Bonusi dobrodošlice do 200 odstotkov
Receive

Ocena mobilne aplikacije stavnice Bet-at-home

app android

Stavnica Bet at home je med bolj sodobnimi mednarodnimi stavnicami. Številne fotografije delajo podobo spletnega portala dinamično in živahno. Enako je z mobilno aplikacijo, ki je podobna kakor mobilna verzija spletišča. Zabavne fotografije, prisrčne ikonice in lepe barve so lastnosti te mobilne aplikacije Bet at home stavnice.

 

Uporabniška izkušnja

Bet at home aplikacija je užitek za uporabnika. Barve, kot so svetlo siva, temno modra in zelena so prijetne na pogled in pomirjujoče delujejo na igralca. V njih je obarvana celotna paleta aplikacije Bet at home. Že prvi vtis je torej prijeten in pomirjujoč. Uporaba zabavne naslovne fotografije – uporabnika, ki zgleda, kakor da bi stavil – je zanimiv način, kako pritegniti igralce določenega tipa. Vidi se, da aplikacija Bet at home – in celotna stavnica nasploh – cilja na igralce, ki so mlajši in nekako znotraj generacij Z in X, tudi milenijce. Stavnica je namreč mlajšega datuma in kot takšna najbrž cilja tudi na mlajše igralce.

Če se pomikamo po mobilnem zaslonu, nadalje spoznavamo funkcionalnosti aplikacije Bet at home. Imamo na zgornjem koncu ekrana tri ikonice, ki označujejo menije Šport, V živo, Esports in Promocije. Vsaka od tej ikon pelje do zadevnega podpoglavja. V osrednjem delu strani se izmenjujejo športni dogodki, na katere lahko polagate stave. Izpostavljena sta Danes in Jutri. Proti spodnjemu koncu strani je zavihek Last minute online stave z zanimivimi stavami v zadnjem hipu. Čisto na dnu so Hitre povezave do najbolj pogostih menijev. Na koncu je še en trakec ikonic, in sicer: Domov, Dombroimetje, Listek in Moje stave.

Bet at home Uporabniška izkušnja

 

Kako prenesti aplikacijo

Vodnik za prenos aplikacije Bet-at-home

Bet at home aplikacija se prenese na nekoliko nenavaden način.

  1. Začnete tako, da najprej v spletnem iskalniku svojega mobilnega telefona vpišete Bet at home Slovenija.
  2. Dobili boste nekaj zadetkov, med katerimi izberete uradno stran stavnice Bet at home. Samodejno boste preusmerjeni na mobilno verzijo spletišča.
  3. Ko pristanete na mobilni verziji spletišča, boste v skrajno zgornjem robu ekrana videli majhno puščico desno od okenca, v katerem je napisan naslov spletišča. Kliknite nanjo.
  4. Puščica označuje prenos aplikacije.Vprašani boste: Ali želite to spletno stran prenesti v obliki aplikacije in namestiti na namizje svojega telefona? Odgovorite Da.
  5. Prenesite, namestite in odprite aplikacijo. Sedaj jo imate na svojem telefonu.

 

Stave v živo

Meni V živo je skrit pod eno od ikonic z nogometno žogo na vrhu aplikacije. Stave v živo so pomemben del dejavnosti spletne stavnice Bet at home. Ob kliku na ikonico se odpre podstran, kjer so vsi športni dogodki, na voljo za stave v živo. Izpostavljene se najbolj zanimive stave v nogometu, kjer je ob tekmi navedeno tudi, kakšen je trenuten rezultat in kakšne so stavne kvote. Oblika strani kar vabi k polaganju stav, saj stavnica igralca dražo tudi z vprašanji, kot je npr. “Kakšen bo rezultat tekme?” ali “Kateri igralec bo dobil dvoboj?”.

Bet at home Stave v živo

 

Plačila in pologi

Za Slovenijo Bet at home aplikacija ponuja naslednje načine vplačila:

Visa - kreditna karticaPaysafecard - predplačniška kartica v vrednosti od 10 do 100 evrov
Apple pay - le za Apple napraveNetteller - spletna storitev denarnih prenosov
Skrill - digitalna denarnicaBančno nakazilo - klasično nakazilo preko spletne ali fizične banke
Skrill 1 - Tap: plačilna spletna storitevBon za stave - uporaba bona za stave

 

Uporabniška podpora

Aplikacija Bet at home nudi tudi solidno uporabniško podporo. Svoja vprašanja lahko zastavite na tri načine. Lahko poiščete odgovore med Najbolj pogosto zastavljenimi vprašanji. Če tam ne najdete tega, kar iščete, lahko poskusite poslati sporočilo. To storite preko spletnega obrazca. Prav tako pa je na voljo tudi opcija klepeta, kjer vpišete svojo težavo v obrazec, nato pa počakate, da vas operater kontaktira. Talko lahko res najdete odgovore na vsa svoja vprašanja ali težave.

 

Zaključek

Stavnica Bet at home je usmerjena na zadovoljstvo uporabnika. Zelo dobro kombinira preglednost in dinamičnost ter barvitost in šaljivost. Je intuitivno zasnovana, meniji in povezave so razporejeni optimalno. Polagati stave je enostavno in zelo vabljivo. Številne ikonice in vizualne poenostavitve samo še bolj olajšajo premikanje po strani. Zanimiva in provokativna vprašanja pod Stavami v živo uporabnika mamljivo prepričajo k igri.

Avtor
Domen Vidergar
Pisanje je zame samo izražanje izkušenj iz mojega življenja. Kot nekdanji nogometaš in zdaj trener se ves moj dan vrti okoli športa in fitnesa. Prav tako rad preberem dobro knjigo ali se naučim kakšne nove veščine.
Ocena članka
4/5
1 glas
FAQ. Pogosta vprašanja