Bonus dobrodošlice 100 % do 122€
Receive

Najboljše stavnice za FIFA svetovni pokal v nogometu 2022

Stavnice za FIFA svetovno nogometno prvenstvo že sprejemajo stave. Ves svet bo med 30. Novembrom in 18. Decembrom tega leta napeto spremljal najbolj zanimive preizkušnje nogometnega cirkusa. Stave za nogomet se že polagajo in številni navdušenci komaj čakajo, da lahko začnejo spremljati tekme v živo in sledijo svojim izbranim klubom in igralcem. Katere stavnice so najbolj primerno pripravljene za tako velik dogodek?

fifa world cup desktop
Boomerang-bet banner mobile Boomerang-bet banner mobile

Best online bookmakers 2022

Razvrstitev Stavnica Rating Bonusi Pridobite bonus
1
4.8/5
100% bonus za dobrodošlico do 500 € in 200 brezplačnih vrtljajev
IgrajPreberite oceno
2
4.8/5
75% bonus za sobotne športne stave
IgrajPreberite oceno
3
4.8/5
100% bonus za dobrodošlico do 100 €
IgrajPreberite oceno
4
4.5/5
registrácii bonus až 100% do výšky 100€
IgrajPreberite oceno
5
5/5
100% do 100 eur
IgrajPreberite oceno
6
4.8/5
100 % bonus za dobrodošlico do 1800 €
IgrajPreberite oceno
7
4.8/5
100% stavni bonus do 100€
IgrajPreberite oceno
8
4.8/5
100 % bonus za dobrodošlico 100 €
IgrajPreberite oceno
9
4.5/5
Uvítací bonus do výšky až 160€
IgrajPreberite oceno
10
4.5/5
Bonus dobrodošlice 100 % do 122€
IgrajPreberite oceno

Stavnice za FIFA svetovno nogometno prvenstvo že sprejemajo stave. Ves svet bo med 30. Novembrom in 18. Decembrom tega leta napeto spremljal najbolj zanimive preizkušnje nogometnega cirkusa. Stave za nogomet se že polagajo in številni navdušenci komaj čakajo, da lahko začnejo spremljati tekme v živo in sledijo svojim izbranim klubom in igralcem. Katere stavnice so najbolj primerno pripravljene za tako velik dogodek?

 

Kako staviti na FIFA svetovnem pokalu v nogometu?

Če ste že dolgoletni uporabnik športnih stav ali če se šele odpravljate na svojo pot igralca, bo FIFA svetovni pokal v nogometu odlična priložnost. Kako torej položite svoje stave?

Korak 1: Brez uporabniškega računa ne morete staviti, zato si morate najprej ustvariti svojega.

Korak 2: Na izbrani stavnici si prek elektronskega obrazca ustvarite svoj uporabniški račun, kamor si prek plačilnih metod položite svoj denar.

Korak 3: Aktivirajte bonus dobrodošlice in se lotite svoje discipline - nogometa.

Korak 4: Preglejte ponudbo tekem, na katere lahko stavite. Med njimi je gotovo tudi FIFA svetovni pokal v nogometu.

Korak 5: Izberite svojega favorita in stavite na to moštvo v več tekmah. Lahko tudi stavite na izide posamičnih tekem. Stavni trgi in možnosti so zelo raznoliki. Veliko sreče!

 

Pet najboljših stavnic v Sloveniji za polaganje stav za FIFA svetovno prvenstvo

Ker je stavnic v Sloveniji kar nekaj, njihova ponudba pa je zelo različna, smo za vas izbrali najboljših pet stavnic z odlično ponudbo polaganja stav za svetovno prvenstvo.Vsaka od teh stavnic ima nekaj svojih prednosti, o katerih pišemo v nadaljevanju. Ostane vam le, da izberete svojo! Veliko igralcev pa spremlja več stavnic, saj so stavni bonusi in pogoji za stave za FIFA svetovno prvenstvo komplementarne in variabilne.

E-stave

Ta slovenska stavnica je del Športne loterije Slovenije. Številni igralci ji zaupajo, ker je slovenska znamka. Kot drugi ponudniki ima tudi E-stave že pripravljene možnosti polaganja stav za FIFA svetovno prvenstvo. Najdete jih pod zavihkom Stave, Nogomet, Mednarodni - Svetovno prvenstvo.

Bet 365

Ena od največjih stavnic v Evropi Bet 365 je prav tako že pripravljena na stavni bonus za FIFA svetovno prvenstvo. Na spletnem portalu se športne discipline nahajajo na levi strani, nogomet pa je razvrščen po abecedi. Med prihajajočimi dogodki najdemo tudi Svetovni pokal.

