igre. Situacijo lahko spremljate v realnem času v Live sports center. Ko gledate igralce in spremljate igro, si pridobite uvid v potek tekme in lahko na podlagi tega napoveste izid. Tako lahko preko te opcije športne stave popravite morebitno slabo napoved prek stavnice. Stave v živo so vsekakor prva opcija za stave prenekaterega igralca. Med stavami v živo so zelo živahne tudi razprave na družbenih omrežjih. Tako se ustvarja skupnost in delajo novi prijatelji.

 

Možnosti in trgi

Na stavnici E-stave so torej na voljo prominentne športne stave, ponujajo pa tudi konjske dirke, e-igre in srečke. Pri športnih stavah gre za veliko mero raznolikosti, denimo napovedne stave. Med njimi najdemo nogometne stave Toto gol, Gol napoved in Napoved 12. Možnosti za zaslužek so, če pravilno uganete rezultate tekem v nogometu ali hokeju. Napoveste lahko večje število kombinacij. Sklad za dobitke v vsakem krogu združuje zneske v višini 65 odstotkov od vplačil v igro. Od skupnega sklada za dobitke se nameni: 30% za prve dobitke (5 pravilnih napovedi), 35% za druge dobitke (4 pravilne napovedi) in 35% za tretje dobitke (3 pravilne napovedi).

 

Zaključek

E-stave je v Sloveniji poznana in spoštovana stran. Četudi je tehnično in grafično nekoliko omejena, pa ima tudi veliko sledilcev zaradi svojih drugih lastnosti. Omogoča soliden bonus dobrodošlice, zanimive pa so tudi akcije ob rojstnem dnevu in prvak dneva. Zlasti širok nabor plačilnih sredstev omogoča veliko stopnjo dostopnosti te stavnice. Gotovo pa je izjemno pripravno za veliko igralcev po Sloveniji dejstvo, da lahko to stavnico dosežejo tudi fizično. Tako lahko za vplačilo na uporabniški račun uporabite tudi dobitni listek, ki ga.

Ocene
Skupna Ocena
4.8/5
 • Zaupanje in Pravičnost
  5/5
 • Igre in programska oprema
  4/5
 • Bonusi in Promocije
  5/5
 • Podpora Uporabnikom
  5/5
FAQ. Pogosta vprašanja