Bonus dobrodošlice 100 % do 122€
Receive

Mozzart bet Slovenija Stavnica

4.5/5
Bonusi dobrodošlice do 200 odstotkov
Plusi
 • Stavnica deluje v srbskem in angleškem jeziku
 • Veliko različnih bonusov
 • Možnost plačila z nakazilom
 • Možen je preklic plačila
Minusi
 • Ni podpore za klepet v živo
 • Vse denarne transakcije se izvajajo samo v srbskih dinarjih

Mozzart bet je v Sloveniji morda malo manj poznana stavnica, saj gre za manjšo stavnico s področja bivše Jugoslavije. Mozzart bet ima sedež v Srbiji, kjer so tudi pridobili licenco. Slovenski uporabniki so eni izmed bolj zaželenih igralcev na tej stavnici, saj se fokusirajo zlasti na kliente z območja bivše Jugoslavije. Mozzart bet v Sloveniji deluje na svoji orignalni povezavi, brez zrcalnih linkov.

Vrednotenje Mozzart
📣Spletna stranmozzartbet.com
🎁 Dobrodelni bonusBonusi dobrodošlice do 200 odstotkov
⚽ šport20+
⚠️ Ali je to zakonito?Da
💳 Načini plačilaKreditne kartice, Bančna nakazila, Payspot...
💬 Storitve za strankeOdlično

 

Verodostojnost

Zaupanje igralcev v stavnico Mozzart bet v Sloveniji ni vprašljivo. Gre za športno platformo, ki je v Srbiji dokaj znana in ima ustrezno finančno zaledje. Kot že omenjeno, so si pridobili licenco srbskega finančnega ministrstva, tako da je Mozzart bet ena od verodostojnih in zaupanja vrednih stavnic. Njihovo delovanje je usmerjeno zlasti na nove igralce z območja republik nekdanje Jugoslavije, med katerimi je tudi Slovenija. Omogočajo tudi vse pomembnejše načine plačila, tako da ste lahko pri polaganju stav ali drugih iger prek Mozzart bet v Sloveniji brez skrbi. Res je, da gre za manjšo in manj poznano stavnico od denimo športnih portalov, kot sta Bet 365 ali William Hill, je pa mogoče ravno to njihova prednost.

mozzart-bet stavnice.tv

 

Bonusi dobrodošlice

Bonusi dobrodošlice

Mozzart bet ponuja ugoden bonus dobrodošlice. Kot smo že omenili, je njihova glavna prioriteta pridobivanje novih članov iz držav – nekdanjih jugoslovanskih republik. To pomeni, da morajo vlagati precejšnja sredstva v pridobivanje novih igralcev. Bonusi dobrodošlice se pri njih izplačujejo v treh tranšah. Skupna vrednost je lahko do 200 odstotkov bonusa, ki se izplačuje v treh obrokih. Ob prvem nakazilu se prišteje petdeset, ob drugem sto in ob tretjem dvesto odstotkov bonusa. Tako imate pri prvi stavah vedno na voljo varnostno mrežo, ki vam zagotavlja, da lahko stave polagate brez dodatnih skrbi. Tako se počasi navajate na okolje.

 

Drugi bonusi in ponudbe

Nabor ostalih ponudb na Mozzart bet je izjemno širok. Naj omenimo le nekatere:

 • Happy Monday Bonus: vsak ponedeljek so članu upravičeni do tega bonusa, ki deluje tako, da se sredstva dodelijo enemu od igralcev, ki so aktivni na ta dan. Po pregledu uporabniškega računa igralec sredstva razporedi na račun za stave in račun za igranje iger.
 • Napolni letalo za Katar je izjemno zanimiva promocija, ki poteka prek svetovnim prvenstvom v nogometu v Katarju. Vsi igralni lahko sodelujejo, vsak dan pa si sedež na letalu za svetovno prvenstvo in ogled tekme pridobi tisti igralec, ki j zmagovalec dneva. Motivacija za stave je torej precejšnja!

 

Postopek registracije

Registracija na Mozzart bet v Sloveniji poteka nemoteno.

 1. Odtipkajte spletni naslov športne platforme Mozzart bet in kliknite na gumb zgoraj desno Registracija/Registruj se.
 2. Odpre se vam elektronski obrazec, kamor vnesete svoje osebne podatke, dodate pa tudi svoje želeno uporabniško ime in geslo.
 3. Pripeti morate dva dokazila oziroma kopiji osebnih dokumentov, za namene verifikacije.
 4. Po potrditvi vaših dokazil boste prejeli obvestilo, da lahko začnete igrati.

