Bonus dobrodošlice 100 % do 122€
Receive

Bet365 Slovenija Sportne Stavnice

4.8/5
Bonus dobrodošlice v višini 25 evrov
Plusi
 • Preglednost in dinamična grafika
 • Privlačnimi bonusi
 • Visokimi maksimalnimi dobitki na 24 ur
Minusi
 • Stavnica še ni na voljo v slovenskem jeziku
 • Ne možna vplačila v gotovini

Bet365 je športna stavnica, ki ima veliko uporabnikov po vsem svetu. Do portala lahko dostopate tudi iz Slovenije in koristite možnosti polaganja stav na tej poznani in spoštovani spletni stavnici. Veliko igralnih navdušencev pravi, da gre za najboljšo stavnico na svetu.

Vrednotenje Bet365
📣Spletna stranBet365.com
🎁 Dobrodelni bonusBonus dobrodošlice v višini 25 evrov
⚽ šport25+
⚠️ Ali je to zakonito?Da
💳 Načini plačilaDebetne kartice, Kreditne kartice, Paysafe kartica, Skrill...
💬 Storitve za strankeOdlično

 

Zaupanje

Bet365 je spletna stavnica, ki se opira na dolgoletno tradicijo družinske stavnice iz Velike Britanije. Gre za podjetje družine Coates, ki je v tem poslu že od sedemdesetih let prejšnjega stoletja. Športni portal Bet365 je družinsko podjetje nadgradil z elektronsko spletno verzijo stavnic, ki je podjetje še razširila in ponesla njihovo ime po vsem svetu. Gre torej za znanega ponudnika, ki uživa veliko stopnjo zaupanja. Svojo mrežo igralcev gradijo po vsem svetu in na svojo stran so pridobili poleg tradicionalnih tudi spletne igralce. Bili so tudi prejemniki nagrad za nekatere od najboljših igralskih podjetij v Veliki Britaniji.

bet356, stavnice.tv

 

Bonusi dobrodošlice

bet365

Bet365 športne stavnice ponujajo bonus dobrodošlice v višini 25 evrov. Ta bonus velja za vse nove uporabnike, ki si na Bet365 stavnici ustvarijo uporabniški račun. Ko se enkrat registrirate in lahko začnete igrati, imate po tem 30 dni časa, da izkoristite ta bonus. Deluje na način, da vam ga operater izplača na uporabniški račun. Vendar morate najprej sami položiti na svoj račun najmanj pet evrov in nato prejmete bonus. Kakor vsa darila ob dobrodošlici je tudi ta na Bet365 Slovenija namenjen predvsem temu, da pritegne in na portalu zadrži nove igralce. Če veste, da lahko za stave porabite 25 evrov več, boste gotovo bolj pogosto stavili.

 

Ostali bonusi in promocije

Bonusi dobrodošlice so zgolj ena vrsta promocije, ki jih športni portal 365 uporablja za svoje igralce. Tudi ko ste že reden uporabnik tega portala, lahko koristite posebne ponudbe, ki so na voljo.

 • Tudi za redne igralce obstajajo na bet 365 športni stavnici možnosti povračila v višini do 25 evrov. To pomeni, da z vsakim stavljenim evrom pridobite nekaj več denarja za naslednje stave.
 • Koristite lahko tudi bonus akumuliranja stav, ki velja za določene nogometne lige. Akcijo koristite tako, da postavite stave na tri ali več izbir. Če je vaša stava uspešna, bo športni portal 365 vašim donosom dodal bonus v višini 5–70 odstotkov po koncu tekem.
 • Pri nogometu in baseballu lahko izkoristite tudi ponudbo predčasnega izplačila.

Registracija

Registracija na Bet365 Slovenija je preprosta in hitra.

 1. Sledite markantni rumeni barvi na sivem in zelenem ozadju, s katero je zaznamovan gumb na zgornji desni strani, ki ga označujeta besedi Pridruži se.
 2. Kliknite nanj in pokazal se vam bo spletni obrazec, ki ga morate izpolniti, če želite pristopiti k stavnici bet 365.
 3. Vnesite državo, kjer prebivate, ter svoje osebne podatke. Dodati boste morali še kopijo osebnega dokumenta ter izbrati svoje uporabniško ime in geslo.
 4. Po pregledu osebnih dokumentov boste prejeli potrditveni email. Vedeti morate, da je treba za ustvarjanje uporabniškega računa Po prejemu in potrditvi emaila lahko začnete igrati.

