Bonusi dobrodošlice do 200 odstotkov
Receive

Bonus dobrodošlice na Bet-at-home

Pridobi bonus

Bet-at-home športni portal je eden večjih in bolj uveljavljenih v srednjeevropskem prostoru. Svoje nove igralce vabi s številnimi akcijami in promocijami. Med njimi je bonus dobrodošlice, ki se izplača vsakemu novemu igralcu ob prvem pologu. Bonus je navzgor omejen z zneskom 200 evrov, kar znaša že res lepo vsoto. Zaradi tega bodo novi igralci motivirani za igranje na Bet-at-home stavi doma stavnici.

 

Športna akcija na Bet-at-home

Kakšen je torej bonus dobrodšlice na Bet-at-home? Slovenija je ena izmed tistih držav, kjer je Bet-at-home portal aktiven. Poleg nje so to še Hrvaška, Avstrija in Nemčija. Če imate torej dovoljenje za bivanje oziroma državljanstvo teh držav, si lahko ustvarite račun na spletni stavnici Bet-at-home. To je predpogoj koriščenja bonusa dobrodošlice. Nato pri prvem vplačilu koristite bonus, ki znaša 50 odstotkov vašega prvega nakazila. Navzgor je omejen z zneskom 200 evrov. To torej pomeni, da pri vplačilu 400 evrov pologa prejmete bonus 200 evrov, kar je tud maksimalni znesek, ki ga lahko prejemete. Vedno pa bo vaš bonus, torej dobropis, znašal 50 odstotkov vplačila. Izberete lahko tudi bonus v drugi valuti, pri čemer je odločilno to, kje bivate. Za druge valute lahko prihaja do nihanj v vrednosti zaradi tečajev. Bonus morate porabiti v desetih dneh, v tem obdobju morate polagati stave in vplačani znesek obrniti 4-krat z najmanjšo kvoto 1.70 v roku 90 dni po unovčitvi.

 

Promocijska koda

Za dostop do bonusa dobrodošlice pri Bet-at-home je potrebno geslo, ki se vnese ob koriščenju pravice do tega dobropisa. Vnesite bonus kodo “FIRST”, in sicer najkasneje deset dni po prvem vplačilu. To naredite tako, da v upravljanju računa izberete “Unovčite bonus”. Po časovnem obdobju desetih dni uporabnik ne more izkoristiti bonusa.

 

Kako koristiti bonus doborodošlice

Za uporabo dobroimetja in koriščenje pravice morate slediti tem korakom:

Korak 1: Prijavite se v vaš uporabniški račun na stavnici Bet-at-home Slovenija. Če tega računa še nimate, si ga ustvarite z vpisom, kjer v elektronski obrazec navedete zahtevane podatke.

Korak 2: Naložite sredstva na svoj račun in začnite igrati. Za polog denarja lahko uporabljate širok nabor plačilnih metod, ki jih omogoča Bet-at-home.

Korak 3: Za koriščenje bonusa vnesite kodo “FIRST” pod “Unovčite bonus” v upravljanju računa. To vam aktivira bonus, ki ga morate porabiti v desetih dneh.

Korak 4: Za upravičenost do dobroimetja morate znesek štirikrat odigrati, oziroma obrniti.

Korak 5: Če bonusa ne koristite v desetih dneh, se izniči.

 

Pogoji uporabe

Bodite pozorni na nekatere pogoje uporabe bonusa dobrodošlice pri Bet-at-home stavnici, ki jih je dobro vedeti.

  • Veljavost: Promocija na Bet-at-home za nove stranke je omejena tako prostorsko kot časovno.Prostorsko jo lahko koristijo samo člani, ki so se registrirali na portalu in prihajajo iz Nemčije, Avstrije, Hrvaške ali Slovenije.
  • Omejitev trajanja: ponudba bonusa dobrodošlice športne platforme Bet-at-home je omejena tudi časovno. Ko aktivirate bonus, ne sme biti aktivna novena druga promocija.sicer se na novo unovčen uvrsti na čakalno listo.
  • Pogoj aktivacije: Promocijo dobrodošlice je mogoče aktivirati v meniju “Moje promocije”, šele ko bodo povsem izpolnjeni pogoji. Prav tako ne smete imeti na računu drugega bonusnega dobroimetja. Po preteku 90 dni od unovčitve pa morate bonus aktivirati.
  • Pogoji igranja: izplačilo se lahko izvede šele, ko sta bonus in vplačani znesek obrnjena 4-krat, pri čemer velja da je to z najmanjšo kvoto 1.70 v roku 90 dni po unovčitvi.

 

Zaključek

Stavni portal Bet-at-home očitno resno cilja na vse nove stranke. Ta bonus v višini do 200 evrov je v primerjavi z nekaterimi drugimi stavnicami zelo radodaren. Spodbuja tudi k igranju in polaganju stav, saj je unovčljiv samo za kategorije eSports, Stave v živo in Šport. Kot omenjeno, ga je treba pred izplačilom obrniti kar štirikrat, kar vsekakor pomeni veliko prometa in dejavnosti na sami stavnici. Promocijska ponudba Bet-at-home stavi doma stavnice je torej zanimiva in predstavlja resno konkurenco drugim, tudi domačim stavnicam.

Pridobi bonus
Avtor
Domen Vidergar
Pisanje je zame samo izražanje izkušenj iz mojega življenja. Kot nekdanji nogometaš in zdaj trener se ves moj dan vrti okoli športa in fitnesa. Prav tako rad preberem dobro knjigo ali se naučim kakšne nove veščine.
Ocena članka
5/5
1 glas
Získajte najnovšie informácie o bonusoch stávkových kancelárií kasín do svojho e-mailu
Prejmite vse bonuse v svojo e-pošto
FAQ. Vprašanja in odgovori