Bonusi dobrodošlice do 200 odstotkov
Receive

Bonus dobrodošlice na Bet365

BONUS DOBRODOŠLICE V VIŠINI 25 EVROV
Pridobi bonus

Stavnica Bet365 vsem novim igralcem ponuja Bonus dobrodošlice. Ta ponudba velja za tiste, ki si ustvarite igralni račun na njihovem športnem portalu. To pomeni, da morajo biti vaši pogoji že izpolnjeni in ste dejansko kvalificirani kot igralec. Bonus znaša do 25 evrov.

 

Športni bonus dobrodošlice na Bet365

Kot rečeno, lahko bonus dobrodošlice koristijo tisti, ki so se poprej uspešno registrirali na stavnici Bet 365. Bonus se vam dodeli glede na višino pologa, ki ga opravite. Polog mora znašati najmanj 5 evrov, višina povrnjenega bonusa pa je največ 25 evrov. Bonus 365 lahko uporabite tako na športnih stava kakor na drugih igrah. Ne morete si ga izplačati, saj gre za dobropis, temveč ga morate uporabiti v obliki pologov na stave. Položite stave v vrednosti do 25 evrov, te stave pa se nato poravnajo, ko se stanje na vašem uporabniškem računu zviša za toliko, kolikor je višina bonusa. Tako stavite brez tveganja, saj dobite vložek povrnjen.

Promocijska koda

Stavnica Bet365 ne zahteva posebne promocijske kode za uporabo dobropisa. Je pa treba to jasno označiti na stavnem listku. Da bi lahko koristili bonus 365 promocije, na stavnem listku izberite »Uporabi stavne kredite«. Tako je jasno, da se te stave financirajo iz dobroimetja in znesek premeni torej prav ta poseben namen na vašem uporabniškem računu.

bet365 bonusi

 

Kako koristite Bonus dobrodošlice?

Koriščenje dobroimetja v obliki bonusa dobrodošlice je preprosto.

Korak 1: Prijavite se v vaš uporabniški račun z uporabniškim imenom in geslom.

Korak 2: Na svoj račun položite pet evrov ali več.

Korak 3: Vaš polog bo stavnica izenačila z dobroimetjem v višini do 25 evrov, in sicer, ko boste poravnali položene stave v isti višini.

 

Pogoji uporabe

Ta bonus Bet365 lahko uporabite pri katerem koli športu iz bogate ponudbe Bet365. Če imate pri stavah, oddanih preko bonusa, dobiček, se ti dobički dodajo vašemu stanju. Ne morete pa jih dobiti izplačanih v obliki vračil. Če želite koristiti dobropis skupaj z denarnimi plačili, je to možno s kombinacijo stavnih dobropisov in denarja.

Ta bonus lahko koristite ob prvi prijavi v račun ali kasneje, kadar koli v 30 dneh po registraciji računa. To storite tako, da po prijavi v račun v meniju Račun izberete Moje promocije in kliknite Zahtevaj zdaj za to ponudbo. Če ste pred tem že opravili več pologov za stave, se bo v vrednost bonusa štel vaš najvišji polog, pri čemer je vrednost omejena s 25 evri.

Upoštevati morate še nekaj pogojev. Med stavami, ki se štejejo za dobropis, mora biti vsaj ena s kvoto 1,20 (1/5) ali več. Za nekatere produkte, promocije in vrste stav na speltni stavnici Bet365 teh dobropisov ne morete uporabiti. Če je račun 90 dni neaktiven, bodo bonusi in dobropisi odstranjeni.

 

Zaključek

Stavnica Bet365 ponuja bonus, ki pritegne vsakega novega igralca. Ker je variabilen v vrednosti od pet do 25 evrov, ga lahko koristijo tudi tisti, ki stavijo za nižje vsote. Ta bonus bo novim uporabnikom Bet365 omogočil, da stavijo bolj lahkega srca in se tudi v primeru izgube tolažijo, da niso nič izgubili. Sicer pa ta bonus 365 promocije spodbuja k polaganju športnih stav za čim večji znesek, saj se dodeli le enkratno. Mamljivo je tudi, da se ne izplačuje v obliki nakazil, temveč ga lahko le koristite za nadaljnje stave, zaradi česar še bolj spodbuja k igri.

Pridobi bonus
Avtor
Domen Vidergar
Pisanje je zame samo izražanje izkušenj iz mojega življenja. Kot nekdanji nogometaš in zdaj trener se ves moj dan vrti okoli športa in fitnesa. Prav tako rad preberem dobro knjigo ali se naučim kakšne nove veščine.
Ocena članka
5/5
1 glas
Získajte najnovšie informácie o bonusoch stávkových kancelárií kasín do svojho e-mailu
Prejmite vse bonuse v svojo e-pošto
FAQ. Pogosta vprašanja in odgovori