 

Pologi in plačila

Igrati pa lahko začnete šele, ko napolnite svoj uporabniški račun. Za to potrebujete enega od plačilnih načinov oziroma metod. Kot večina stavnic tudi Bet365 Slovenija sodeluje z različnimi ponudniki plačilnih storitev, ki omogočajo različno hitre prenose vaših finančnih sredstev.

Načini plačilaOpis
Debetne karticeNakažete lahko med 5 in 40 000 evri, prenese se takoj.
Kreditne karticeOmejitve so enake kot pri debetni kartici.
Paysafe karticaGre za vavčer, s katerim lahko naenkrat nakažete največ 50 evrov. Deluje kot vmesnik, ki zavira neposredna nakazila med vašo bančno – debetno kartico in Bet365.
SkrillDigitalna denarnica, kjer shranite svoj denar.

 

Športne stave

bet365 uporabniško izkušnjo

Bet365 resnično ponuja izjemno veliko izbiro športnih stav. Športna platforma Bet365 se je razvila iz predhodnih podružnic, ki so jih za polaganje stav postavili po vsej Veliki Britaniji, zato ima s stavami veliko izkušenj. Na Bet365 športni stavnici lahko svojo srečo preizkusijo tako poznavalci določenih športnih disciplin kot začetniki in amaterji.

Kateri športi so na voljo?

 • Ameriški nogomet
 • Baseball
 • Kriket
 • Kolesarjenje
 • Pikado
 • Formula 1
 • Golf
 • Konjske dirke
 • Ragbi
 • Namizni tenis
 • Tenis

 

Najdete lahko tudi druge športe. Stave lahko polagate za največje športne dogodke in tekmovanja. Lahko jih polagate tudi v politiki, saj se politične tekme pravzaprav ne razlikujejo od športa.

 

Stave v živo

Dodaten bonus portala Bet365 so stave v žive. Te so resnično velika popestritev Bet365 platforme. Za kaj gre? Operater je razvil spletno platformo, kjer je en zavihek namenjen spremljanju športnih dogodkov v realnem času. Na te dogodke lahko v realnem času tudi stavite. Takšno polaganje stav ima nekaj drugačnih lastnosti kakor klasično polaganje. Tekmo spremljate sproti, do konca. Omogoča se vam tudi delno izplačilo oziroma cashback, če ste stavili tako, da bi dobitek raje prejeli ob polčasu. Stave v živo so za mnoge igralce vrhunec adrenalina in želijo staviti samo na ta način. Bet365 omogoča tudi prenose tekem v živo, kar je dodatna ugodnost za tiste, ki si želite stave še popestriti.

bet365 stavnice.tv

 

Možnosti zmage in trgi

Kako lahko stavite na stavnici Bet365? Lahko uporabite klasične stave, ali pa stave v živo. Platforma Bet365 pokriva vse države Evrope, med njimi Slovenijo, in številne druge države po svetu. Vaše možnosti za zmago so prikazane kot verjetnost zmage med dvema športnima nasprotnikoma. Lahko pa v katerem koli 24-urnem obdobju dobite le maksimalni znesek za vsak šport. V stavah na nogomet so dobitki omejeni na 2 milijona funtov za vse moške mednarodne tekme in naslednja tekmovanja – angleška liga prvakov ter francoska, španska, italijanska, nemška in Evropa liga. Pri konjskih dirkah lahko na območju Velike Britanije dobite največ milijon britanskih funtov.

 

Pregled

Nekaj ključnih značilnosti stavnice Bet365 smo vam predstavili v zgornjih vrsticah. V splošnem gre za izjemno dinamično stavnico, z odlično grafiko in visoko stopnjo preglednosti. Igralcem skušajo strukturo jasno razdelati, s čimer je premikanje po platformi Bet365 olajšano. Ponujajo izjemno veliko različnih bonusov, ki obiskovalce zadržijo na strani. Širok razpon disciplin in možnosti za športne stave je dopolnjen z možnostjo ogleda tekem v živo. Celotna spletna stavnica Bet365 je vredna obiska in včlanitve, saj ponuja kakovostno in prijetno uporabniško izkušnjo. V primerjavi z drugimi stavnicami je Bet365 gotovo med bolj estetskimi ter izjemno dobro zasnovanimi platformami.

Ocene
Skupna Ocena
4.8/5
 • Zaupanje in Pravičnost
  5/5
 • Igre in programska oprema
  5/5
 • Bonusi in Promocije
  4/5
 • Podpora Uporabnikom
  5/5
FAQ. Pogosta vprašanja in odgovor