Bonus dobrodošlice 100 % do 122€
Receive

Legiano pregled športne stavnice

5/5
100% do 100 eur
Plusi
 • Konkurenčne kvote
 • Široka ponudba športov in trgov
 • Uporabniku prijazna mobilna aplikacija
 • Zanesljiva podpora strankam
Minusi
 • Omejeni načini izplačila
 • Brez prenosa v živo za nekatere dogodke

Spoznajte podrobnosti o stavnici Legiano, uglednem imenu na področju športnih stav. Spoznali bomo njen uporabniku prijazen vmesnik, konkurenčne kvote, raznolike športne trge in zanesljivo podporo strankam ter vam ponudili celovit pregled, ki bo izboljšal vašo stavno izkušnjo.
Kredibilnost
Stavnico Legiano odlikuje velik ugled v industriji športnih stav. Deluje na podlagi ugledne licence za igre na srečo, ki zagotavlja skladnost s strogimi regulativnimi standardi. Platforma daje prednost preglednosti in poštenosti ter stavnikom zagotavlja mirno vest z varnimi transakcijami in pravočasnimi izplačili. Legiano se zavzema tudi za odgovorno igranje iger na srečo in uporabnikom zagotavlja orodja in vire, ki jim pomagajo odgovorno upravljati njihove stavne dejavnosti. S pozitivnimi ocenami uporabnikov in dobrimi rezultati je stavnica Legiano zaupanja vredna in verodostojna izbira za športne navdušence, ki želijo staviti.

StranLegiano
Bonus dobrodošlice100% do 100 eur
Športi+25
Načina vplačilBTC, LTC, DOGE, USDT, Mastercard i ostale
Mobilna aplikacijaNe
Podpora strankamChat, email
LicencaCuracao

Je Legiano igralnica legalna?

legiano stavnice tv

Da, stavnica Legiano je zakonita. Deluje na podlagi ugledne licence za igre na srečo, ki zagotavlja skladnost z regulativnimi standardi. Za podporo strankam Legiano ponuja več možnosti za stik, vključno z elektronsko pošto na naslovu support@legiano.com. Njihova posebna ekipa za podporo je na voljo za vsa vprašanja, kar zagotavlja zanesljive in dostopne storitve.

Je Legiano vredna zaupanja?

Da, stavnica Legiano je vredna zaupanja. Za zavarovanje vseh transakcij uporablja certifikate SSL, kar zagotavlja zaščito podatkov uporabnikov. Platforma ima obsežen postopek preverjanja, s katerim ohranja integriteto svoje baze uporabnikov. Legiano je sklenil sponzorske pogodbe z uglednimi športnimi ustanovami in znanimi športniki, kar še povečuje njegovo verodostojnost. Po podatkih portala SimilarWeb ima stavnica v povprečju 500.000 obiskov na mesec, kar kaže na njen velik ugled in priljubljenost med stavnicami.

Bonus dobrodošlice

Stavnica Legiano ponuja velik bonus za dobrodošlico v višini 100 % do 100 EUR. Novi uporabniki lahko podvojijo svoj začetni polog in si tako izboljšajo svojo stavno izkušnjo. Veljajo pogoji, vključno z zahtevo po minimalnem vplačilu in zahtevami po stavljenju, ki jih je treba izpolniti pred izplačilom bonusnih sredstev.

Drugi bonusi in promocije

legiano stavnice promo

Stavnica Legiano ponuja več privlačnih promocij za redne uporabnike. Promocija Accu Boost uporabnikom omogoča, da povečajo svoje dobitke v akumulatorjih za do 100 %, kar ponuja znatne potencialne nagrade. Ponudba za vračilo denarja omogoča 10 % vračilo denarja na izgube do 500 EUR, kar pomaga zmanjšati izgube in ohraniti zanimanje uporabnikov.

Poleg tega tedenski bonus za polnjenje zagotavlja, da lahko uporabniki redno polnijo svoje račune z dodatnimi sredstvi. Funkcija predčasnih izplačil za 2 gola naprej uporabnikom omogoča predčasna izplačila, če njihova ekipa vodi za dva gola, in tako doda zanimivo prednost njihovi stavni izkušnji.

Registracija na Legiano

Če se želite registrirati v Legiano, sledite naslednjim preprostim korakom:

 1. Obiščite spletno stran stavnice Legiano.
 2. Kliknite zeleni gumb “Registracija” v zgornjem desnem kotu domače strani.
 3. V registracijski obrazec vpišite svoje osebne podatke, vključno z imenom, e-poštnim naslovom in želenim geslom.
 4. Potrdite svoj e-poštni naslov s klikom na povezavo za preverjanje, ki je bila poslana v vaš e-poštni predal.
 5. Svoj profil dopolnite tako, da navedete vse dodatne zahtevane informacije.
 6. Strinjajte se s pogoji in določili ter pošljite svojo registracijo.