 

Plačilne metode

Za manjšo stavnico, kakor je Mozzartbet v Sloveniji, omogočajo precejšnjo izbiro plačilnih metod. Navajamo le nekatere:

Plačilna metodaOpis in podrobnosti
Kreditne karticeVisa in Mastercard sta klasični in zaupanja vredni kreditni kartici, ki zagotavljata varnost vaših denarnih nakazil.
Bančna nakazilaDenar lahko nakazujete preko bančnih nakazil ali poštnih nakaznic.
PayspotGre za novo, v Srbiji razvito rešitev, ki omogoča nakazila prek spletna, tudi z lokacij v Srbiji.

Nekatere metode so tudi omejene zgolj na Srbijo. Na tem mestu velja opomniti, da se vsi denarni transferji z Mozzartbet izvajajo v srbskih dinarjih. To torej povzroči nekaj preračunavanja, v najslabšem primeru pa izgube zaradi nihanja tečajev.

 

Športne stave

Mozzart: uporabniško izkušnjo

Čeprav Mozzartbet v Sloveniji ponuja tudi kar lepo število kazino in drugih iger, je njihova prva prioriteta šport. Športne stave so na tej stavnici lepo zastopane in ponudba je raznolika.

 • Najbolj osredotočeni so seveda na nogomet, kjer je na voljo največ različnih tekem in prvenstev.
 • Ponudbo nadaljujeta košarka in tenis, ki v ničemer ne zaostajata po številu tekem.
 • Sledi hokej in bejzbol, dva izjemno priljubljena športa z veliko sledilci.
 • Nato še pikado in namizni tenis, ki sta nekoliko bolj nišni disciplini, a vseeno navdušujeta mnoge.
 • Vaše stave polagate v dobre roke, saj je upravljanje s stavnimi listki pri Mozzartbet optimalno.

 

Stave v živo

Stave v živo so pri Mozzart bet izjemno cenjene. Za tiste, ki igrate stave v živo, so na voljo dodatni bonusi. V živo lahko stavite na primer pri nogometu, hokeju, košarki, vseh športih, ki so na voljo. Ob spremljanju tekem vam na zavihku V živo platforma prikazuje rezultate v realnem času. Trenutno še ni omogočene opcije Live streaminga, kar bi ogled še dodatno popestrilo in dodalo nekaj adrenalina. Je pa to že zelo adrenalinska izkušnja in pravi športni navdušenci že komaj čakajo, da bodo lahko uživali v stavah v živo. Te so na Mozzart bet res užitek.

mozzart bet live stavnice

 

Možnosti in trgi

Pri stavnici Mozzartbet, v Sloveniji ali izven, imate največ možnosti polaganja stav pri nogometu. Tako lahko polagate denimo več kot 300 različnih stav v nogometu. Pri tem prednjačijo stave na rezultat ter stave na zadetke. Omogočene so tudi nekoliko bolj posebne stave, na primer, stave na igralce, na polčase. Lahko ugibate tudi, kdo bo prvi dosegel gol in podobno. Za nogometne navdušence je torej dobro poskrbljeno. Podobno pa velja tudi za druge športe, na primer, košarko ali baseball.

 

Zaključek

Športna stavnica Mozzartbet je Slovencem blizu zaradi dveh stvari: povezuje prostor nekdanje Jugoslavije in zaradi jezika. Stran je namreč v srbskem ali angleškem jeziku. Če neobvladate enega, lahko izberete drugega in obratno. Operater nudi dobro podporo, saj omogoča svetovanje in ponuja odgovore na vaša vprašanja. Dodatno so na voljo tudi podrobni videii, tako imenovani tutorials, ki vas skozi različne postopke in procese na strani peljejo v praktičnih videospotih. Za igralce in uporabnike Mozzart bet dobro poskrbi. Omenili smo tudi, da imajo veliko možnosti različnih promocij. Naj dodamo še, da je njihov bonus dobrodošlice, kar soliden in da s tem k igri privabijo marsikaterega igralca.

Ocene
Skupna Ocena
4.5/5
 • Zaupanje in Pravičnost
  5/5
 • Igre in programska oprema
  4/5
 • Bonusi in Promocije
  5/5
 • Podpora Uporabnikom
  4/5
FAQ. Pogosta vprašanja in odgovori