22 bet

Stavnica 22bet ponuja izpostavljene možnosti stav za FIFA Svetovni pokal v nogometu. Ko odprete športni portal 22 bet, hitro najdete ikonico nogometne žoge. Kliknete nanjo in takoj se vam odprejo največji dogodki v prihodnje, med katerimi je tudi svetovni pokal 2022.

Bet-at-home

Tudi stavnica Bet-at-home je že pripravljena na stavne bonuse za FIFA Svetovni pokal v nogometu 2022. Ko obiščete platformo, se vam odpre zavihek Šport. Pod njim najdete nogomet in največje dogodke v prihodnje. Takoj je očiten Svetovni pokal, pod njim pa glavne tekme.

William Hill

Ta tradicionalno usmerjena stavnica ima kar nekaj svojih ponudb za FIFA Svetovni pokal v nogometu. William Hill ne sledi morenim oblikovalskim trendom zasnove strani, zato je ponudbe nekoliko težje najti. Ko se priklikate do nogometa, najdete tudi povezavo na ponudbe. Za FIFA Svetovni pokal v nogometu lahko stavite posebne stave.

 

Slovenija na turnirju ne bo sodelovala

Žal se bo FIFA Svetovno prvenstvo v nogometu odvilo brez Slovenije. Igre v Katarju bomo spremljali, brez da bi navijali za naše. Kljub temu pa si bomo Slovenci izbrali svoje favorite, ki jih bomo glasno podpirali. Bodo pa se predstavile ekipe, kot so: Katar, Ekvador, Senegal in Nizozemska. Anglija, Iran, ZDA in Wales. Argentina, Savdska Arabija, Mehika, Poljska, Španija, Francija, Nemčija in druge.

Lokacije tekem

Katar je pripravil vse potrebno, da bodo tekme organizrane profesionalno in da nigi igralci, niti gledalci ne bodo preveč trpeli zarai visokih temperatur na FIFA Svetovnem prvenstvu v nogometu 2022. Lokacije skupno 64 tekem so razpršene po tej majhni zalivski državici. Lokacije so stadioni: Al Thumama, Al Bayt, Kalifa, Ahmad Bin Ali, Lusail, Stadion 974 in drugi.

 

Možnosti zmagovalcev za Svetovno prvenstvo 2022

Seveda je zelo nehvaležno napovedovati, kdo bi lahko zmagal na tem svetovnem prvenstvu. Stavnice so polne napovedi in mnenj je toliko, da je res težko izbrati pravega. Poglejmo, katerim ekipam kaže dobro:

 • Nemčija: zmagovalci največ svetovnih prvenstev (4) so vedno med favoriti za zmago. Tudi njihova prva liga je ena izmed najbolj spremljanih na svetu. Gotovo favorit.
 • Itlija: tudi Azzuri so med najboljšimi ekipami sveta, kar je tudi posledica tradicije, saj tudi pri naših zahodnih sosedih velja, da je nogomet kralj športov, ki združuje družine okoli televizije. Zaradi velike domače podpore in motivacije znajo presenetiti. Zmagali so štiri svetovna prvenstva, nazadnje leta 2006.
 • Argentina: država, ki je dala dva nogometna virtuoza, Messija in Maradono, ima še veliko skritih talentov. Zmagovalci leta 1978 in 1986.
 • Francija: zmagali so zadnje prvenstvo ter tistega dvajset let prej. Imajo nekaj izjemno močnih klubov z odličnimi igralci. Vsekakor jih je treba opazovati.

 

Kdo bo najboljši strelec Svetovnega pokala 2022?

Če smo se v zgornjem odstavku sprehodili po ekipah, pa poglejmo, kdo ima največ možnosti, da postane zmagovalni strelec letošnjega svetovnega pokala. To bi lahko postal kdo izmed top strelcev v Premier ligi, ki so: Norvežan Erling Haaland, ki igra za angleški Manchester City ali paAnglež Harry Kane, ki igra za Tottenham. Mogoče bo to srbski igralec Aleksandar Mitrović iz ekipe Fulhama.

 

Na katere skupine Svetovnega pokala staviti?

