Bonusi dobrodošlice do 200 odstotkov
Receive

Nove športne stavnice v Sloveniji

V Sloveniji imamo kar nekaj novih spletnih stavnic. Poleg stavnic, ki so registrirane v tujini in jih lahko obiskujete preko njihovih spletnih strani, imamo tudi eno domačo spletno stavnico. Predstavljamo vam novice z novih športnih stavnic.

bookmakers stavnice

Najboljše stavnice v Sloveniji

Razvrstitev Stavnica Rating Bonusi Pridobite bonus
1
4.5/5
Bonusi dobrodošlice do 200 odstotkov
IgrajPreberite oceno
2
4.8/5
Dobrodošlice bonus 50 % do 10€
IgrajPreberite oceno
3
4.5/5
Dobrodošlice bonus 50% do 200€
IgrajPreberite oceno
4
4.5/5
Dobrodošlice bonus do 20€
IgrajPreberite oceno
5
4.8/5
Bonus Dobrodošlice v 100 % do 100€
IgrajPreberite oceno

V Sloveniji imamo kar nekaj novih spletnih stavnic. Poleg stavnic, ki so registrirane v tujini in jih lahko obiskujete preko njihovih spletnih strani, imamo tudi eno domačo spletno stavnico. Predstavljamo vam novice z novih športnih stavnic.

 

Kaj morate vedeti o novih spletnih stavnicah?

Nove športne stavnice so med najbolj obiskanimi novimi stavnicami v Sloveniji. Zakaj so nove športne stavnice tako priljubljene? Gre za novo in svežo priložnost. Gotovo poznate koga, ki je že poskusil srečo na stavnicah. Nove priložnosti za igro so vedno dobrodošle. In kaj loči nove stavnice od obstoječih? Veliko dinamičnih bonusov in možnosti za igro, ki se dopolnjujejo na elektronskih napravah, prenosih v živo in še na družbenih omrežjih. Večina novih športnih stavnic je grafično izjemno dobro dodelana in  ponuja možnost adrenalinskega spremljanja iger v najrazličnejših športih. Mnoge nove stavnice imajo opcijo spremljanja prenosov v živo, kar daje stavam prav poseben čar.

 

Kako izbrati pravo stavnico za vas?

Kaj je treba upoštevati pri izbiri stavnice

Ni vedno lahko izbrati prave stavnice. Nekateri igralci sledijo nasvetom prijateljev ali znancev, ki so zapriseženi uporabniki določene nove stavnice. A prav je, da vsako novo stavnico v Sloveniji preizkusite sami, če je le mogoče. Pomagamo vam z nasveti za lažjo odločitev o tem, katera nova stavnica je prava za vas. Upoštevajte:

 • Ali nova športna stavnica ponuja samo športne stave ali tudi druge igre? Nekateri igralci se radi sproščajo z menjavo področij in za kratek oddih ali sprostitev med napetimi športnimi stavami odigrajo partijo pokra in obratno.
 • Ali nove stavnice ponujajo bonuse dobrodošlice v obliki stav brez rizika? Ti bonusi vam pomagajo, da se otresete začetniškega strahu. Če ste še negotovi, vam bo pomoč v obliki povračila prvih vplačil pomagala do samozavesti.
 • Ali nove stavnice ponujajo omejitev vplačil in samoomejevanje? Čeprav verjamemo, da ste pristaš odgovornega igranja, pa vendarle obstajajo igralci, ki imajo radi, če jih nekdo ustavi, kadar se preveč razgrejejo. Številne nove stavnice v Sloveniji ponujajo omejevanje višine vplačil, kadar pridejo v previsoke zneske. To nekaterim igralcem ni povšeči, saj preprečuje previsoke dobitke. Po drugi strani pa športne stavnice tudi omogočajo nastavitev samoomejitvenih ukrepov, s katerimi lahko regulirate svojo odvisnost od igre.

 

Nove stavnice: primerjava

Stavnice

Število športov

Dobrodelni bonus

Stave v živo

Mobilna aplikacija

Najmanjši depozit

Najmanjše izplačilo

williamhill

25+

Dobrodošlice bonus do 20€

Da

Da

€10

€5

mozzartbet

20+

Bonusi dobrodošlice do 200 odstotkov

Da

Da

€10

€10

bet365

35+

Bonus dobrodošlice v višini 25 evrov

Da

Da

€10

€1

estave stavnicetv

25+

Dobrodošlice bonus 50 % do 10€

Da

Da

€10

€10

Bet at home

20+

Dobrodošlice bonus 50% do 200€

Da

Da

€10

€10

 

Pet novih slovenskih stavnic

Prišel je čas, ko lahko tudi v Sloveniji izbiramo med različnimi športnimi stavnicami. Nove stavnice so na voljo v slovenskem jeziku, kar bo marsikomu olajšalo ali omogočilo igro. V Sloveniji lahko poleg domačih (predstavljamo vam eno v nadaljevanju članka) sicer legalno igrate tudi na tujih stavnicah, kamor dostopate prek spleta.

