Bonus dobrodošlice 100 % do 122€
Receive

Pregled stavnice Zotabet

4.8/5
100 % bonus za dobrodošlico 100 €
Plusi
 • Sprejemba kriptovalute
 • Vrhunske kvote in izbira trgov
 • Lepo narejena spletna stran
Minusi
 • Omejena izbira vplačil

Zotabet je nova spletna igralnica, ki ponuja izredno dobre ponudbe novim kot tudi bolj izkušenim igralcem. Sama stran je izredno dobro narejena, hkrati pa ponujajo zelo veliko različnih športnih trgov za stave, kar pa je tudi velika prednost pa je uporaba kriptovalut. Danes pa si bomo pogledali še več o tej izjemni stavnici.

Licenca in varnost

ZotaBet je ena od novih stavnic na stavnem trgu. Hollycorn N.V. je lastnik in upravljavec družbe ZotaBet, ki posluje v skladu s pravnim okvirom, vzpostavljenim v Curacau. Podjetje je ustrezno registrirano in priznano v skladu z zakoni Curacaa.

Po opravljeni poglobljeni oceni smo spletnemu mestu dodelili visoko oceno. Z našega vidika ZotaBet zagotavlja vrhunske storitve, privlačne bonuse in dragocene podporne funkcije, s čimer se uvršča med najboljše platforme za stave v živo.

Stavnica

zotabet.com

Bonus dobrodošlice

Do 100€

Športi

Več kot 35

Plačilne metode

Kriptovalute, Visa, Mastercard, Kriptovalute, Mifinity in še 20 več

Mobilna aplikacija

Ne

Podpora strankam

E-mail, klepet v živo

Licenca

Curacao

Bonus za dobrodošlico

Zelo smo bili navdušeni nad nagrado dobrodošlice od Zotabeta: registrirajte se na spletni strani in nakažite vsaj 20 € ter osvojite 100 % do 100 €.

stavnice Zotabet

Drugi ponudniki in promocije

Poleg bonusa ob dobrošlici pa lahko prejmene tudi različne druge promocije in bonuse. Zotabet vam ponuja drugi bonus dobrodošlice do 20 %. Nakažite do 200 € in prejmite denarno povračilo do 20 %, kar je odlična opcija za vse, ki boste na stavnico svoj denar nalagali večkrat.

Poleg tega pa lahko prejmete kar do 70% dodatnega bonusa, ko pri športnih stavah uporabite več kot 3 tekme na eni kombinaciji. Torej več kot imate kombinacij, večji je lahko ta bonus.

Proces registracije pri Zotabet

Registracija je hiter postopek, ki traja le nekaj minut. Prepričajte se, da imate pri sebi osebne dokumente, saj jih boste morda potrebovali med registracijo. S temi dokumenti boste pospešili postopek registracije in tako lahko brez zamud začnete s svojimi stavnimi dejavnostmi.

 1. Kliknite gumb “Prijavite se”.
 2. Ta zeleni gumb boste našli v zgornjem desnem kotu domače strani spletnega mesta.
 3. Izpolnite vsa zahtevana polja.
 4. Ne pozabite temeljito pregledati podatkov, da odpravite morebitne napake.
 5. Preverite svoj račun preko maila.
 6. Po elektronski pošti pošljite skenirane kopije potrebnih dokumentov za preverjanje.

In vaša registracija je opravljena in že lahko igrate.

Vplačila in izplačila

Dobitke lahko izplačate z enakimi plačilnimi metodami kot pri vplačilih. Običajno so transakcije obdelane skoraj nemudoma, zaradi česar je stavnica priznana kot ena od platform za hitre izplačila. Kljub temu se lahko zgodi, da je treba počakati do tri dni. Pomembno je opozoriti, da je najnižji znesek izplačila 20 EUR. Najvišji znesek izplačila na transakcijo znaša 1000 EUR.

Metoda

Čas vplačila

Čas izplačila

Provizija

Visa

Takoj

Takoj

Nič

Mastercard

Takoj

Takoj

Nič

Mifinity

Takoj

0-24ur

Nič

Giropay

Takoj

Takoj

Nič

Jeton

Takoj

Takoj

Nič

BTC

0-24ur

0-24ur

0.00001 BTC

Litecoin

0-24ur

0-24ur

0.01 LTC

Ethereum

0-24ur

0-24ur

0.001 ETH

Ripple

0-24ur

0-24ur

1 XRP

USDT

0-24ur

0-24ur

1 USDT

Astropay

Takoj

0-24ur

Nič

Športne stave pri Zotabet

ZotaBet je znana, da ponuja izjemno široko paleto stavnih možnosti, kar zagotavlja, da lahko vsak uporabnik najde točno to, kar išče. S široko paleto stavnih trgov podjetje zadovoljuje širok spekter interesov in se uveljavlja kot prednostna destinacija za strastne stavnike.

ZotaBet ponuja široko paleto športov, ki ne vključujejo le priljubljenih športov, kot so nogomet, košarka in tenis, temveč tudi bolj specializirane športe in dogodke, kot je kolesarstvo. Platforma ponuja bogat izbor tekem in tekmovanj z vsega sveta, kar športnim navdušencem zagotavlja širok spekter možnosti. Poleg tega ZotaBet vzdržuje široke stavne linije, ki ustrezajo velikemu izboru stavnih preferenc in velikosti proračuna.

Med njimi so športi:

 • Nogomet,
 • Tenis,
 • Košarka,
 • E-športi,
 • Ameriški nogomet in mnogi drugi.

Tukaj zagotovo lahko najdete svoje najljubše športe in stavite na njih. To kar vi obožujete, lahko najdete na Zotabet.

Stave v živo

Po opravljeni poglobljeni oceni smo spletnemu mestu dodelili visoko oceno. Z našega vidika ZotaBet zagotavlja vrhunske storitve, privlačne bonuse in dragocene podporne funkcije, s čimer se uvršča med najboljše platforme za stave v živo.

Športne stave pri Zotabet

Mobilna izkušnja

Zotabet nima posebej narejene aplikacije, vendar ima posebej prilagojeno spletno stran, ki omogoča igranje na vseh napravah. Grafika je optimizirana tako, da lahko uživate v igri na računalnikih kot tudi na manjših napravah, kot so mobilni telefoni in tablice. Tako boste lahko brez težav igrali kjerkoli in kadarkoli, ne glede na napravo, ki jo uporabljate.

Zotabet kvote in trgi

Zotabet ima zelo dobre kvote in izbiro samih trgov. Najdete lahko kot omenjeno ogromno športov in različnih trgov, same kvote pa so po primarjevi z ostalimi stavnicami enake in ne odstopajo navzgor ali navzdol. To ni nobeno presenečenje, saj ima dandanes večina stavnic enake kvote za vse športe.

Kar pa se tiče trgov, najbolj popularni trgi so:

 • Stava na zmagovalca,
 • DNB,
 • Over/Under

To so najbolj popularna, najdete pa lahko še ogromno drugih stav in trgov, s katerimi lahko zaslužite.

FAQ. Pogosto zastavljena vprašanja