Na letošnjem FIFA Svetovnem pokalu sodelujejo naslednje ekipe, razvrščene v skupine:

 • Skupina A: Katar, Ekvador, Senegal, Nizozemska
 • Skupina B: Anglija, Iran, ZDA, Wales
 • Skupina C: Argentina, Savdska Arabija, Mehika, Poljska
 • Skupina D: Francija, Avstralija, Danska, Tunizija
 • Skupina E: Španija, Kostarika, Nemčija, Japonska
 • Skupina F: Belgija, Kanada, Maroko, Hrvaška
 • Skupina G: Brazilija, Srbija, Švica, Kamerun
 • Skupina H: Portugalska, Gana, Urugvaj, Južna Koreja

Športni navdušenci, ki spremljajo nogomet, bodo gotovo izbrali svoje favorite.Med ekipami je izjemno veliko dobrih, saj igralci igrajo po najboljših klubih sveta. Vseeno so možnosti zmage v skupini A verjetno največje za Nizozemsko, v skupini B za Anglijo, v skupini C pa za Argentino. Skupina D bo imela težek boj med Francijo in Dansko, v skupini E se bosta udarili Španija in Nemčija. Naši južni sosedje Hrvati bodo v skupini F imeli težko delo z Belgijci, Srbi pa v skupini G z Brazilijo. V skupini H bo užitek spremljati dvoboj med Portugalsko in Urugvajem.

 

Najboljše ponudbe za stave na Svetovnem prvenstvu 2022

Vse svetovne stavnice ponujajo svoje akcije in promocije za Svetovno prvenstvo 2022. Naj spomnimo, da nekatere med njimi ponujajo tudi obiske tekem za igralce, ki so zbrali največ točk. To je vsekakor priložnost, ki je ne smete izkoristiti. Spremljajte svoje favorite že prej, da se prepričate, da stavite prav. Dodatno motivacijo vam bo dal ogled tekem v živo in posebno vzdušje, ki vlada na vsakem nogometnem svetovnem prvenstvu.

 

Kako staviti na Svetovnem prvenstvu med fazo izločanja?

Po koncu skupinskega dela in ob izpadu nekaterih ekip se začne faza izločanja. Igra osmine finala, četrtfinala, polfinala in končno finala je tista, ki so spremlja največ ljudi. Kako zagotoviti, da boste najbolje izkoristili svoje priložnosti in položili prave stave? Najprej se prepričajte, da svoje igralce poznate. Ne bodite naivni in preglejte statistiko, zgodovino, nasprotnike in tudi postavo. Nikoli ne morete narediti dovolj razikav pred tekmo. Nato se odločite, na katerem savnem trgu boste stavili. Boste stavili na rezultat? Na število golov? Z bonusom? Boste uporabili kvote, boostali stave? Vse to lahko igra pomembno vlogo pri vašem končnem dobitku. Za več informacij lahko spremljate forume ali klepetalnice.

 

Stave v živo na Svetovnem prvenstvu 2022

Kot vsaka stava v živo je tudi ta nekaj posebnega. Še bolj pa je to posebna izkušnja ravno zato, ker gre za tako veliko in pomembno tekmovanje, ki poteka zgolj vsaka štiri leta. Stave v živo so vedno prav nabite z adrenalinom in čustvi, torej je prvenstvo še bolj intenzivno. Nekateri igralci radi stavijo veliko časa vnaprej, vendar pa je igranje stav v živo na tako pomembnem turnirju vsekakor nekaj edinstvenega in ga priporočamo vsem navdušencem.

 

Plačilne metode na Svetovnem prvenstvu 2022

Sedaj, ko ste izvedeli, katere vse stavnice ponujajo bonuse in ponudbe za stave na Svetovnem prvenstvu 2022, se morate še odločiti, preko katerega ponudnika plačilnih storitev boste nakazovali svoje vložke. Največje stavnice ponujajo širok nabor plačilnih metod, med katerimi so vse od najbolj klasičnih, do bolj inovativnih, kot so kriptovalute. Uporabljate lahko:

 • Bančna nakazila
 • Kreditne kartice
 • Debetne kartice
 • Poštne ali podobne nakaznice
 • Virtuačne denarnice, kot je Skrill
 • Predplačniške kartice, kot je Playsafecard
 • Elektronske plačilne storitve, kot je Neteller
 • Dobropise iz dobitnih stavnih listkov (samo E-stave)
FAQ. Pogosta vprašanja in odgovori
Avtor
Domen Vidergar
Pisanje je zame samo izražanje izkušenj iz mojega življenja. Kot nekdanji nogometaš in zdaj trener se ves moj dan vrti okoli športa in fitnesa. Prav tako rad preberem dobro knjigo ali se naučim kakšne nove veščine.
Ocena članka
4/5
1 glas