Registracija bo tako potekala hitro in enostavno. Zelo hitro boste lahko naredili račun in uživali v igranju.

Vplačila in izplačila

Stavnica Legiano ponuja številne priročne metode za vplačila in izplačila, s čimer svojim uporabnikom zagotavlja nemoten in učinkovit postopek. Spodaj je tabela z razpoložljivimi možnostmi:

Način

Minimalno vplačilo

Maksimalno izplačilo

Čas izplačila

Bitcoin

30€

5000€

0-24 ur

Dogecoin

10€

5000€

0-24 ur

Litecoin

10€

5000€

0-24 ur

USDT

10€

5000€

0-24 ur

Mifinity

10€

2500€

0-24 ur

Mastercard

10€

2500€

1-3 dni

Športne stave pri Legianu

Stavnica Legiano ponuja celovito izkušnjo športnih stav s široko paleto športov in dogodkov. Stavljavci lahko uživajo v konkurenčnih kvotah in obsežnih trgih priljubljenih športov, vključno z nogometom, košarko, tenisom, kriketom, ragbijem in drugimi. Poleg tega so na voljo tudi nišni športi, kot so pikado, kolesarstvo in e-športi, kar zagotavlja nekaj za vsakega športnega navdušenca.

Stave v živo

Legiano ponuja razburljivo izkušnjo stav v živo, ki uporabnikom omogoča sklepanje stav v realnem času med potekom dogajanja. Najbolj priljubljeni športi za stave v živo so nogomet, košarka in tenis. Na voljo so funkcije, kot je predčasno izplačilo, ki stavnikom omogočajo, da si zagotovijo svoje dobitke ali zmanjšajo izgube pred koncem dogodka.

Mobilna izkušnja

Legianova mobilna spletna stran in aplikacija nudita brezhibno funkcionalnost, ki uporabnikom omogoča sklepanje stav, upravljanje računov in dostop do promocij na poti. Uporabniku prijazen vmesnik in odzivna zasnova zagotavljata nemoteno in učinkovito izkušnjo pri stavah na pametnem telefonu ali tabličnem računalniku.

Legiano Kvote in trgi

Stavnica Legiano ponuja konkurenčne povprečne kvote, ki so običajno okoli 95 % za večje športne dogodke. Stavci lahko izbirajo med številnimi trgi, kot so zmagovalec tekme, presežek/pod, rezultat obeh ekip, hendikepi in terminske pogodbe. Pri nogometu lahko na primer stavite na skupno število golov, prvega strelca gola in pravilen rezultat, kar zagotavlja različne možnosti za izboljšanje vaše stavne strategije.

Plusi
 • Konkurenčne kvote
 • Široka ponudba športov in trgov
 • Uporabniku prijazna mobilna aplikacija
 • Zanesljiva podpora strankam
Minusi
 • Omejeni načini izplačila
 • Brez prenosa v živo za nekatere dogodke

 

FAQ. Pogosto zastavljena vprašanja
 • Ali je stavnica Legiano zakonita?

  Da, stavnica Legiano deluje na podlagi ugledne licence za igre na srečo, ki zagotavlja skladnost z vsemi potrebnimi regulativnimi standardi.

 • Kako lahko stopim v stik s podporo strankam?

  S podporo za stranke družbe Legiano se lahko obrnete po elektronski pošti na naslov support@legiano.com. Ekipa za podporo se odziva in je pripravljena pomagati pri vseh poizvedbah.

 • Katere plačilne metode so na voljo za vplačila in izplačila?

  Stavnica Legiano podpira različne načine plačila, vključno s kreditnimi/debetnimi karticami, bančnimi prenosi in elektronskimi denarnicami, kot sta PayPal in Skrill. Sprejete so tudi kriptovalute, kot sta Bitcoin in Ethereum.

 • Ali za stavnico Legiano obstaja mobilna aplikacija in katere funkcije ponuja?

  Legiano nima mobilne aplikacije, vendar je njegovo spletno mesto v celoti optimizirano za mobilno uporabo. Mobilna različica ponuja nemoten dostop do vseh stavnih trgov, možnosti stav v živo in funkcij za upravljanje računa, kar zagotavlja nemoteno izkušnjo na pametnih telefonih in tabličnih računalnikih.