Bonusi dobrodošlice do 200 odstotkov
Receive

Bonus dobrodošlice na 22bet

Bonus dobrodošlcen 100% do 122€
Pridobi bonus

Stavnica 22bet ponuja izjemen bonus doborošlice. Njegova višina znaša med enim evrom in 122 evri, pridobite pa si ga lahko, če postanete njihov registriran igralec. Stavnica 22bet je s tem med tistimi ponudniki športnih stav, ki svojim novim članom omogočajo največ bonusa za njihov denar.

 

Bonus dobrodošlice na športne stave pri 22bet

Postati nov član 22bet se torej izplača tudi zaradi njihovega bonusa dobrodošlice. Ta je namenjen vsakemu, ki se kvalificira kot njihov igralce z uporabniškim računom, kar pomeni, da so vaši dokumenti in vloga potrjeni. Vaš bonus dobrodošlice je odvisen od vaših vplačil, ki jih na uporabniški račun nalagate preko vaše izbrane metode plačilnih storitev. Odlikuje ga 100-odstostno povračilo vašega pologa v višini od enega do 122 evrov. Bonus lahko koristite glede na prvo vplačilo in je izplačan samodejno. Ne morete ga prenašati med računi, torej med računom za stave ali druge igre.

Promocijska koda

Za koriščenje promo 22bet ni potrebna posebna promo koda. Preprosto se vpišete v vaš uporabniški račun in ob vašem prvem pologu izberete svoje stave. Ob njihovi poravnavi se koristi vaš bonus v obliki dobropisa. Takšen način povračila prvih pologov je res enostaven!

 

Kako do bonusa dobrošlice?

Za koriščenje bonusa dobrodošlice na 22bet sledite nekaj preprostim samodejnim korakom.

Korak 1: Vpišite se v svoj uporabniški račun pri 22bet. Za to, da si ustvarite uporabniški račun, morate zadostiti nekaj pogojem. Predvsem morate biti polnoletni. Za registracijo je potrebno izpolniti elektronski obrazec in priložiti dokazila, čemur sledi potrditev.

Korak 2: Izberite svoj račun, na katerega bo izplačan vaš bonus.

Korak 3: Izberite svojo stavo in znesek, ki ga želite staviti.

Korak 4: Bonus se bo samodejno izplačal in pokril stavo v višini od 1 do 122 evrov.

Če ne želite koristiti bonusov, morate pred pologom stave označiti polje »Ne želim bonusov«. Izbrati morate račun, na katerega bo bonus izplačan – stave ali igralnica.

 

Pogoji uporabe

Pri koriščenju promo 22bet je potrebno poznati pogoje uporabe. Samo, če boste zadostili pogojem, ki jih opisujemo, boste lahko v celoti profitirali od akcije 22bet.

  • Obdobje: Ko je bonus vnovčen, je na voljo izplačilo sredstev z vašega računa.
  • Športne stave: Če je bonus izplačan na bonusni račun za stave, morate vplačati 5kratni znesek bonusa v kombinacijske stave.
  • Kriptovalute: Bonusa ne morete unovčiti za račune s kriptovalutami.
  • Trajanje: bonus morate uporabiti v sedmih dneh. Ko je znesek bonusa vplačan, se preostanek bonusa, ki mora biti manjši od zneska bonusa, prenese na glavni račun.
  • Izbris in ukinitev: bonusi in dobitki so po izteku bonusa izbrisani. Razveljavitev lahko sledi, če stavnica sumi, da igralec zlorablja bonus.
  • Prekinitev: stavnica lahko bonus prekine kadarkoli in brez pojasnil, a samo pod pogojem, da bonus še ni bil vplačan ali izplačan.
  • Unovčenje: bonus velja za unovčenega, če je preostalo stanje na računu igralca nižje od najnižjega vložka (v valuti strankinega računa) ali če so bili pogoji glede vplačil bonusa v celoti izpolnjeni. Bonus je izplačan, ko je znesek vplačila dodan na strankin račun.
  • Omejitve: vsak igralec (ali njegov identifikator) lahko ima samo en bonus.

 

Zaključek

22bet je stavnica, ki ponuja zanimiv in dokaj radodaren bonus dobrodošlice. Najprej se morate registrirati kot uporabnik te spletne stavnice, da si pridobite igralniški račun. Preko tega računa nato polagate stave in igrate ostale igre. Novim igralcem povrnejo od enega do 122 evrov. Ta dobropis se lahko pripiše kateremu koli računu igralca, ne more pa se deliti med dvema različnima računoma (npr. Igralniškemu in stavnemu). Vsakemu igralcu pripada samo en bonus, ki ga mora pokoristiti v sedmih dneh od izplačila. Če se ugotovi, da je prišlo do zlorab, lahko igralnica bonus takoj izniči.

Pridobi bonus
Avtor
Domen Vidergar
Pisanje je zame samo izražanje izkušenj iz mojega življenja. Kot nekdanji nogometaš in zdaj trener se ves moj dan vrti okoli športa in fitnesa. Prav tako rad preberem dobro knjigo ali se naučim kakšne nove veščine.
Ocena članka
5/5
1 glas
Získajte najnovšie informácie o bonusoch stávkových kancelárií kasín do svojho e-mailu
Prejmite vse bonuse v svojo e-pošto