Bet365 – poznana klasična angleška stavnica

Ta športna stavnica je nova v Sloveniji, sicer pa ima že bogato tradicijo. Nastala je kot družinsko podjetje in se vzpostavila s poslovalnicami po vsem Otoku. Sedaj so prisotni v številnih državah. Njihove prednosti so odlična grafika, tradicija in specializiranost za športne stave. Pokrivajo skoraj vse največje športne dogodke na svetu.

22bet – moderna stavnica s hitro registracijo

Športna stavnica 22bet je novejša, saj je bila ustanovljena leta 2017. Vse, kar izgubijo pri tradiciji, nadoknadijo z modernim videzom in sodobno grafiko. So uporabniku prijazna platforma, kjer se je enostavno registrirati. Ponujajo aktualni bonus varne stave, kjer vam v celoti povrnejo začetna vplačila v višini do 122 evrov.

E-stave – slovenska športna stavnica

Tradicionalni slovenski igralci podpirajo športno loterijo z dolgoletno zgodovino. Njihova športna stavnica ponuja poznan dizajn in domačnost terena, hkrati pa ponujajo tudi e-igre. Imajo vse, kar imajo največji. Omogočajo tudi mobilno aplikacijo in bonus dobrodošlice, pa tudi predčasna izplačila. Z žrebanjem stav na številke lahko svoj dobitek povečate tudi za do 200 000 evrov. Obenem lahko svoj dobitek povečate za do 30 odstotkov v primeru registracije na njihovi platformi.

Bet-at-home – privlačen bonus dobrodošlice

Nova športna stavnica Bet at home vabi z bonusom dobrodošlice v višini do 200 evrov. Omogočajo tako športne stave kakor stave v živo, vabijo pa tudi z drugimi privlačnimi bonusi. Od leta 2008 že poteka tekmovanje v tem, kdo bo osvojil Porsche 911 v vrednosti 100.000 evrov. Njihova ponudba športnih stav obsega največja tekmovanja.

1xbet  - zanesljiva in hitra izplačila

Nova stavnica 1xbet ni specializirana za Slovenijo, saj je prisotna v blizu petdesetih država. Gre za največjo evropsko tovrstno platformo. Zaradi tega ni nič manj zaželena med novimi športnimi stavnicami. Bonus dobrodošlice v višini 100 evrov je gotovo prednost, zaradi katere platformo obiščejo številni igralci. Prav tako slovijo po svoji zanesljivosti izplačil in številnih promocijah, ki jih omogočajo svojim iralcem.

 

Aplikacije iOS in Android za športne stave

Športni navdušenci se bodo razveselili novice, da večina novih športnih stavnic ponuja tudi svoje lastne aplikacije za igranje. Največkrat so te aplikacije na voljo za prenos kar s same platforme. Ne igra vloge, ali uporabljate operacijski sistem iOS ali pa Android. Igralska izkušnja je prek aplikacije še bolj dinamična, pristna in adrenalinska. Polaganje stav pa je ravno tako hitro, zaupno in varno kot prek spleta.

 

Načini polaganja in dviganja denarja z računov (plačilne metode)

Plačilne metode so načini, ki jih uporabljajo nove stavnice za vplačila in izplačila svojih uporabnikov. Poleg klasičnih gotovinskih pologov, ki pa so mogoči le v fizičnih poslovalnicah stavnic, so vam na voljo:

 • Bančna nakazila – enako kakor pri vseh ostalih nakazilih jih lahko izvajate na bančnih okencih ali preko spleta
 • Kreditne kartice – večina športnih stavnic posluje z vsemi največjimi ponudniki kreditnih kartic. Bodite pozorni, saj včasih lahko pride do zamikov pri izplačilih.
 • Digitalne denarnice – v digitalni dobi so se razvile storitve digitalnih denarnic, kot je Skrill, PayPal, Valu, ki delujejo kot dodatno skladišče vašega denarja, do katerega lahko dostopate omejeno. To je dobrodošlo zaradi varnosti in samoomejevanja.
 • Prenosi denarja – gre za nakazila brez bančnih računov, podobna poštnim nakaznicam.

 

Katere stave so na voljo na spletnih stavnicah?

V športnih stavnicah lahko stavite v živo ali predčasno. Izberete lahko stavne kvote, kar popestri igro. Če želite, se lahko odločite za predčasno izplačilo ali tako imenovani cash-out. Katere so še pogoste vrste stav:

 • Stave s fiksnimi kvotami: klasišče stave, kjer veljajo kvote kot v času stave
 • Spread stave: stave z bolj variabilnim pologom, kjer stavite na verjetnost zmage oz. rezultatat
 • Stave s totalizatorji: gre za stave brez posrednikov, ki se zbirajo v “bazenu” in na koncu razdelijo med vse igralce
 • Stave v živo: adrenalinska možnost polaganja stav v realnem času.
Avtor
Domen Vidergar
Pisanje je zame samo izražanje izkušenj iz mojega življenja. Kot nekdanji nogometaš in zdaj trener se ves moj dan vrti okoli športa in fitnesa. Prav tako rad preberem dobro knjigo ali se naučim kakšne nove veščine.
Ocena članka
4/5
1 glas
FAQ. Pogosta vprašanja in odgovori