Bonusi dobrodošlice do 200 odstotkov
Receive

Bonus doborodošlice na E-stave

Pridobi bonus

Stavnica E-stave s ponudbo športnih stav in drugih iger v Sloveniji ponuja bonus dobrodošlice. Ta bonus je na voljo vsem novim igralcem, ki se registrirajo na portalu E-stave. To je edini domači portal za športne stave v Sloveniji in pod okriljem Športne loterije. Tako E stave kot ponudba portala so v Sloveniji dokaj poznani.

 

Športni bonus na E-stave

Športni bonus na E-stave

E stave s promocijo bonusa dobrodošlice nagovarjajo vse, ki se želite pri njih na novo registrirati. Bonus dobrodošlice je za vse nove igralce v obliki 50-odstotnega financiranja zneska prvega nakazila. To pomeni, da morate najprej ustvariti svoj uporabniški račun preko postopka registracije. Za to potrebujete verifikacijski postopek, med katerim se vsi vaši podatki preverijo. Po potrditvi lahko začnete uporabljati račun in na ta način ste upravičeni do bonusa dobrodošlice. Ta se vam dodeli v vrednosti 50 odstotkov prvega nakazila, a največ deset evrov. Ta zgornja meja je v primerjavi z drugimi, večjimi stavnicami dokaj nizka. Iz tega lahko sklepamo, da pridobivanje novih igralcev za E-stave portal ni prioriteta, kar je nekako logično glede na majhnost slovenskega trga in na dejstvo, da so edini notranji portal.

 

Promocijska koda

Promocijska koda

Za uporabo bonusa dobrodolice promocije E-stave ni potrebna posebna koda. Bonus doborodošlice kot VIP ponudba E-stave se aktivira samodejno, ko si ustvarite uporabniški račun, ki pa mora biti potrjen. Dobroimetje se vam bo pojavilo na stanju na uporabniškem računu in od takrat lahko z njim razpolagate enako kot z drugimi sredstvi.

 

Kako do bonusa dobrošlice?

Kako do bonusa dobrodošlice E-stave, korak za korakom

Kot rečeno, brez uporabniškega računa ni bonusa. Zato morate najprej ustvariti uporabniški račun.

  • Korak 1: Kliknite na Postani član v zgornjem desnem kotu portala.
  • Korak 2: Vnesite svoje osebne podatke v elektronski obrazec, ki se vam odpre. Pazite, da vnašate samo resnične podatke. Najbolj važno je, da ste polnoletna oseba. Mladoletnim namreč ni dovoljeno uporabljati stavnic ali sodelovati v igrah na srečo.
  • Korak 4: Bonus se vam bo pripisal ob vašem prvem nakazilu na uporabniški račun, pod pogojem, da bo to nakazilo vplačano.
  • Korak 5: Za dejansko koriščenje bonusa morate enkrat obrniti njegovo vrednost, ki je maksimalno deset evrov.

 

Pogoji uporabe

Pogoji uporabe

Kot pri vseh VIP promocijah je tudi pri bonusu dobrodošlice dobro poznati pogoje uporabe.

  • Upravičenost: kot že večkrat povedano, bonusa doborodošlice na E-stave ne morete koristiti, če niste stari več kot 18 let in če nimate ustvarjenega uporabniškega računa.
  • Koriščenje: za koriščenje bonusa dobrodošlice morate nujno nakazati svoje prvo nakazilo za polog stave. Bonus je omejen navzgor na največ 10 evrov, kar predstavlja 50 odstotkov vrednosti vašega nakazila, ki torej znaša 20 evrov.
  • Plačilna sredstva: Športna loterija posluje z vsemi največjimi ponudniki plačilnih storitev, torej lahko svoje prvo nakazilo izvedete na primer prek spletne banke, kreditne kartice, gotovinskega plačila v eni od poslovalnic, kasnejša vplačila pa celo z uporabo dobitnega stavnega listka.
  • Izplačilo: bonusa ni mogoče izplačati v denarju, temveč le koristiti za nadaljnje stave.

 

Zaključek

Ponudba E-športnih stav kot portala je sicer načeloma primerljiva z ostalimi podobnimi stavnicami v evropskem prostoru. Bonus dobrodošlice na tem portalu pa je za razliko od nekaterih drugih mednarodnih stavnic in platform, ki nekatere vabijo z zneski tudi okoli 400 evrov, vendarle razmeroma nizek. Kot že omenjeno, iz tega gre sklepati, da stavnici pridobivanje novih članov ni prioriteta. Vseeno pa je koriščenje bonusa dobrodošlice E-stave enostavno in ni pretirano omejeno. Ni treba vnašati dodatnih kod, bonus se mora obrniti le enkrat. Zaradi vsega navedenega je torej uporaba tega bonusa priporočljiva. Siceršnjim gostom in uporabnikom E-stave portala bo gotovo prinesel veselje in dodatno motivacijo igranja. Stavnica ponuja še druge bonuse.

Pridobi bonus
Avtor
Domen Vidergar
Pisanje je zame samo izražanje izkušenj iz mojega življenja. Kot nekdanji nogometaš in zdaj trener se ves moj dan vrti okoli športa in fitnesa. Prav tako rad preberem dobro knjigo ali se naučim kakšne nove veščine.
Ocena članka
5/5
1 glas
Získajte najnovšie informácie o bonusoch stávkových kancelárií kasín do svojho e-mailu
Prejmite vse bonuse v svojo e-pošto
FAQ. Pogosta vprašanja in odgovori